10/9/19

Αντιαρματικά και χειροβομβίδες εκλάπησαν στη Λέρο – Σπεύδει η Αντιτρομοκρατική στο νησίΣυναγερμό έχει σημάνει στις Αρχές της χώρας από την κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του  εκλάπησαν δύο αντιαρματικά, πυρομαχικά και χειροβομβίδες. Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής σπεύδει σήμερα στο νησί, ενώ παράλληλα έχει μεταβεί στη Λέρο και κλιμάκιο της σήμανσης για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. […]

Συναγερμό έχει σημάνει στις Αρχές της χώρας από την κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, εκλάπησαν δύο αντιαρματικά, πυρομαχικά και χειροβομβίδες.

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής σπεύδει σήμερα στο νησί, ενώ παράλληλα έχει μεταβεί στη Λέρο και κλιμάκιο της σήμανσης για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Η αποθήκη, από την οποία κλάπηκε το πολεμικό υλικό, είναι αυτή που φυλάσσεται βαρύς οπλισμός, τον οποίο χρησιμοποιούν τα ΟΥΚ σε επιχειρήσεις τους.

Η διαπίστωση έγινε κατά την καταμέτρηση του οπλισμού κατά τη διάρκεια παράδοσης-παραλαβής, κάτι που δυσκολεύει την διαπίστωση του χρόνου κλοπής τους. Κι αυτό διότι καταμέτρηση γίνεται ανά κάποιους μήνες.

Άλλο ένα γεγονός που προβληματίζει τις Αρχές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι ότι η αποθήκη ήταν σφραγισμένη και δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια διάρρηξης.

Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ θα ερευνήσουν τον χώρο ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα από τις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.