20/9/19

Ηλίας Κουσκουβέλης: Ψυχολογικές οι πιέσεις της Τουρκίας (ηχητικό)

Πολυσύνθετη η κατάσταση στη Μεσόγειο με τη στάση της Τουρκίας και το ρόλο των διεθνών παικτών, λέει στον 98.4 ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Ηλίας Κουσκουβέλης.
Υπάρχει θέμα με τις παράνομες ενέργειες της Γείτονος, αλλά ας φροντίσουμε στο εσωτερικό να μην υπερδιογκώνομαι  το ρόλο της, προσθέτει.

2 σχόλια:

  1. Να πάτε να ζήσετε στα σύνορα της Χίου κύριε αναλυτές να βλέπετε κάθε μέρα όχι μόνο αεροπορικές ασκήσεις, αλλά και τα ίχνη από επίγειες επιχειρήσεις των τουρκικών ειδικών δυνάμεων.
    Μας ξεπουλάτε καθημερινά με την παθητικότητά σας και τον ασθενή σας λόγο κύριοι αναλυτές που κάνατε όλοι σας μέχρι εχθές όνειρα περι προστασίας από ΕΕ.

    Οι χαμηλοί τόνοι και η υπομονή έφεραν τις τουρκικές δυνάμεις και υποβρύχια στον Σαρωνικό κόλπο. Γεμίσαμε επίσης με νεαρούς τζιχαντιστές σε όλη τη χώρα. Επιτρέψατε στους γενοκτόνους και τους κλέφτες της δικής μας Μικράς Ασίας και Κωνσταντινούπολης να μας ζητάνε τα πάντα.

    Ο Ελληνισμός πρέπει να πάρει την απόφαση για να τελειώνει μια για πάντα με την Τουρκική επεκτατικότητα. Αφού παρθεί αυτή η απόφαση, θα έχουμε οριστική εξουδετέρωση της γείτονος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Ας μην ξεχνάει κανείς ότι πίσω από την καρδιά και το κέντρο των σημερινών εξελίξεων στη Μέση Ανάτολη υπάρχουν οι σχεδιασμοί μιας προηγούμενης γενιάς Ελλήνων στρατηγιστών οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για να υπάρχει σήμερα το Κουρδικό, και όχι μόνο.

    Η Τουρκία έχει μόνη της μπει σε δρόμο που χάνει με κάθε κίνηση, έχει βάλει τη θηλιά στο λαιμό της, είναι πάνω στο σκαμνί και εμείς δίπλα της. Υπάρχει στη ζωή μόνο επειδή εμείς δεν ρίχνουμε την κλωτσιά. Μας έχουν καταστρέψει ο Κιτσικισμός, η παθητικότητα και αστοχία της Ορθόδοξης ηγεσίας της Εκκλησίας, τα αφύσικα όνειρα του Βενιζέλου και του Παπαδόπουλου της χούντας για μια ονειρική συνύπαρξη και ένωση με την Τουρκία. Τα γερμανοβρετανικά σχέδια υποταγής μας στο Ισλάμ οδήγησαν και τις ίδιες τις ΗΠΑ στο μεγαλύτερο στρατηγικό εξευτελισμό που έχουν ζήσει μέχρι σήμερα.

    Το μέλλον της Τουρκίας είναι μια αποστρατιωτικοποιημένη πολυζωνική πολυκοινοτική συνομοσπονδία εθνοτήτων οι οποίες θα αοφασίσουν η κάθε μια με ποιές ξένες χώρες θέλουν να έχουν στενές σχέσεις. Άλλοι με την Ευρώπη, άλλοι με ΗΠΑ, άλλοι με τη Ρωσία, άλλοι με σούνι και Άραβες, άλλοι με σία και Περσία. Ας αφήσουμε τους λαούς της Τουρκίας να ζήσουν ειρηνικά μέσα σε μια συνομοσπονδία και να πούμε όχι στα σχέδια για τη γενοκτονία τους η οποία αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι πάνω στα τραπέζια πολλών.

    Κανένας αναλυτής μας, όπως και κανένας παπάς μας, δεν μα διδάσκει ότι είναι πατριωτικό μας και θρησκευτικό μας καθήκον να μην επιτρέπουμε στο διάβολο να αρπάζει και να σφάζει το λαό μας. Αναλυτές και παπάδες στην ουσία μας οδηγούν στην ειρηνική και φιλική συμβίωση με το σατανά. Αυτό πρέπει να αλλάξει.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέει ο κος Καθηγητής αλλά ... Επόμενη είδηση που περιμένουν με αγωνία οι αμέτρητοι οπαδοί του Great Leader Ερντογάν στην Ερντογανικότερη χώρα του κόσμου (πλην Τουρκίας) είναι η αποίκηση της Σελήνης με εντολή του Προέδρου και η επόμενη επιτυχημένη αποστολή στον Άρη μετά την προηγούμενη επιτυχημένη που έγινε το 10000 π.Χ. από τους προγόνους του Προέδρου (το π πάντα κεφαλαίο) στην Κεντρική Ασία.

    ΥΓ: Οι Έλληνες πρέπει να ξαναδιαβάσουν τις απαντήσεις του Καραΐσκάκη στους Τούρκους πασάδες και αν θέλουν και λίγες εξωτικές βωμολοχίες την περίφημη απάντηση των Κοζάκων στον Σουλτάνο που έγινε και πίνακας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.