30/8/19

«Ενήλικοι στο δωμάτιο»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της επίμαχης ταινίας του Κώστα Γαβρά για Τσίπρα-Βαρουφάκη


Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Ενήλικοι στo δωμάτιο» που φέρει την υπογραφή του Κώστα Γαβρά και μεταφέρει στις μεγάλες οθόνες όσα περιγράφει στο βιβλίο του «Ανίκητοι Ηττημένοι», ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης για όσα διαδραματίστηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2015 μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε. για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους.
Όπως φαίνεται από τις σκηνές στο τρέιλερ, Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο ρόλο του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ο Χρήστος Λούλης, στο ρόλο του πρώην υπουργου Οικονομικών, αναβιώνουν τις κρίσιμες στιγμές των διαπραγματεύσεων στις αρχές του 2015.


Παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 31 Αυγούστου, στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενώ θα προβληθεί σε πανελλήνια πρεμιέρα, στην τελετή λήξης και απονομής των βραβείων του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, στις 28 Σεπτεμβρίου, παρουσία του σκηνοθέτη και των συντελεστών της ταινίας.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Φαριν λακτε Νεστλε..πιπιλες...πανες βρακακια ...και .....ταλκ...τοκ ταλκ...Ξερετε για που το ...ταλκ..οπως και το τοκ...Και μετα...αραλικι στην κουνια για Μικυ Μαους ..ο Βεζυρης στην θεση του Χαλιφη..Λουκυ Λουκ...και μαγκιες Νταλτον...και ...ο γλομπος του Κυρου Γραναζη...ο Βαρουφ .Αναβει στα 220 βολτ..

      Διαγραφή
  2. Πλανώντες και πλανώμενοι, που λέει και Αγία Γραφή. Είναι απίστευτο ότι υπάρχουν μέχρι σήμερα άνθρωποι που πιστεύουν αυτή τη θλιβερή προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προ πάντων, διότι ο καθημαγμένος οικονομικά Ελληνικός Λαός πλήρωσε απότο υστέρημά του ακόμα άλλες 500.000 Ευρώ για να γυρίσει ο κομμουνιστής Γαβράς την προπαγάνδα του.

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς ενήλικοι-ανήλικοι που παίζαν σε έργο τους ανίκητους-ηττημένους το οποίο γυρίστηκε πάνω στις πλάτες του ελληνικού λαού. Και αυτή είναι η καλή εκδοχή για τα καλώπαιδα του 2015! Γιατί αν πάρουμε την κακή εκδοχή (που είναι και η πιό βάσιμή) το έργο πρέπει να λέγεται «Σώριζα το δούλεμα», με τον Πήλιο τον Γούση σε διπλό ρόλο Τσιπροβαρουφάκη! Δεν φταίνε αυτοί όμως, ούτε και ο καημένος ο Γαβράς...Μάλλον εμείς φταίμε που παίζουμε στις ταινίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.