11/9/19

Το πρώτο μεγάλο αυτογκόλ του Μητσοτάκη – Βαθιά εκτεθειμένος από το Σκοπιανό

Ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ να περάσει στην αντεπίθεση με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών
Προεκλογικά η ΝΔ έκανε «σημαία» της το Σκοπιανό και κέρδισε πολλούς «πόντους» σε επίπεδο πολιτικών εντυπώσεων και ακόμα περισσότερες ψήφους επιτιθέμενη στο ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι χαρακτηρισμοί και ο πολιτικός λόγος από κορυφαία στελέχη της ΝΔ, τα οποία σήμερα είναι υπουργοί, κινούνταν σε εξαιρετικά υψηλούς και επιθετικούς τόνους.
«Εθνικό έγκλημα», «προδότες», «ξεπούλημα», «153 πρόθυμοι», «κυβέρνηση κουρελού», «βολικός πρωθυπουργός», ήταν κάποιοι από αυτούς τους χαρακτηρισμούς, τους οποίους ο κ.Μητσοτάκης ουδέποτε έσπευσε προεκλογικά να αποδοκιμάσει.
Ο κ.Μητσοτάκης, προεκλογικά, έκανε λόγο για μια κακή συμφωνία γιατί η Ελλάδα εκχωρεί μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα στην ΠΓΔΜ, υποστήριξε πως «όλοι οι βουλευτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη συνείδηση τους και υπόλογοι στην ιστορία» κατά τη διάρκεια της σχετικής ψηφοφορίας στη Βουλή για την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ άφηνε σαφή υπονοούμενα από το βήμα της Βουλής, λέγοντας ότι «όπως λένε οι πολίτες, η συγκυβέρνηση αντάλλαξε τη μη περικοπή των συντάξεων με το Σκοπιανό».
Είναι γεγονός ότι πάνω στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ.Μητσοτάκης έκτισε μεγάλο μέρος της αντιπολιτευτικής του στρατηγικής.
Διότι «πόνταρε» στην αγανάκτηση των πολιτών για ένα μείζον και ευαίσθητο εθνικό θέμα προκειμένου και αυτή με τη σειρά της να συσσωρευτεί με το ήδη υπάρχον τότε «κύμα» δυσαρέσκειας και οργής κατά της κυβέρνησης Τσίπρα.
Μετεκλογικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έριξε τους τόνους.
Και τους έριξε πολύ.
Ο ΥΠΕΞ, Ν. Δένδιας είπε πρόσφατα πως η συμφωνία δεν είναι προδοτική, πως οι Βορειομακεδόνες πρέπει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα αναθεώρησης της συμφωνίας ή οποιασδήποτε αλλαγής της ενώ και ο κ.Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ υπενθύμισε σε εξαιρετικά ήπιους τόνους ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι κυρωμένη και δεν αλλάζει κατά το δοκούν».
Και το πόσο ήπιοι έχουν γίνει οι τόνοι του κ.Μητσοτάκη και της ΝΔ φαίνεται και από την επιλογή του κ. Μαργαρίτη Σχοινά ως του Έλληνα επιτρόπου στην Κομισιόν (και μάλιστα αντιπροέδρου), ο οποίος έχει χαρακτηρίσει θετική τη Συμφωνία των Πρεσπών, επισημαίνοντας ότι «δεν αφήνει περιθώρια αλυτρωτισμών και εθνικισμών».
Η αναντιστοιχία λόγων, πράξεων και επιλογών είναι προφανής.
Όπως προφανές είναι ότι ο κ.Μητσοτάκης έχει εκτεθεί για τη διαφορά «φάσης» μεταξύ της προεκλογικής και μετεκλογικής του ρητορικής για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Και αυτή η αναντιστοιχία γίνεται εύκολα αντιληπτή από την κοινή γνώμη, και το κυριότερο δεν «φιλτράρεται».
Ανεξάρτητα από τους χαρακτηρισμούς που μπορεί να αποδώσει κανείς στη ΝΔ, π.χ. «κωλοτούμπα», «αυταπάτη», «ψηφοθηρία», «κοροϊδία» για τα όσα έλεγε και πράττει για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ξεκάθαρο ότι ο κ.Μητσοτάκης έχει δεχθεί το πρώτο αυτογκόλ.
Το οποίο μάλιστα δίνει μια πολύ καλή αφορμή στον Αλέξη Τσίπρα να περάσει για τα καλά στην αντεπίθεση.

www.bankingnews.gr

37 σχόλια:

  1. Παντως κ. Καλεντεριδη, προσπαθησε να εμποδισει την ψηφηση της προειδοποιοντας πως ο,τι ψηφισουν δεν αλλαζει... Μηπως κ. Καλεντεριδη το θεμα εχει να κανει με το οτι αν προσπαθησει να την ακυρωσει, και ξερουμε πως ακυρωνεται, δημιουργειται δεδηλωμενη που θα αρπαξει την αλλη μερα η Τουρκια και θα βγει στο κουρμπετι ζητωντας να ακυρωσει τη Λωζανη? Λεω μηπως κ. Καλεντεριδη? Μηπως φροντισαν οι προδοτες να του δεσουν τα χερια, και φωναζει ο κλεφτης τωρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που λετε ειναι ενας υποθετικος κινδυνος απεναντι σε υπαρκτους ηδη θανασιμους κινδυνους που δρουν πραγματικα κι οχι υποθετικα.Ισοδυναμουν με την σκεψη να μην κατεβαινουμε ποτε σκαλες γιατι μπορει να πεσουμε να τσακιστουμε.Δεν μπορει ??

      Διαγραφή
    2. Γούρμος Ευδόξιος. κα Κυριακοπούλου. Δεν ζητάμε από τον κ. Μητσοτάκη να ακυρώσει τη συμφωνία. Ζητάμε να τηρήσει την υπόσχεσή του ότι θα ξεκινήσει αμέσως διαδικασίες για την τροποποίησή της σε ότι αφορά την εθνικότητα και τη γλώσσα. Αν δεν μπορεί να το κάνει δεν έπρεπε να το υποσχεθεί. Αφήστε λοιπόν τις Λωζάνες και επικεντρωθείτε στην ουσία. Οι Λωζάνες υπήρχαν και προεκλογικά.

      Διαγραφή
    3. @ Pari, how can you compare the 2 treaties or the actions that got us there? Macedonia was sold for an astronomical amount Tsipras (and not only) received via Turkey.

      Διαγραφή
    4. Αν είναι έτσι, γιατί έβαλε Μαυρωτά, Σχοινά και Σκυλακάκη σε καίριες θέσεις.
      Μήπως ήταν το "δωράκι" για την ψήφιση από τον πρώτο και την υποστήριξη από τα άλλα δύο φυντάνια της κατάπτυστης συμφωνίας;
      Μη μασάς, λάκκο έχει η φάβα.

      Διαγραφή
    5. Μικρές προδοσίες, μεγάλες προδοσίες, θα έλεγα ότι δεν έχει σημασία διότι στο τέλος μιλάει πάντα το μέταλλο, η φωτιά και η ψυχή, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση της προδοσίας της συμφωνίας των Πρεσπών οι συνέπειες θα φανούν πολύ πιο νωρίς μιας και πάρα πολλές εταιρείες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν θέματα πνευματικών δικαιωμάτων και γενικά θέματα που δεν υπήρχε λόγος να προκύψουν και δεν θα προέκυπταν εάν είχαμε απλώς ανίκανες και όχι προδοτικές κυβερνήσεις.

      Διαγραφή
    6. Ευριπίδης Μπίλλης.
      Είναι δυνατόν να ξεχνάτε την τότε δήλωση του Κουμουτσάκου δηλαδή του Κυριάκου, ότι οι Πρέσπες είναι "ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" και όχι προδοσίσ; Όσον ευχάριστη και να είναι η αυταπάτη είναι τραγικό όταν γίνεται συνειδητά. Ο Κυριάκος σε όλα είναι ο σκυταλοδρόμος της κατοχής στην υπόδουλη πατρίδα μας. Τίποτε αλλο από πειθήνιος υπηρέτης της Μέρκελ.

      Διαγραφή
    7. @ Παρη Κυριακοπουλου

      Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Συμφωνίας των Πρεσπών και Συνθήκης τής Λωζάννης. Η πρώτη είναι διμερής, ενώ δευτέρα πολυμερής. Για να "επικαιροποιηθεί", όπως ζητά ο Ερντογάν, πρέπει να συνυπογράψουν όλοι όσοι την υπέγραψαν τότε και είναι, οι ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΕΛΛΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ και το ΣΕΡΒΟ-ΚΡΟΑΤΟ-ΣΛΟΒΕΝΙΚΟΝ(*) ΚΡΑΤΟΣ, από την μία και από την άλλη η ΤΟΥΡΚΙΑ. Δεν υπάρχει δε κανέναν νομικό πάτημα για κάτι τέτοιο.

      (*) Ποιος θα υπογράψει ως διάδοχός του;

      >και ξερουμε πως ακυρωνεται<

      Το ξέρουμε; Μπορεί να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών;, Ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών μετά την επικύρωση;. Υπάρχουν βεβαίως και αντίθετες απόψεις, τις οποίες, εφ' όσον λέτε ότι ακυρώνεται, εικάζω ότι έχετε διαβάσει.

      Διαγραφή
  2. Ερχεται και πεναλτυ ..με την Τουρκια...μπορει και 10 μαζι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τά αποτελέσματα τών προσφάτων εθνικών εκλογών κατά τίς οποίες η συντριπτική πλειονότης τού εκλογικού σώματος στήριξε διά τής ψήφου του τό διεφθαρμένο καί προδοτικό πολιτικό σύστημα, δέν αφήνουν καμιά αμφιβολία περί τής βαθειάς πνευματικής αλλά καί ηθικής παρακμής τήν οποία διέρχεται η ελληνική κοινωνία.Τών οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι δυστυχώς .
      Τα τηλεοπτικά νούμερα κάποιων σειρών μεταξύ τους κ τουρκικές αποτυπώνουν την τραγικότητα των επιλογών των νεοελλήνων .
      Δυστυχώς επτωχεύσαμεν .

      Διαγραφή
    2. Αλλα θα σηκωθουμε..
      Ασκος κλυδωνιζομενος και ουδεποτε βυθιζομενος...
      " Μονο λιγο καιρο ξαπωσταινει και ξανα.προς την δοξα τραβα.."
      Γιατι το ξεχασες αυτο ? Δεν ηταν χαζος ο Σολωμος...ουτε εμεις εξυπνοτεροι του..

      Διαγραφή
  5. Απλως παπαρολογουσε διοτι γνωριζε με τι λαο εχει να κανει,χρυσοψαρο που ξεχασε ποιοι τον χρεωκοπησαν και τους ξαναεδωσε την εξουσια με τον ιδιο τροπο να τον σωσουν!!!!!!!!Μας ειπαν μια φορα διατου Παγκαλου μαλακες ,τωρα θα μας ξαναπουν και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα.Αλλα δεν ξεχασε.Πονηρα σκεφτεται..πολυ πονηρα.Παρα πολυ πονηρα.Τοσο που την ..τρωει παντα ολη !!

      Διαγραφή
  6. Είναι αλήθεια ότι η ΝΔ στο θέμα των Σκοπίων έβαλε πολύ νερό στο κρασί της !!
    Ο λαός πίστεψε στην ΝΔ και της έδωσε την σκυτάλη της εξουσίας !!!!!
    Αγανακτησμενος από τον προδοτικο σύριζα προσπάθησε να ακουμπήσει στην ΝΔ αλλά απογοητεύεται !!!!
    Ωραία τι θα γίνει ; τον λαό τον κοροϊδεύουν συνεχώς το φτηνά πολιτικά κόμματα και ο λαός δεν μαθαίνει! !!
    Ας περιμένουμε έναν Ερτογαν και εμείς! !! Που θα πάει θα έλθει και σε εμάς !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβαζοντας το αρθρο, και τα σχολια των "αναγνωστων" με τα "μηπως" και τα "εαν", αντιλαβανανεται καποιος οτι η προδοτικη δημοκρατια, ανεξαρτητως κομματων του συνταγματικου τοξου, ξεπουλα την πατριδα, και οτι οι ραδιαγες ψηφοφοροι βρισκουν αλλοθι για την προδοτικη τους ψηφο, την κυβερνητικη τους επιλογη και της υπαρξιακης μιζεριας τους. Πληθυσμος ραγιαδων και προσκυνημενων μαγαριζουν ενδοξους προγονους, ιστορια και εδαφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος Ψήφισε τον γόνο της αποστασίας και του Ναί στο σχέδιο Ανάν και σύζυγο της Μαρέγκας
    σαν αντίδοτο στην εθνοπροδοσία του Τσίπρα ήταν βαθειά νυχτωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστεριε εγω εχω αυπνιες...Εσυ ?? Ααα και εχω γινατι...δεν ξεχνω ποτε τιποτε...ουτε τοσο δα...

      Διαγραφή
    2. Συνεχιση αθροισης εποικων ...+ 237 ...σημερα...( ενα χωριο)...
      ΟΤΑΝ ...θα πιασουν ενα καλο νουμερο ..βαρβατο..θα πουν " Αυτο το μερος ειναι δικο μας.Ειμαστε πιο πολλοι..Ας τους φαμε να τελειωνουμε.." Σημειωση : .Αυτοι δεν εχουν πονοψυχες γιαγιες να λενε ...κριμα οι καημενοι..ουτε σαπουνοπερες και βιπερ...και δεν ζεσταινονται οι γυναικες τους και τα ..πετανε ολα.εξω...Τσιμενταρονται απο πανω εως κατω...με 20 ποντους οπλισμενο σκυροδεμα ...κι αν ...αν λαλησει το κοκκορι..γινεται ..Χαλαλ..
      ..κι Αλλαχ ακμπαρ.
      .Δεν το σκεφτηκαν τα ..κοκκορακια στα καναλια τα πονοψυχα τι ..αλλαμουρα θα παθουν...Αλλα ...μουρα...ξυνα..

      Διαγραφή
  9. Συγκριτικά, οι Πρέσπες είναι πταίσμα μπροστά στα ελληνοτουρκικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα τί λέμε τώρα? Πλάκα κάνουμε? ... Ο Γάτος Τσίπρας ήδη εξαπέλυσε φοβερή και εμπεριστατωμένη κριτική κατά τών φιλελέ, όπως ήδη επισημάνατε εδώ άλλωστε στόν ινφογνώμονα ...

    Θαυμάστε αριστερο-αρλούμπες ολκής από τόν ανίατο ψυχοπαθή μας !!!!

    Τάδε έφη ο (χειρότερος διαπραγματευτής σύμφωνα με το χάρβαρντ) ΤΣΙΠΡΑΣ:

    1) ϊt is emergent now to take brave decisions for the future"

    2) "if he [Mitsotakis] wants to give back whatever we managed to catch with difficult fights...»

    Δηλαδή Ο ΜΕΓΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ έκανε τού Μητσοτάκη τα μούτρα κρέας με τίς αμείλικτες αγγλικούρες του ...

    Για νά μήν πούμε και πόσο μας έχουν λείψει οι καταπληκτικές του διαπραγματεύσεις, ο Καρανίκας του, ο Μπάφος του, το Εξάρχεια, το Ασυλο ... κλπ ... ΛΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος πεθανε...Εσυ θες ανασταση..Λεμε για το τωρα...και το μελλον.

      Διαγραφή
  11. Ὀρθή ἐπανάληψη.
    Αντί νά ἀσχολούμαστε μέ τό πῶς θά ἀντιμετωπίσουμε τούς ἐθνικούς κινδύνους πού γεννᾶ στό διηνεκές ὅσο τυχόν θεωρεῖται ὅτι ἰσχύει, ἡ συμφωνία τοῦ Τσίπρα-Ζάεφ,
    ἀσχολούμαστε μέ τόν θεωρητικό περιορισμό τῶν ἀμέσων δυσμενῶν συνεπειῶν της,
    κατά μία λογική συμβιβασμοῦ συμφερόντων μεταξύ :
    α) μιᾶς ληξάσης ἀμερικανικῆς παγκοσμιοποιήσεως,
    καί β) μιᾶς προσωπικῆς πολιτικῆς πορείας τοῦ ἀρχηγοῦ τοῦ κόμματος πού πλειοψήφησε μέν στίς τελευταῖες ἐκλογές, ἀλλά ἀκριβῶς μέ τήν ἀδιαμφισβήτητη λαϊκή ἐντολή νά παύσῃ ἡ ἰσχύς τῆς συμφωνίας αὐτῆς.

    Πάνω ἀπό τά κομματικά καί προσωπικά συμφέροντα, ἀλλά καί ἀπό τά συμφέροντα τῆς ὄποιας παγκοσμιοποιήσεως, εἶναι τά σταθερά εἰρηνικά ἀλλά καί ἀμυντικά ἐθνικά συμφέροντα.

    ΥΓ. Τήν προδοσία τῶν ἐθνικῶν δικαίων μας, ὁρισμένοι ξένοι καί ὀρισμένοι πουλημένοι, τήν ἀγάπησαν, ἀλλά τούς προδότες ἐξ ἡμῶν, κανένας Ἕλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η προσφορά της Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό: το 1993,επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας αναγνωρίζονται τα Σκόπια στα Ηνωμένη Έθνη (με την Απόφαση 817/1993 του Συμβουλίου Ασφαλείας (του ΟΗΕ) με την προσωρινή ονομασία " πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ " .Ενω κατα τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του 1993 προωθήθηκε από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Κίρο Γκλιγκόροφ και τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς ο όρος Σλαβομακεδονία ή Σλαβική Μακεδονία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ήθελα να πω σχολιάζοντας ένα σχόλιο εδώ ... Ότι η συνθήκες της Λωζάννης δεν μπορεί να συγκριθεί με την συμφωνία των Πρεσπών . Στην συνθήκη της Λωζάννης που ήταν πιο περίπλοκη έχουν λάβει γνώση κι υπογράψει πολλά κράτη αν τον κόσμο ακόμα και η μακρινή Ιαπωνία. Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν διμερή συνθήκη με τις ευλογίες του Νίκου Νίμιτς δηλαδή της Αμερικής. Βέβαια πέρασε και από το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ αλλά αυτό έγινε για να κυρωθεί πλέον η συμφωνία και παγκόσμια. Η συμφωνία πολύ δυσκολό ν αλλάξει ... Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει είναι μέσω υπόγειας διπλωματίας με άλλα βαλκανικά κράτη και μέσω ΝΑΤΟ! Όποιος κατάλαβε .. κατάλαβε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε γνωρίζω από τη κόψη του σπαθιού την τρομερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΥΛΗΣ = ΤΣΙΠΡΑΣ + ΓΡΑΒΑΤΑ

    Αρχιζει και χανει γρηγορα την επικοινωνιακη μαχη. Κατι ξερει ο Αλεξης που εει σε λιγο θα τον παρακαλαει να παει σε εκλογες.

    Παντως ο σοφος λαος του εδωσε 40%. Δουλεψε κανονικα το ποπολο η επικοινωνιακη του ομαδα Για αυτο και εγιναν τοσοι δημοσιογραφοι βουλευτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mα γιατί αρνείστε τα αυταπόδεικτα;
    Μας τα λέει ευθαρσώς ο κος Λεβέντης
    https://youtu.be/_rcBcSwRqL8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το τελος των μυθων και ψευδαισθησεων θαρθει στα Ελληνοτουρκικα..Αν δειτε αγαπες..δηλ.Ο Σκαι παντως αγαπαει πολυ..Θα δειχνει Τουρκικο σηριαλ και κατα την διαρκεια μαχων...Παρτε πασατεμπο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Μητσοτάκης ήξερε πολύ εγκαίρως τι θα συμβεί μετά τις εκλογές, και ποιά ξεφτίλα θα λουζόταν. Ο στόχος ήταν να πέσει η κυβέρνηση, έναντι οποιουδήποτε κόστους και για τον ίδιο και για το ρετάλι που κατήντησε το κόμμα της ΝΔ.

    Συνεπώς ο Κούλης ενεργούσε αυτοβούλως ή απλά ήταν ο εργολάβος των πάσης φύσεως διαπλεκομένων και των πάσης φύσεως υπογείων των Βρυξελλών, και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η εργολαβία πληρωμένη με την πρωθυπουργία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, θυμάσαι που φώναζε "go back madame Merkel" και "θα τα σκίσω τα μνημόνια μέ έναν νόμο" ο άτιμος ο Κούλης?

      Διαγραφή
    2. Μπακογιαννη χθες " θα τιμησουμε την συμφωνια.των Πρεσπων.."
      Τιμησουμε !!! Θα ριξουν κανονιεςτην 25.Μαρτιου σε ολη την χωρα !!! Δεν θα μεινει τιποτα ορθιο ..
      .

      Διαγραφή
    3. Γκοου μπακ...γκοου ον...Γιο - γιο...πασαβιολα...τακα τακα....Την ξαναφαγαμε ...Εδω παππας...εκει παππας...που ειναι ο ..παππας ...??? Σκυψε...να...

      Διαγραφή
    4. Παυλοπουλος προχθες σε σχολειο εποικων ..μικτο..με λιγους Ελληνες.:
      " Μιλω στα παιδια.τα ..ξενα...ξερω ποιοι ειστε....Ειστε το μελλον της ...Ελλαδας η ελπιδα του Εθνους...σε σας προσβλεπουμε ..." ....!!!!!!!!
      Ετοιμαστε βαλιτσες ολοι.
      ..Ηρθαν τα Γετι των Ιμαλαιων...η δεξια μπουλντοζα...διπλα.στον.αριστερο οδοστρωτηρα...Ολοι πατανε τα χαλικια !!
      Και οι ρομαντικες βαρκουλες ερχονται πληθη....εξωλεμβιες...ολες του κουνιαδου του Ερτογαν με το μονο εργοστασιο λεμβων...Καποια στιγμη θα φερουν και ..ουρακοταγκους απ τον Ζαμβεζη...και Παπουα απ την Ιαβα...Μα τι ειδηλιακο μελλον ειναι αυτο ?? Πουλακια...καρδερινες...Η Κιβωτος του Νωε....

      Διαγραφή
  19. Χατζηδακης...διορισε την κουνιαδα του χθες στο υπουργειο Παιδειας. Συμβουλο..Νεαρη..δικηγορος...πλουσια...κριμα το ..καημενο !! ( αυτοι οι δικηγοροι τι στο διαβολο..πανεπιστημονες ειναι ??? Βρε γ....το....φτιαχνουν και πυρηνικα οπλα !!! Τι κλικα ειναι αυτη ?? Τζετ προπαλσιον ινστιτουτο ειναι η ..Νομικη !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.