31/8/19

Στην τελική τους φάση οι δοκιμές για το ρωσικό UAV Korsar


Το ρωσικής σχεδίασης και κατασκευής μη επανδρωμένο αερόχημα (UAV) Corsair, προορίζεται για αποστολές περιπολίας, τακτικής επιτήρησης / αναγνώρισης και αεροφωτογράφησης, και αυτό το διάστημα περνάει από την φάση κρατικών δοκιμών, σύμφωνα με πηγή της εταιρείας Roselectronics (θυγατρική της κρατικής Rostec): «Οι κρατικές δοκιμές του μη επανδρωμένου αεροχήματος τακτικής επιτήρησης (UAV) Corsair βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη».

Η δήλωση έγινε πηγή στο περιθώριο της διεθνούς αεροδιαστημικής έκθεσης MAKS-2019 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Μόσχα.



Πρόκειται για ένα ελαφρύ UAV με βάρος μόλις 200 κιλά, μέγιστη ταχύτητα 150 χ.α.ώ. και μέγιστη ακτίνα δράσης 120 χιλιόμετρα. Το πολλαπλού ρόλου αερόχημα Corsair έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιεί αποστολές αναγνώρισης, περιπολίας, επιτήρησης και αεροφωτογράφησης με ακτίνα έως και 120 χιλιόμετρα.
Το drone έχει μέγιστη ταχύτητα έως και 150 χιλιόμετρα την ώρα και βάρος 200 κιλά (441 λίβρες).

Εκτός από τις καθαρά στρατιωτικές εφαρμογές όμως, το αερόχημα σύμφωνα με τον κατασκευαστή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση ποικίλων πολιτικών αποστολών, όπως έλεγχος δρόμων και υποδομών, η πρόληψη δασικών πυρκαγιών, αποστολές έρευνας και διάσωσης, κλπ..

ΠΗΓΗ: ptisidiastima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.