12/9/19

ΓΕΝ για Λέρο: Αναληθές ότι αφαιρέθηκαν 140 νάρκες - Η προανάκριση συνεχίζεται



Το ΓΕΝ ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι «το Πολεμικό Ναυτικό δεν διαθέτει στο οπλοστάσιό του στρατιωτικό υλικό που αντίκειται σε Διεθνείς Συνθήκες – Συμφωνίες»

Σε διάψευση δημοσιεύματος για την απώλεια στρατιωτικού υλικού στη Λέρο, σύμφωνα με το οποίο από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) υπήρξε απώλεια 140 ναρκών, προχώρησε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Στην ίδια ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό δεν διαθέτει στο οπλοστάσιό του στρατιωτικό υλικό που αντίκειται σε Διεθνείς Συνθήκες – Συμφωνίες..

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ έχει ως εξής:
ΠΗΓΗ: protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Κακως ...Κοιταξτε..θα αγιασετε ολοι πολυ...Δεν αντεχεται τοση Αγιοτητα πουχετε..Δεν θα ξερει ο Θεος τι λουκουμι να σας δωσει....Λουκουμι ...η πεντε βουνα στο κεφαλι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, τι ωραία! Το ΓΕΝ δια του εκπροσώπου του προσπαθεί να μας πείσει πως το ΠΝ (και ειδικότερα η ΜΥΚ) δεν διαθέτει νάρκες. Μάλιστα! Και τα M18 Claymore τι ακριβώς είναι; Μήπως είναι τάπερ για συσκευασία μπακλαβά;…

    …και πάλι καλά να λέμε που ο εκπρόσωπος του ΠΝ έγραψε κάτι που μας έκανε και γελάσαμε - εντάξει δικαιολογείται ο άνθρωπος, στο ΠΝ υπηρετεί μπορεί να μην έχει δει ποτέ όπλο από κοντά. T’ άλλα αστροπελέκια του ΕΣ, λίγες ημέρες πριν δημοσίευσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ φωτογραφίες (από επίσκεψη της ηγεσίας σε ακριτικό φυλάκιο) από τις οποίες δεν είχαν διαγράψει τα στοιχεία EXIF και ήταν ορατά σε όλους τα στοιχεία συντεταγμένων με ακρίβεια χιλιοστού του μέτρου (mm).

    Να! Κάτι τέτοια βλέπω και δεν απορώ που ο (πρώην αξιωματικός ΕΣ) Νίκος Τόσκας κατάφερε να γίνει Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και στην φωτογραφία του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν ορατό το χαρτάκι με τους κωδικούς πρόσβασης στον προσωπικό του υπολογιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.