18/9/19

Ακόμη 192 μετανάστες στα νησιά την Τετάρτη



Δεν έχει τέλος το «ποτάμι» των μεταναστών που ρέει από τα Τουρκικά παράλια προς τα νησιά του Αιγαίου καθώς από τα ξημερώματα μόνο της Τετάρτης έως και τις 18:00 το απόγευμα, 192 παράτυποι μετανάστες έφτασαν σε Σάμο και Λέσβο.

Συγκεκριμένα 50 άτομα εντοπίστηκαν σε βάρκα στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ακρωτηρίου «ΠΡΑΣΣΟ» στη Σάμο, ενώ ακόμη 44 εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού μέσα σε άλλη βάρκα. Την ίδια ώρα στελέχη του λιμενικού εντόπιζαν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πλωμαρίου και Αγριελιάς στην Λέσβο, 36 άτομα.

Ακόμη 55 παράτυποι μετανάστες εντόπισε σκάφος της Frontex στη θαλάσσια περιοχή «Τσόνια» και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Σκάλιας Συκαμινιάς. Τέλος ακόμη 7 άτομα εντοπίστηκαν από το πλήρωμα σκάφους του λιμενικού χθες το απόγευμα ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα και την Τρίτη είχαν φτάσει στη χώρα μας ακόμη 527 άτομα.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

5 σχόλια:

  1. 67.000 απ την 1/1 / 19...!!!! Εχουμε χρονο....με το πασο...Δηλωμενοι 67000...Αδηλωτοι 120.000...
    Το ..χαλαλ θα αρχισει οπου.ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ανεξήγητο πως μία (υποτιθέμενη?) δεξιά πατριωτική κυβέρνηση δεν κάνει απολύτως τίποτα για το μεγαλύτερο και πλέον επικίνδυνο πρόβλημα, τον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της χώρας μας.
    (Η πολύ πονηρή αφαίρεση της ιθαγένειας και θρησκεύματος από τα απολυτήρια αποδεικνύει δυστυχώς συνέχεια στην πολιτική Σύριζα).
    Το ερώτημα είναι εάν η ΝΔ έχει αναλάβει δεσμεύσεις ως προς ξένους παράγοντες, πως δεν σταματήσει τις μετακινήσεις μουσουλμανικών πληθυσμών.
    Εκτός, βέβαια, εάν είναι εντελώς ανίκανη να διαφυλάξει τα σύνορα της χώρας, που είναι πολύ δύσκολο κανείς να το πιστέψει.

    Η Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
    Είναι αδύνατον οι υπεύθυνοι να μην το έχουν αντιληφθεί.
    Τι συμβαίνει λοιπόν? Είναι, στο βάθος, όλοι τους ίδιοι?

    "Θα έλεγε τις ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες, διά να αποδειχθή, ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν."
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ... "δεξιά πατριωτική κυβέρνηση" και πράσσειν άλογα; Τώρα τούς κατάλαβες; Όλοι οι χοίροι έχουν την ίδια μούρη. Ο Παπαδιαμάντης είχε/έχει απόλυτο δίκιο.

      Η διαφύλαξη των συνόρων τής χώρας είναι προβληματική λόγω τής τεράστιας ακτογραμμής της (~ 15.000 χλμ.) και τού μεγάλου αριθμού νήσων, νησίδων και βραχονησίδων (~ 6.000).

      Διαγραφή
    2. Η Πραξη ομως δειχνει 5 νησια...Δεν πας με ..τσοφλια πιο μακρυα..

      Διαγραφή
  3. Η πραξη επισης δειχνει οτι περνας το ....καλυτερα οχυρωμενο μερος της χωρας..τον Εβρο...με το πασο σαν να πας βολτα στο Λουνα παρκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.