23/9/19

Οργή στο ΚΚΕ για το κοινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο


«Το Ευρωκοινοβούλιο υπογραμμίζει ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο πιο καταστροφικός πόλεμος στην ιστορία της Ευρώπης, ξεκίνησε ως άμεσο αποτέλεσμα του διαβόητου Συμφώνου Μη Επίθεσης που υπογράφηκε από τους Ναζί και τους Σοβιετικούς στις 23 Αυγούστου του 1939 και τα μυστικά του πρωτόκολλα, όπου δύο απολυταρχικά καθεστώτα που μοιράζονταν τον στόχο της παγκόσμιας κατάκτησης μοίρασαν την Ευρώπη σε δύο ζώνες επιρροής».
Έντονη αντίδραση έχει προκαλέσει το ψήφισμα με τίτλο «Ευρωπαϊκή Μνήμη της Ευρώπης» που «υπογράφουν» όλες οι πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πέραν της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (GUE).
Το ΚΚΕ καταγγέλλει «το κατάπτυστο, αντικομμουνιστικό κοινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, που υπογράφεται από τις πολιτικές ομάδες του Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλδημοκρατών, των Φιλελεύθερων, των Πρασίνων και των Συντηρητικών Μεταρρυθμιστών».

Για τη συνέχεια newsbeast

-------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζούμε την εποχή που οι χώρες τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επάνω στις ράγες της 4ης βιομηχανικής επανάστασης προσπαθώντας να αξιοποιήσουν κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα και κάθε αρετή του ανθρώπινου δυναμικού τους. Όπου κεφάλαιο πλέον είναι η ιδέα. Και η ιδέα τραβάει κεφάλαιο. Και γεννά. Αυγατίζει.
Τμήμα του ελληνικού λαού ζει στο 1900 του Μπερτολούτσι. 
Με την αγροτιά, το στάχυ, το σφυροδρέπανο και τη γροθιά, τους τσιφλικάδες και τη βαθειά στο χώμα ριζωμένη ιδέα του σοσιαλισμού. Οι πενήντα αποχρώσεις του σφυροδρέπανου. Ναφθαλίνη.
Έλεος. Γραφικοί έχετε καταντήσει.










28 σχόλια:

  1. Τιμημένο ΚΚΕ: You Cannot Fool All the People All the Time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο τους αρχιξεφτιλες του πλανητη τους νουδουληδες μονο καποια μισελ ψηφισε υπερ. ολοι οι αλλοι δεξιουληδες ειτε την κοπανησαν ειτε λευκο
    το ιδιο και οι γελοιοι σκληροι παπαριοι της χρυσαυγης!!!!!!
    τρεμουν οι νουδουληδες την οργη του κομουνιστικου κατεστημενου εδω μεσα... μετα με τι μουτρα θα αντικρυζαν τα αφεντικα τους?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγη σοβαρότητα. Δέν παίζει κανείς μέ τήν ἱστορία ἀτιμωρειτί:

    Ο Β Παγκόσμιος πόλεμος Δέν ...."ξεκίνησε ως άμεσο αποτέλεσμα του διαβόητου Συμφώνου Μη Επίθεσης που υπογράφηκε από τους Ναζί και τους Σοβιετικούς στις 23 Αυγούστου του 1939 και τα μυστικά του πρωτόκολλα",
    οὔτε "δύο απολυταρχικά καθεστώτα που μοιράζονταν τον στόχο της παγκόσμιας κατάκτησης μοίρασαν την Ευρώπη σε δύο ζώνες επιρροής".
    Αὐτά εἶναι παραποίηση τῆς ἱστορίας, πού βγάζει σχεδόν ....λάδι τόν Χίτλερ καί τούς Γερμανούς ναζί!!!

    Ἡ ἀλήθεια: Το κατάπτυστο Σύμφωνο Μη Επιθέσεως που υπογράφηκε από τους Ναζί και τους Σοβιετικούς στις 23 Αυγούστου του 1939 και τα μυστικά του πρωτόκολλα,
    ἁπλῶς διευκόλυνε τήν Γερμανία τοῦ Χίτλερ νά ξεκινήσῃ ἕναν Μεγάλο Εὐρωπαϊκό πόλεμο τόν ὁποῖο εἶχε προσχεδιάσει ὁ Χἰτλερ, κατά τῆς Γαλλίας καί τ[ξς Ἀγγλίας μέ ἀφορμή τήν κατάληψη τῆς Πολωνίας ἀπό τήν Γερμανία.
    Δέν εἶχε κανένα λόγο ὁ κυνικός Στάλιν νά μήν σπρώξῃ τήν Γερμανία σέ ἕναν τέτοιο πόλεμο, "θυσιάζοντας" προσωρινῶς τίς διεκδικήσεις του σέ βάρος τῆς Πολωνίας.

    Ἦσαν καί τά δύο απολυταρχικά καθεστώτα. Ἐπίσης εἶχαν σάν σκοπό νά κυριαρχήσουν παγκοσμίως.
    Ἀλλά ούδέποτε πραγματικά "μοιράσθηκαν", "τον στόχο της παγκόσμιας κατάκτησης". Τό ὅτι "μοίρασαν την Ευρώπη σε δύο ζώνες επιρροής", δέν ἔγινε προκειμένου νά ἐπιτύχουν ἀπό κοινοῦ τήν παγκόσμια ἐπικράτηση.

    Τόν Β Παγκόσμιο πόλεμο, δέν τόν σχεδίασε καί τόν ξεκίνησε ἡ Ρωσία, ἀλλά ἡ Γερμανία τοῦ Χίτλερ.

    Μέ τή λογική τοῦ ἀνωτέρω ψηφίσματος, τόσο τρελλή εἶναι, τόν Β παγκόσμιο Πόλεμο, τόν ξεκίνησε τό σύμφωνο Τσάμπερλαιν-Χίτλερ, μέ τό πού ἀποδέχθηκε ἡ Ἀγγλία ὅτι ἡ Τσεχοσλοβακία μποροῦσε νά ἀποτελἐσῃ κατάκτηση τῆς Γερμανίας, συμφωνία ἡ ὁποία πραγματοποιηθεῖσα, ἔθεσε τή Ρωσία σέ κατάσταση ἀμύνης πρός τόν Ναζισμό, πρός τόν Χίτλερ πρός τήν Γερμανία του, καί πρός τήν ὑποτεταγμένη στόν Χίτλερ τότε Ἀγγλία, τήν Ρωσία τοῦ Στάλιν. Ἀμυνόμενη ἡ τελευταία, "ἀναγκάσθηκε" νά ὑπογράψῃ τό σύμφωνο Ρίμπετροπ Μολότωφ, μήπως καί ἀποφύγει τόν πόλεμο... Αὐτά εἶναι βλακεῖες ὅπως καί τό ἀνωτέρω ψήφισμα τῶν μετά δόλου ἀνιστόρητων στό Κοινοβούλιο τῆς Εὐρώπης.

    Τόν Β Παγκόμσιο Πόλεμο, τόν προκάλεσε ἡ Γερμανία,πού τόν σχεδίασε καί τόν ξεκίνησε μέ γενοκτονίες σέ ὅλη τή Εὐρώπη καί δή στίς Ὀρθόδοξες χριστιανικές χῶρες. Καί στήν ἴδια τήν Γερμανία,κατάλαβαν μετά τό 1945, ὅτι γιά τόν ναζισμό τους ἔφταιγε τό ὅτι ἐγκατέλειψαν τή χριστιανική τους παράδοση, ὅσην τέλος πάντων εἶχαν, γιά νά ἀκολουθήσουν ἕναν Φύρερ. ..Ἔ τώρα τούς φταίει γιά τόν πόλεμο πού προκάλεσαν, μαζί μέ τόν ναζισμό τους, ὁ κουμουνισμός τοῦ Στάλιν;
    Για ἄλλα ἐγκλήματα, εὐθύνεται ὁ Στάλιν καί ὁ κουμουνισμός καί οἱ μπολσεβίκοι, ὄχι ὅμως καί γιά τόν Β Παγκόσμιο Πόλεμο!!!!

    [Γι'αὐτό ἄλλωστε ἦσαν σύμμαχοι οἱ Ρῶσοι μέ τίς ΗΠΑ, τήν Ἀγγλία, τήν Σερβία, τήν Ἑλλάδα καί τόσες χῶρες, κατά τῆς Γερμανίας. Οὐδείς τότε διανοήθηκε νά πολεμήσει καί τήν Γερμανία καί τήν Ρωσία, ὡς..... "δύο απολυταρχικά καθεστώτα που μοιράζονταν τον στόχο της παγκόσμιας κατάκτησης (καί) μοίρασαν την Ευρώπη σε δύο ζώνες επιρροής"].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπηρχε ρωσια τοτε. ηταν υπο κομουνιστικη κατοχη
      υπηρχε σοβιετια!

      Διαγραφή
    2. Κάτι δεν θυμάσαι καλά. Η Γαλλία με την Αγγλία κήρυξαν τον πόλεμο στην Γερμανία με αφορμή την εισβολή στην Πολωνία. Πληροφορία δίχως χρέωση....Όταν η Γερμανία εισέβαλε λίγο νωρίτερα στην Τσεχοσλοβακία είχε σύμμαχο την Πολωνία. Και η εισβολή έγινε με την συγκατάθεση της Αγγλίας (είχαν συνάψει και το σχετικό σύμφωνο Αγγλοι και Γερμανοί που μου διαφεύγει τώρα το όνομά του) . Δήλαδη φίλε μου ο Β ππ ξεκίνησε για την απελευθέρωση ενός συμμάχου της Γερμανίας (της Πολωνίας ) και ενώ κέρδισαν την άφησαν στα χέρια του εταιρου εισβολέα (της Ρωσίας) στον οποίο εταιρο εισβολέα δεν κυρηξαν τον πόλεμο όπως έκαναν με την Γερμανία. Τυχαίο?

      Διαγραφή
    3. Και πριν και μετά την εισβολή στην Αυστρία, ας θυμηθεί κάποιος ότι όταν φώναζαν κάποιοι Αυστριακοί για βοήθεια, η ΜΒ δήλωνε ότι δεν είχε καμία υποχρέωση προς τους μικρούς λαούς της Ευρώπης. Να αναφέρουμε και τη μεταφορά τόνων χρυσού από το Λονδίνο προς τη Γερμανία, δωράκι μετά την ειβολή της Γερμανία στην Τσεχία. Να δούμε και την εθνική βρετανική ποδοσφαιρική ομάδα να χαιρετάει ναζιστικά, όπως τότε και η μικρή Ελισάβετ; Οι Βρετανοί κάτι έμαθαν από την ιστορία για τις ευθύνες τους και ομολογούν τις αμαρτίες τους δημόσια. Οι Βρετανοί είδαν καθαρά ότι το Γερμανικό κατεστημένο ετοίμαζε πόλεμο κατά Γαλλίας και Σοβιετίας, και το στήριξε όπως στήριξε και τους Γάλλους και τους Σοβιετικούς. Το νεοναζιστικό κοινοβούλιο όμως συνεχίζει να βιάζει την ιστορία εντελώς άγαρμπα, κατα τα παλαιογερμανικά έθιμα.

      Διαγραφή
  4. Εξισώνεται ο κομμουνισμός με τον ναζισμό...δλδ μια ισονομικη θεωρία με μια ακραιως φυλετιστικη η οποία κατατάσσει τον πλυθησμό σε ανθρώπους και υπανθρώπους
    Μάλλον το ευρωπαϊκό κατεστημένο δεν έχει ακόμα χωνέψει το παλούκι που βύθισε ο κόκκινος στρατός του Σταλιν στα οπίσθια των υποτιθέμενων Αρίων διαλύοντας έτσι τις σκοτεινές ελπίδες των δυτικών για την κατάκτηση της Ευρασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεγάλη φρίκη την οποία πλέον έχουν ανακαλύψει και οι Ρώσοι σε βάθος, είναι ότι και το 1917 στην ουσία ήταν μια εισβολή κατά των Ορθόδοξων λαών, τους οποίους η Δύση γενοκτονεί και ξαναγενοκτονεί εδώ και αιώνες.

      Βρέθηκαν τα θύματα που πίστεψαν με την καρδιά τους στην ισονομική θεωρία, και έγιναν όργανα θανάτου στα χέρια των αιώνιων εχθρών των ανατολικών λαών. Για αιώνες επεδράμουν οι Δυτικοί με συντροφιές από Τζιχάντια, και σέρνουν δούλους και θύματα τους Ανατολικούς Χριστιανούς.

      Θα είναι μεγάλο έγκλημα των Ρώσων κατά της ανθρωπότητας αν δεν πατήσουν τα κουμπιά πρώτοι.
      Αν μετρήσουμε τους χαμένους Ανατολικούς Χριστιανούς από γενοκτονίες, πολέμους και γεννήσεις που δεν έγιναν λόγω των γενοκτονικών μειώσεων των πληθυσμών, μιλάμε για τη μεγαλύτερη καταστροφή που έχει δει ο πλανήτης και η οποία κρατάει πάνω από χίλια χρόνια και συνεχίζει.

      Αυτή είναι η ιστορία που δεν διδάσκει κανείς.

      Διαγραφή
    2. Ειναι και οι Ινδιανοι της Αμερικης...Ολο το ..ξεχναμε...καπου 80- 100 εκατομμ. νεκροι στην χωρα τους !!! Απ τους προγονους των ιλουστρασιον σημερα..κυριλεδων...με τα μακρυα αυτοκινητα...κατι λαμογια απ εδω κι απ εκει..
      .που διδασκουν δημοκρατιες..κι οτι παραμυθι βρηκαν αλλοι λαοι ..προ χιλιαδων ετων..

      Διαγραφή
    3. Μπορεί ο κομμουνισμός να τα σκατωσε ανα τήν υφήλιο αλλά η κομμουνιστική προπαγάνδα θριάμβευσε.

      ΠΧ Ο κομμουνισμός στη Ρωσια ήταν οργανικός και αποκλειστικά δικός τους κανείς δέν τούς υποχρέωσε να επαναστατήσουν ή τούς είπε πώς να τον εφαρμόσουν... Επίσης, Η Κίνα δεν ήταν χριστιανική χώρα αλλό ο κομμουνισμός τήν κατέστρεψε επίσης αποτελεσματικά... Η Αλβανια? η Κούβα? η Β. Κορέα?

      Ο κομμουνισμός έχει αποτύχει οικτρά εδώ και χρόνια αλλά στην πλύση εγκεφάλου γαμεί και δέρνει ακόμα και σημερα καλή ώρα ...

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΗΠΑ αναγνώρισαν τα εγκλήματά τους κατά των Ινδιάνων και με ειδικούς νόμους τους βοηθούν να αναπτυχθούν για αυτό άλλωστε έρχονται ινδιάνοι τώρα στήν Ελλάδα για να δείξουν στους εδώ ιθαγενείς πώς να λειτουργούν καζίνα ... Οι σταλινικοί του ΚΚΕ όμως αναγνώρισαν ποτέ τα εγκληματα τους κατά Ελλήνων, Ρώσων, κλπ?

      Διαγραφή
    5. Όχι... Λέει ότι πριν σε φτάσουν στον θάνατο οι σύντροφοι πρώτα θα έχει φτάσει το βιοτικό σου επίπεδο στον πάτο και αν έχεις και καμιά ένσταση θα πας να γίνεις λίπασμα σε μέρος όπου ο πάγος λιώνει για ένα μήνα τον χρόνο.

      Διαγραφή
    6. ο κομμουνισμος δεν ειναι ισονομικη ιδεολογία αλλά διαχωριζει και αυτός τον κόσμομσε καλό (προλεταριο) και κακό (μπουρζουαζία). Τα κριτήρια δηλ δεν ειναι φυλετικά αλλά ταξικά. Στη περιπτωση του Ναζισμού ένας μη Αριος δεν μπορεί να γεινει Αριος άρα εκπιπτει ενώ στον Κομουνισμό μπορει κάποιος αλλάξει ταξη. Αλλά, ενω στη πρωτη περιπτωση τρέχειςμνα γλυτρωσεις στη δευετρη με μια μπαράγκα μπορεί να χαρακτηριστεις ρεβιζιονστης αντεπαναστάτης και δεν ξερειςμτι σου ξημερωνει

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Κοσμά
      Πρώτον, η επανάσταση στη Ρωσία έγινε με οργάνωση και χρηματοδότηση από συνεργαζόμενες δυτικές υπηρεσίες, με πρώτες τις Γερμανικές και Αυστριακές, και με πολλές ενέργειες από Βρετανικές, Γαλλικές και Αμερικανικές. Έγινε τότε σχεδόν το ίδιο που είδαμε πρόσφατα στο Κίεβο και την Ουκρανία. Υπόκοσμος που δεν γνώριζε Ρωσικά καν, στρατολογήθηκε από όλη την Ευρώπη και τους έστειλαν στην Αγία Πετρούπολη. Στείλε μου ιμέιλ να σου δώσω στοιχεία. Επίσης, έγινε όργιο εξαγοράσεων πολιτικών κτλ, και είχαν δράση εκ των έσω μέλη μυστικών εταιρειών τα οποία καθοδηγούσε η Δύση. Εξαπάτησαν ένα σημαντικό μέρος του Ρωσικού λαού, αλλά οι περισσότεροι Ρώσοι δεν ήθελαν την επανάσταση. Πρώτα τους κατέστρεψαν τις δομές, και η χώρα σταδιακά και πολύ αργά έπεσε στα χέρια του κομμουνιστικού κινήματος.

      Δεύτερον, σήμερα το περισσότερο πετυχημένο σύστημα στον πλανήτη είναι το κομμουνιστικό όπως το εφτιαξε η Κίνα. Η ζωή του μέσου Κινέζου είναι σήμερα καλύτερη από του μέσου Αμερικάνου. Πήγαινε Κίνα και θα δεις τι σημαίνει μέλλον.

      Διαγραφή
    8. Δημήτριε Κ., η γενοκτονία των γηγενών Αμερικάνων είναι πράγματι τρομακτική, αλλά των Ανατολικών Χριστιανών κρατάει πολύ περισσότερους αιώνες.

      Διαγραφή
  5. Το ευρωκοινοβούλιο είναι ελεγχόμενο από τους ίδιους Γερμανικους καπιτ-αλητικους κύκλους που χρηματοδότησαν την υπόθεση του πολέμου. Καμια σχέση η συμφωνία. Στο θέμα αυτό και σε πολλά άλλα το ΚΚΕ έχει δικιο. Υπάρχει πακτωλός στοιχείων σχετικά με τις ετοιμασίες του πολέμου πολυ πριν. Το ευρωκοινοβούλιο είναι όργανο κρυπτονεοναζιστικής οργανωσης των ίδιων οικογενειών που έδωσαν την εξουσία στον Χιτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο Κομμουνισμός με τα πεπραγμένα του Στάλιν είναι το αντίδοτο του κόσμου στην Ναζιστική θηριωδια?

      Διαγραφή
    2. Και στηριξαν οι μεγαλοοικογενειες των εκτελεστων των Ινδιανων..πολλες εκ των οποιων κατασκευασαν και τον κομμουνισμο ...και τον φασισμο..και τους κλεφτοκοταδες στην Ελλαδα...κι αλλα πτηνα ..και καλιακουδες..

      Διαγραφή
  6. Έχω μια απορία.. Οι Ρώσοι του ΚΚΕ είναι στην Ελλάδα καμία κατοσταρια και παραπάνω χρόνια.

    Αυτοί οι εργατοπατερες μπήκανε ποτέ τους στην διαδικασια να παραξουν κάτι δικό τους?

    Έστω μέσω Κιμπουτζ, Κολχοζ, Κολεκτίβας, εστω ρε αδερφέ.

    Αλλά καθώς λέει το σοφό Ελληνικό γνωμικό οποίος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα δεκαετίες κοσκινιζει.

    Και μιας και είπα Ελληνικό.. Το κόμμα λέγεται ΚΚ ΕΛΛΑΔΟΣ.. το Ελληνικό Κομμουνιστικο Κόμμα δεν τους κάθεται.. Έχει επιθετικό προσδιορισμό που τους αηδιάζει..

    Σιχαμενοι Κομουνιστές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από όλες τις απαντήσεις που διάβασα η πιο σωστή κατά τη γνώμη μου που οδήγησε στον πόλεμο, ήταν η αφήγηση του διαμελισμού της Τσεχοσλοβακίας και το σύμφωνο του Μονάχου το 1938. Αυτό που υπέγραψαν ο Τσάμπερλεν και ο Νταλαντιέ με τον Χίτλερ και το Μουσολίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και με την στάμπα του Ευρωβουλίου λοιπον ... ΚΚΕ == ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν μισιωνται αναμεσα τους ..
    Δεν τους πρεπει λεφτερια..
    Ολες οι κοτες μαλωνουν σε ξενα κοτετσια. Γιατι ειναι κοτες.
    Τι δικο τους να κανουν οι κοτες ?? Εκτος απο αυγα για νεες κοτες ?? Το κοτετσι θελει χερια και κοπο για να γινει και μυαλο.Δεν εχουν οι κοτες τιποτε απ αυτα ...Φραγκοκοτες ειναι..η κοτες ανατολικων Ινδιων...Σιγα μην κατσουν κοτες να γραψουν δικο τους βιβλιο..!! Ολα ετοιμα απ εξω ..Μαγκια..κι εξυπναδα ..η διανοητικη φτωχεια.Κοτοπουλα Βοκτας...Ελυσαν οι κοτες τα προβλημματα τα δικα τους..και ειπαν να λυσουν και της ανθρωποτητος !!! Ουτε στα κομικ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΖΙΣΜΟΣ (εθνικοσοσιαλισμός)=ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ & ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ(σοσιαλδημοκρατία)=ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, αμφότεροι από την μήτρα του Σοσιαλισμού. Οι σύμμαχοι στο τέλος του Β'ΠΠ ελευθέρωσαν την Ευρώπη από τους Ναζί και οι Σοβιετικοί υποδούλωσαν την Ανατολική Ευρώπη επιβάλλοντας ένα σκληρό, καταπιεστικό, ολοκληρωτικό και ανελεύθερο καθεστώς.Βρείτε επιτέλους κάποιον Πολωνό ή Ούγγρο ή Τσέχο να σας εξηγήσει τι θα πεί κομμουνισμός.Είναι δυνατόν να ακούμε τους δικούς μας κομμουνιστές και υμνητές δολοφόνων, τους εθνομηδενιστές και θεωρητικούς της πλάκας? Κοσμάς ο Αιτωλός (σταθερή αξία)και ΤHEO αντιστέκονται, οι υπόλοιποι για γέλια και αιτία της κατάντιας αυτής της γενιάς που σκότωσε την Ελλάδα. Περαστικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην οποια γενια εσεις ..δεν ανοικετε..αλλα γελατε με τους αλλους..Μην καθαριζετε πολλα κρεμυδια..

      Διαγραφή
    2. Ανορθόγραφε και 'άτονε' 'ψευτοξυπνιτζή' Δημητράκη σταμάτα την κακή συνήθεια να τσεκάρεις ένα-ένα τα σχόλια των άλλων και να πετάς τις κρεμμυδοαρλούμπες σου. Μέχρι και για την υπέρταση τα 2 από τα 3 σχόλια είναι δικά σου!!!! πόσο 'εγκλωβισμένος' μπορεί να είναι κάποιος ? άντε τώρα μπες ξανά στην τρύπα σου....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.