23/9/19

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

Η πολιτική αντιμετώπισης της κατάστασης πρέπει να αλλάξει. Το θέμα μας δεν είναι η αποσυμφόρηση των στρατοπέδων. Θέμα στο οποίο αφορούν τα περισσότερα μέτρα που ανακοινώνονται. Αλλά η απόκρουση των εισερχομένων. Που κανείς δεν ασχολείται!!




Κουράσθηκα να επανέρχομαι στα ίδια. Οφείλω όμως να είμαι συνεπής με αρχές κι απόψεις μου. Είναι υποχρέωσή μου λοιπόν, απέναντι στην πατρίδα, να συνιστώ και να παρακινώ.
Οι εξελίξεις στο Μεταναστευτικό έχουν ξεπεράσει τα όρια απλής ανησυχίας. Συνιστούν πλέον πραγματικό κίνδυνο για τη συνοχή της κοινωνίας μας, για τις αξίες και τον πολιτισμό μας. Δεν πρόκειται πλέον για ροή ανθρώπων που παράνομα παραβιάζουν τα σύνορά μας. Εχει πάρει διαστάσεις πραγματικής εισβολής. Που δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
Μερικές παρατηρήσεις:
Σχεδόν όλοι έρχονται από την Τουρκία. Αλλά δεν είναι Τούρκοι. Δεν κινδυνεύει κανείς απ’ αυτούς εκεί από διώξεις, σφαγές ή πολεμικές καταστάσεις. Λογικά λοιπόν ουδείς εδώ δικαιούται άσυλο. Θα μπορούσαν να ζητήσουν στην Τουρκία.

Για τη συνέχεια In.gr

1 σχόλιο:

  1. Ενας εποικος....απ την ...Καραιβικη (!!!) ...τον κολπο του...Μεξικου...εδωσε συνεντευξη και την ακουσα..
    " Μαθαμε ..στον κολπο του Μεξικου ...οτι απ την Ελλαδα μπαινεις ανετα στην Ευρωπη...δινουν ασυλο σε ολους " !!!!!!!!!! ( Μαθανε ..!!! Και στην Αλασκα ???)
    Ο επωμενος θαναι απ τον Αλφα του Κενταυρου...3.6 ετη φωτος περα..Ηθελα να δω τοτε την γιαγια με ενα ..ανθρωποειδες στην αγκαλια με ..κερατα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.