12/9/19

Ενισχύουμε τους Κούρδους πρόσφυγες στο Λαύριο, αγοράζοντας το νέο βιβλίο από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Νέο βιβλίο από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
(από το οποίο θα ενισχύονται και οι Κούρδοι πρόσφυγες στο Λαύριο)
Πώς οι ιδέες του πατέρα μου βοήθησαν τους Κούρδους να δημιουργήσουν μια καινούργια δημοκρατία
της Ντέμπι Μπούκτσιν
Σε αυτό το μικρό κείμενο η κόρη του Μάρεϊ Μπούκτσιν, Ντέμπι κάνει μια σύντομη ανασκόπηση του πως οι ιδέες του πατέρα της επηρέασαν του Κούρδους και τους βοήθησαν να δημιουργήσουν μια καινούργια και, εν πολλοίς, καινοτόμο δημοκρατία.
Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για την ενίσχυση των Κούρδων Πολιτικών προσφύγων που μένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας του Λαυρίου.
Όλες οι συλλογικότητες και τα άτομα που συμμετέχουν / στηρίζουν την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης και τις δράσεις αλληλεγγύης για το Λαύριο, θα το διακινήσουν.
Όποιος/α θέλει ένα ή περισσότερα κομμάτια, ας επικοινωνήσει  στο mail της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους Κούρδους Πολιτικούς Πρόσφυγες Λαυρίου (kurd.lavrio.sol@gmail.com).
Πηγή: Ιστολόγιο Δ. Κωνσταντακόπουλου

1 σχόλιο:

  1. κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Κατά την άποψη μου η προβολή του αγώνα των Κούρδων για να δημιουργήσουν μια καινοτόμο δημοκρατία είναι αξιέπαινη.Προφανώς αποδεικνύεται με την πρωτοβουλία αυτή και η διεθνιστική αλληλεγγύη για τον κουρδικό λαό.
    Να υπογραμμίσω για την κόρη του Μάρεϊ Μπούκσιν (που οι ιδέες του επηρέασαν τους Κούρδους και τους βοήθησαν να δημιουργήσουν μια καινούρια και εν πολλοίς καινοτόμο δημοκρατία) ότι ο πατέρας της ήταν διακεκριμένος διανοούμενος πανεπιστημιακός καθηγητής και συγγραφέας με τελευταίο βιβλίο του . Η Οικολογία της ελευθερίας. Η ανάλυση και η διάλυση της ιεραρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.