18/8/19

Λαθρομετανάστευση - Εμπόριο ελπίδας και ψυχών – ένα απεχθές έγκλημα με πολλές προεκτάσεις

Σάββας Καλεντερίδης
Όταν τον Δεκέμβρη του 2014 πρόσφυγες από τη Συρία είχαν στήσει σκηνές στο Σύνταγμα, μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στη Βουλή των Ελλήνων, με στόχο να πιέσουν την κυβέρνηση ενόψει Χριστουγέννων, παρενέβη ο Άγγελος Συρίγος (τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και νυν βουλευτής της ΝΔ, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου), συνεννοήθηκε με τους πρόσφυγες, τους χορήγησε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τα απαραίτητα χαρτιά και τους ζήτησε να φύγουν από την πλατεία.
Όντως, οι πρόσφυγες, έντιμοι άνθρωποι, αποχώρησαν το βράδυ από τα αντίσκηνα που είχαν στήσει στο κέντρο της Αθήνας και στην «καρδιά» του ελληνικού κράτους.
Όμως, όπως δήλωσε και ομολογεί ο Άγγελος Συρίγος, ω του θαύματος, το ίδιο βράδυ, στα ίδια αντίσκηνα εγκαταστάθηκε ο ίδιος αριθμός προσφύγων.
Μου θύμισε αυτό που μου μετέφεραν φίλοι δημοσιογράφοι από τη Σάμο, ότι την ημέρα που αναχωρούσαν με πλοίο για την Αθήνα από το εκεί κέντρο προσφύγων, για παράδειγμα, 415 πρόσφυγες ή μετανάστες που εισήλθαν λαθραία στην Ελλάδα, την αμέσως επόμενη μέρα κατέφθαναν στο νησί ακριβώς 415 πρόσφυγες ή λαθραίως εισελθόντες μετανάστες. Και το γεγονός αυτό δεν συνέβη μια φορά, αλλά κάθε φορά που γινόταν μεταφορά από τη Σάμο στην Αθήνα.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπήρχε εκεί στη Σάμο και στις απέναντι μικρασιατικές ακτές μια εγκληματική συμμορία που πωλούσε έναντι αδράς αμοιβής ελπίδες και έκανε εμπόριο ψυχών σε δυστυχισμένους ανθρώπους.
Το ποιοι κρύβονταν στην εγκληματική συμμορία της Σάμου, της Χίου, της Λέσβου, της Κω, της Ρόδου και του Έβρου, ήταν πολύ εύκολο να το βρουν οι Αρχές του ελληνικού κράτους. Όπως ήταν πολύ εύκολο να βρουν και την εγκληματική συμμορία που αντικατέστησε τους πρόσφυγες στο Σύνταγμα, παραμονές Χριστουγέννων.
Ήταν εγκληματίες λαθροδιακινητές, που συνεργάζονταν σχεδόν φανερά με το τότε κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όσοι έχουν έστω και την παραμικρή αμφιβολία, ας ρωτήσουν τον Άγγελο Συρίγο.
Το τι επακολούθησε, μετά την ανάληψη της εξουσίας από το δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το θυμούνται όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να σταματήσει το έγκλημα που λέγεται εμπόριο ελπίδας και ψυχών και όσοι ανησυχούν για την πορεία της χώρας που λέγεται ακόμα Ελλάδα.
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, με ενεργό ρόλο στον τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και σε υποθέσεις που σχετίζονται με πρόσφυγες και μετανάστες που εισήλθαν λαθραία στη χώρα, ανέλαβε  αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Η Τ. Χριστοδουλοπούλου ήταν η πρωταγωνίστρια του μεγαλύτερου εγκλήματος που έγινε τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα, με εμπλοκή πολιτικού προσώπου. Είναι η κυρία που έστειλε τη σύμβουλό της, Ελένη Σπαθανά, πριν καν δημοσιευθούν σε ΦΕΚ τα καθήκοντά της, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και ερήμην του τότε υπουργού Γιάννη Πανούση, ακύρωσε την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων και άνοιξε τις πόρτες της Ελλάδας σε όλους – πρόσφυγες και μετανάστες.
Το τι επακολούθησε, εκτός από τις αστειότητες του τύπου «λιάζονται», το ζήσαμε και το ζούμε κάθε μέρα.
Ο Ερντογάν, που δεν φανταζόταν ότι θα βρεθεί πολιτικός που θα περάσει τη θηλειά στο λαιμό της ίδιας του της πατρίδας, είδε να εμφανίζεται μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία και μπίζνα. Όσον αφορά το δεύτερο, ένα εκατομμύριο άτομα το χρόνο να περνούν την αφύλαχτη και ανυπεράσπιστη, παραδομένη στα χέρια ιδεοληπτικών Ελλάδα, επί 5.000 ευρώ το «κεφάλι», είναι πέντε δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο για την οικονομία της Τουρκίας.
Όσον αφορά την πολιτική διάσταση, ο Ερντογάν σκέφτηκε ως εξής: Γεμίζω τα νησιά της Ελλάδας με μουσουλμάνους, καταργώ στην ουσία τα σύνορα, αφού η Ελλάδα εκουσίως δεν ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο θέμα αυτό, προκαλώ δημογραφική αλλοίωση στην Ελλάδα και την διαλύω μεσομακροπρόθεσμα· και όσον αφορά την Ευρώπη, ασκώ πιέσεις στις κυβερνήσεις και εξασφαλίζω άλλα έξι δισεκατομμύρια για μια συμφωνία την οποία δεν τηρούν οι Έλληνες ιδεοληπτικοί, όσον αφορά τις επιστροφές προσφύγων και μεταναστών στην Τουρκία. Έτσι έχω και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο και την Ελλάδα διαλυμένη.
Αυτή είναι η κατάσταση, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Εγκληματικές συμμορίες, ΜΚΟ, ομάδες δικηγόρων, πολιτικοί και πολιτικά κόμματα κάνουν εμπόριο ελπίδας και ψυχών και είναι ηθικοί αλλά και φυσικοί αυτουργοί στους πνιγμούς εκατοντάδων ανθρώπων, γιατί αυτοί οργανώνουν την έλευσή τους στην Ελλάδα, σε συνεργασία με «συναδέλφους» τους, με εγκληματικές συμμορίες που δρουν στην Τουρκία.
Η λύση δεν είναι εύκολη, όπως κάτι πρέπει να γίνει για να προστατευτεί η χώρα μας αλλά και οι μελλοντικοί δυστυχισμένοι που βγαίνουν στο δρόμο, καταλήγοντας πολλές φορές στην εκπόρνευση, στη στυγνή εκμετάλλευση ή στον πάτο της θάλασσας, γιατί κάποιοι οργανώνουν αυτήν τη χρυσοφόρο μπίζνα.
Πρέπει να διαλυθούν οι συμμορίες, να καταδειχθεί και αποδειχτεί η ενοχή της Τουρκίας στο έγκλημα αυτό.
Πώς;
  1. Καταγραφή όλων των ΜΚΟ που δρουν στα νησιά αλλά και στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, έλεγχος νομιμότητας από κάθε άποψη και στενή παρακολούθηση τηλεφώνων, κινητών, e-mail και κάθε μέσου επικοινωνίας με κυκλώματα και εγκληματικές συμμορίες λαθροδιακινητών.
  2. Απομάκρυνση από τα νησιά όλων των ΜΚΟ, για λόγους εθνικής ασφάλειας. Δεν μπορεί να δρουν ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι ξένοι στα νησιά μας, που είναι γνωστό ότι αποτελούν στρατιωτικό στόχο της Τουρκίας.
  3. Παρακολούθηση με εναέρια μέσα και θερμικές κάμερες όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο των μικρασιατικών ακτών και της περιοχής εκείθεν του Έβρου, και άμεση ενημέρωση της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ και της Τουρκίας, για τις προετοιμασίες αποβίβασης ατόμων που προτίθενται να εισβάλουν παράνομα στην Ελλάδα.

Αν γίνεται αυτό 365 ημέρες το χρόνο, θα αφαιρέσουμε το προσωπείο από την Άγκυρα, η οποία θα υποχρεωθεί να λάβει μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου. Αν δεν το κάνει, αποδεικνύεται η εμπλοκή του τουρκικού κράτους στη διακίνηση ανθρώπων, με ό,τι αυτό σημαίνει για την ίδια και τις σχέσεις της με ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Μην κάνετε λοιπόν ότι δεν καταλαβαίνετε, και λάβετε άμεσα μέτρα.
Για ανθρωπιστικούς αλλά και για σοβαρούς εθνικούς λόγους.
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα δημοκρατία και το Pontos-news

21 σχόλια:

  1. Λίγες σκέψεις για τη σωτηρία της πατρίδας μας από τους Τούρκους.

    1. Πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας την μιζέρια και κυρίως την ηττοπάθεια.

    2. Πρέπει να αρχίσουμε επιτέλους να διεκδικούμε πράγματα, όπως για παράδειγμα οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και αναγνώριση ΑΟΖ. Τι θα κάνουν; Θα κηρύξουν πόλεμο εναντίων 2 Ευρωπαϊκών χωρών επειδή εφάρμοσαν το διεθνές δίκαιο;

    3. Καλώς ή κακός έχουν ήδη περάσει ορδές λαθρομεταναστών από την Ελλάδα και πολλοί από αυτούς έχουν μείνει εδώ και λογικά δεν πρόκειται να πάνε πουθενά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Οπότε από το να κλαιγόμαστε ή να συζητάμε ιδεατά σενάρια, η καλύτερη λύση μακροπρόθεσμα είναι να τους μυήσουμε στην Ελληνική παιδεία, ή έστω σε ότι έχει μείνει από αυτή.

    4. Γλώσσα, ήθη και σε όσους περισσότερους γίνεται θρησκεία. Στη γλώσσα προώθηση και βελτίωση της πιστοποίησης Ελληνομάθειας.

    5. Η μόνη λύση για τις παραβιάσεις, τις ορδές των λαθρομεταναστών και τις γκρίζες ζώνες είναι η διάλυση της Τουρκίας. Αυτό προφανώς είναι από δύσκολο έως απίθανο. Ωστόσο θα ήταν ρεαλιστική μια ήπια διχοτόμηση, τριχοτόμηση ή έστω η απόσχιση κάποιων περιοχών. Σχετικά με αυτό λοιπόν πιστεύω πως παρόλο που έχει απομείνει ελάχιστος Ελληνικός πληθυσμός θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παιχνίδι της Τουρκίας στην Δυτική Θράκη. Θα πρέπει να προωθήσουμε με όποιο τρόπο υπάρχει τη δημιουργία κάποιου κράτους της Ανατολής που θα περιλαμβάνει τη μικρά Ασία, Ίμβρο, Τένεδο και Ανατολική Θράκη, όπως σχεδόν αποτυπώνεται και στους εκλογικούς χάρτες. Μόνο με ένα τέτοιο "buffer state" με καλύτερες προοπτικές και Ευρωπαϊκή πορεία θα λύναμε και εμείς το ενεργειακό, το μεταναστευτικό και το κόστος του εξοπλιστικού.
    Οπότε καιρός είναι να πάει η μπάλα στη δική τους περιοχή και να αρχίσουμε να συζητάμε για το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός τέτοιου κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευριπίδης Μπίλλης
      ΠΕΡΙ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΌΡΩΝ ΟΥΔΈΝ;;;!!! Από τον "φόβο" μην μας πουν "Σαλβίνι" ή Τραμπ;;;!!

      Η μήπως μας πει ο κ. Παυλόπουλος ο "φιλάνθρωπος" ότι είμαστε "εθνικιστές στα όρια του ναζισμού;;!!".

      Χωρίς φρούρηση των συνόρων είμαστε όχι χώρα αλλά ξέφραγο αμπέλι χώρος. Και ο Ερτογκάν τη δουλειά του κάνει.

      Τα δε παραμύθια του Χρυσχοίδη, ήτοι του κ. Μητσοτάκη "του Εθνικού σκοπού των Χοτ Σποτς", ότι στο πι και φι θα τους στέλλει πίσω και θα τους παραλαμβάνει ο σουλτάνος, είναι παραμύθια για τους αγρίους του "ετερόκλητου όχλου".

      Διαγραφή
    2. @ Ευριπίδης Μπίλλης

      Το κακό είναι ότι η φύλαξη των συνόρων είναι πολύ δύσκολη, λόγω τής τεράστιας ακτογραμμής μας. Λογαριάσετε πόσα νησιά, νησίδες και βραχονησίδες έχει η Ελλάδα και θα καταλάβετε γιατί πράγμα μιλάμε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ν' αφήσουμε την πόρτα ανοικτή, ή ολότελα να τούς ευχαριστούμε που επέλεξαν την χώρα μας, όπως έκανε ο αχαρακτήριστος Παυλόπουλος.

      @ Ταυγετη

      Η απέλαση, η οποία έχει σχεδόν εγκαταλειφθεί, με όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει, είναι όχι μόνο σωστή, αλλά και αναγκαία. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν παράνομοι μετανάστες στην χώρα και μάλιστα με παραβατική συμπεριφορά. Δυστυχώς, αντ' αυτού, με τις ελαφριές ποινές και τούς νόμους Παρασκευοπούλου, γινόμαστε κράχτες τού χειροτέρου ποιόντος λαθρομεταναστών.

      Τα περί εξελληνισμού των είναι όνειρα θερινής νυκτός. Είδαμε πόσο έχουν εκγαλλισθεί μετανάστες ακόμη και τρίτης στην Γαλλία.

      Διαγραφή
    3. Ανέφερα τούς Άραβες μετανάστες στην Γαλλία, λες και δεν έχομε εδώ τούς Αθιγγάνους, οι οποίοι ευρίσκονται στον ευρύτερο ελληνικό χώρο πάνω από μισή χιλιετία. Πόσοι έχουν ενταχθεί στην κοινωνία; Κι ελπίζει κανείς στα σοβαρά ότι θα ενταχθούν στον ελληνικό πολιτισμό Αφγανοί, Πακιστανοί, Νιγηριανοί κλπ. και μάλιστα θα εκχριστιανιστούν;

      Βίντεο ντοκουμέντο: Πυριτιδαποθήκη το hot spot για τον δρυμό στο Σούνιο

      Ποιανού βλάκα ιδέα ήταν να κάνει hot-spot κοντά σε δρυμό; Ποιος βάζει τι φωτιές; Οι ίδιοι οι "φιλοξενούμενοι", ελπίζοντας να τούς αφήσουν ελεύθερους (λες και τώρα τούς περιορίζουν), ή άλλων, που θέλουν να φύγει το hot-spot απ' εκεί; Μετανάστες με παραβατική συμπεριφορά, όπως συμβαίνει πολύ συχνά στην Λέσβο, δεν δικαιούνται ασύλου και πρέπει να απελαθούν. Να καλέσουν όλους αυτούς τούς κυρίους από την Υπάτη Αρμοστεία τού ΟΗΕ να τούς παραλάβουν.

      Από κει θα κρίνω αν έχομε πολιτικούς, από τούς οποίους μπορούμε κάτι να ελπίζομε, ή θα μάς κυβερνούν με την ψήφο μας εσαεί οι ίδιοι χαλβάδες.

      Διαγραφή
  2. Tο κάθε νησί είναι το σπίτι των νησιωτών. Όταν πλησιαζουν παρανομοι, έχει νομικό δικαίωμα ο κάτοικος να ρίξει προειδοποιητικές βολές για να σταματήσει την προέλαση των παρανομων μέσα στο σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Γιωργος.
      Και μετα να τον κρεμασουν στο Συνταγμα ως ρατσιστη,Χ.Αυγιτη,φασιστα κλπ.
      Ελεος ! !!!! προσγειωθητε.

      Διαγραφή
    2. Ποιος θα τον κρεμασει ?? Ονομα δεν εχει ??

      Διαγραφή
    3. Αυτό το κακό αν δεν σταματήσει θα γίνει αφορμή να έρθουν σε λίγες μέρες πολλές χιλιάδες και να χαθούν για πάντα τα νησιά. Τρομακτικό λάθος η πολιτική των ανοιχτών συνόρων με την Τουρκία και τα Κατεχόμενα μετά από τις τόσες χιλιάδες στρατιωτικές παραβιάσεις του εναέριου και θαλάσσιου χώρου μας. Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν το ΝΑΤΟ με όλες αυτές τις άδειες που έδωσαν στην Τουρκία. Έφτιαξαν τον Φρανκεστάιν που όχι μόνο τους έσκαψε τον τάφο, άλλα έχει ρίξει τους Αμερικάνους μέσα και τους πετάει τα χώματα. Αυτοί όμως νομίζουν ότι απλά κάνουν μια άσκηση με τους σύμμαχους Τούρκους, περι χαρακωμάτων.

      Διαγραφή
  3. Ο μεγαλος εχθρος της Ελλαδας ειναι μεσα στην Ελλαδα. Ειναι τα εκατομμυρια εκεινων που ηδονιζονται σε καθε καταστροφη. Που κανουν πλατες σε καθε εκφυλιστικο φαινομενο. Που δηλωνουν με κυνισμο οτι δεν προκειται να πολεμησουν αν το κινδυνευσει η πατριδα.
    Που, απο φθονο κατα της Ελλαδας και μονο, καμωνονται τους φιλανθρωπους στις εισβολες λαθρομεταναστων που τελειωμο δεν εχει. Αληθεια που θα παει το τελευταιο? Η ασια εχει μερικα δις, το να φυγουν 200 μυρια απο εκει και να ερθουν κατα δω, ουτε που θα το καταλαβει η ηπειρος αυτη. Ασε που η αναπληρωση θα γινει σε χρονο dt.
    Το φαινομενο να βρισκεσαι αναμεσα σε ενα πληθος αθρωπων στην κολιατσου ας πουμε και καποια στιγμη να συνειδητοποιεις οτι δεν ειναι πατριωτακια, οτι δεν μιλουν ελληνικα, προκαλει σοκ.
    Αληθεια υπαρχει ακομη ελληνικο κρατος? Μηπως εχει ηδη καταργηθει και απλα περιμενομε την επισημοποιηση της διαλυσης?
    Οταν μας εχωσαν (αυτο εγινε) στην εε, μας παραμυθιασαν με μεγαλοστομες αρλουμπες οτι θα πουλαμε σε μια αγορα 350 εκατομμυρων. Θα τρωμε με χρυσα κουταλια και αλλα τετοια. Δεν πας ειπαν την απλη αληθεια, οτι η ελλαδα θα καταργηθει και θα εκχωρηθει σαν κρατος σε ενα γερμανικο διευθυντηριο. Αυτο το αφησαν να το καταλαβομε μονοι μας οταν θα εφτανε το πληρωμα του χρονου. Σημερα χασκομε (διοτι κατα κανονα ο ελλαδιτης ειναι χανος που με ανοιχτο το στομα περιμενει να πεσει κατι να φαει) βλεποντας το ελληνικο κρατος να διαλυεται και η ιστορια μας να αλλοιωνεται.
    Ποιος μπορουσε να φανταστει τετοιας εκτασης ξεφτιλα?
    Ποιος μπορουσε να φανταστει τετοιας ποιοτητας λαο?
    Ο Μποστ τα λεει ολα με ενα σκιτσο
    https://www.blod.gr/media/32202/lecture-00776_slide-001.jpg?mode=pad&quality=70&width=960&height=720&rnd=131827364010000000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Γεμίζω τα νησιά της Ελλάδας με μουσουλμάνους, καταργώ στην ουσία τα σύνορα, αφού η Ελλάδα εκουσίως δεν ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο θέμα αυτό, προκαλώ δημογραφική αλλοίωση στην Ελλάδα και την διαλύω μεσομακροπρόθεσμα"

    Ματωμένα Σύνορα
    Published on Jan 17, 2018

    Απόσπασμα συνέντευξης του καθηγητή και γεωπολιτικού αναλυτή Δημήτρη Κιτσίκη στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη και την εκπομπή "Αντιθέσεις" του τηλ.σταθμού Κρήτη TV. στις 30 Οκτωβρίου 2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=bo5gz5vx294

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζοντας το πολύ ωραίο και επίκαιρο άρθρο σας , αναρωτιέμαι, πως αυτή η χώρα δεν έχει έναν ηγέτη που να αγαπάει πολύ την χώρα του !!
    Τα σχόλια μου δίνουν ελπίδα ότι ίσως τα πράγματα να αλλάξουν !!!!
    Είναι τόσο σοβαρό το θέμα που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να με αποκαλούν ρατσιστή !!!!
    Αν θέλουν το πρόβλημα λύνεται σε χρόνο ρεκόρ, αρκεί να το θέλουν !!!
    Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχει ένας Σαλβινι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχέδιο των αμερικανοεγλεζων να διαλύσουν τα κράτη από τον περσικό μέχρι την Μάγχη.Προχωρουν μεθοδικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόσφατα διάβασα πως στην Ελλάδα υπάρχουν 7.500.000 ξένοι (συμπεριλαμβάνει Αλβανούς, Βούλγαρους, Πακιστανούς, Ιρακινούς, Αφγανούς και δε συμμαζεύεται) και φυσικά τους λαθρομετανάστες, που στην πλειοψηφία τους είναι κάτω των 40 ετών. Απ' την άλλη ο πληθυσμός της Ελλάδας όλο και γερνάει. Που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση; Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες. Το ελληνικό έθνος, η φυλή των Ελλήνων, θα γίνει μειοψηφία μέσα στην Ελλάδα. Λύσεις υπάρχουν πολλές. Αν για παράδειγμα ψηφιζόταν νόμος πως όποιος ξένος πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος υποχρεωτικά θα καταταγεί για δυο χρόνια στον ελληνικό στρατό, σας πληροφορώ πως κανείς δε θα περνούσε τα σύνορα κι όσοι βρίσκονταν στην Ελλάδα νύχτα θα την κοπανούσαν να γυρίσουν πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά...ο Καθηγητής κ.Συρίγος, ο τόσον ευφυής, δεν κατάλαβε που θα οδηγουσε η ευγενική του χειρονομία.............;

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να φωνάξουμε παιδιά τον Asher Mattathias απο το Ν.Υ. να φορέσει κράνος-μπαλάσκες να υπερασπιστεί την "πατρίδα" του.
    Ξέρει αυτός...καθηγητής είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μονο ενα κρατος θα παρμεινει αμιγες και χωρις "ΠΡΟΣΜΙΞΕΙς". Το κράτος της ΦΥΡΕΡΡΑΣΕ. Αυτοι βλεπεε τιμουν την παραδοση τους, ενω εμεις ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το εργαλειο κλειδι ..ολο ,ειναι οι μυστικες υπηρεσιες μας.Οποιος θελει να σωσει την χωρα ..μονο μ αυτες μπορει.Αυτα τα λεγομενα κυκλωματα μεσα κι εξω μονο μ αυτες αν εισαι σοβαρος τα διαλυεις τακα τακα και σκληρα. ..κι αθορυβα.Θα σας ελεγα
    Εγω ..ποιοι δικηγοροι..η οτι αλλο...κομματοσκυλα ..κλπ ...θα εκαναν κιχ...αν ηταν σοβαρα ολα.Σε χρονο ..ντε τε...θαχαν βαρυες συνεπειες, σε αγνωστο μερος..με αγνωστη καταληξη...και με κομμενη την εξυπνακιστικη συμπεριφορα τους...και τον πλουτισμο τους ..ολον πισω στο κρατος.Θα κοβωταν η πλακα και το δουλεμα ακαριαια...κι αθορυβα εντελως.Αυτοκινητα τρακαρουν χιλιαδες..σπιτια παιρνουν φωτια χιλιαδες απο ατυχημα...επιδημιες πευτουν πολλες...υπαρχουν ιοι..μικροβια..κουνουπια του Νειλου...τροφικες δηλητηριασεις..υπερκαταναλωση φαρμακων..κλπ...( σπασμενα ποδια απο σκαλες..μουτρα πλισε απο τρακα σε δεντρο....σιλβερ αλερτ...κλπ) Ο Πουτιν ετσι εφτιαξε διαλυμμενο κρατος υπερδυναμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.