19/9/19

Η μαζική παράνομη μετανάστευση απειλεί τον Ελληνισμό

Κώστας Γρίβας
Η μαζική παράνομη μετανάστευση απειλεί τον Ελληνισμό, Κώστας Γρίβας
Το προηγούμενο άρθρο του γράφοντος αναφορικά με τις ύποπτες ρίζες της αντίληψης των «ανοικτών συνόρων» και τις συνέπειες που θα έχει το φαινόμενο της μαζικής μετανάστευσης στην υπόσταση της Ελλάδας και του Ελληνισμού, αντιμετωπίστηκε, όπως αναμενόταν, με τις συνήθεις στερεοτυπικές αντιδράσεις. Ο πυρήνας της σκέψης των περισσότερων από όσους αντιδρούν σε ανησυχίες σαν αυτές που εξέφραζε το άρθρο, θα μπορούσε να συμπυκνωθεί στην αντίληψη ότι η αιτία για τη μαζική παράνομη μετανάστευση προς την Ευρώπη είναι η επιθετική πολιτική της Δύσης, η οποία τόσο στο παρελθόν, δια της Αποικιοκρατίας όσο και σήμερα δια επεκτακτικών πολέμων, έχει αποδομήσει πολλές χώρες από τις οποίες έρχονται οι μετανάστες.
Οι ευθύνες αυτές φυσικά υπάρχουν. Όμως, όπως υποστήριξε ο γράφων στο προηγούμενο άρθρο του στο SLpress, η σημερινή αντίληψη περί ανοιχτών συνόρων αποτελεί ενιαίο μέγεθος με τις αντιλήψεις που προώθησαν την Αποικιοκρατία, ενώ οι επιθέσεις εναντίον του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας υποστηρίχθηκαν εν πολλοίς από τους ίδιους ανθρώπους που ενστερνίζονται τις αντιλήψεις των «ανοιχτών συνόρων», μιας και σε αυτές κυβερνούσαν δικτάτορες και έπρεπε να επιβληθεί η δημοκρατία των όπλων.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η παρανοϊκά ιμπεριαλιστική πολιτική της Δύσης μπορεί μεν να ευθύνεται για πολλά αλλά δεν ευθύνεται για τα πάντα. Το μεγαλύτερο κομμάτι των μεταναστευτικών κυμάτων προς την Ελλάδα και την Ευρώπη δεν προέρχεται από χώρες που σπαράσσονται από πολέμους. Επιπροσθέτως, πολλές εξ αυτών όχι μόνο δεν είναι αποδομημένες αλλά βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση από ότι η Ελλάδα. Για παράδειγμα, το Πακιστάν, απ’ όπου προέρχεται σημαντικό μέρος των μεταναστευτικών ροών, είναι μια ισχυρή πυρηνική Δύναμη με ανερχόμενες βιομηχανικές ικανότητες (μεταξύ των άλλων παράγει και δικά του μαχητικά αεροσκάφη), ενώ διεκδικεί ρόλο αυτόνομου δρώντα στο διαμορφούμενο πολυπολικό διεθνές σύστημα.
Μια άλλη χώρα που εξαγάγει μετανάστες προς την Ελλάδα, η Αλγερία, έχει τεράστιο πετρελαϊκό πλούτο και τα τελευταία χρόνια υλοποιεί ένα μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα αγοράζοντας όπλα αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων πρωτίστως από τη Ρωσία. Σε αυτά περιλαμβάνονται συστήματα αεράμυνας S–400 και S–300, Pantsyr S1, υποβρύχια Kilo, μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi Su–30 και άλλα. Αξίζει δε να αναφερθεί ότι τα οπλικά αυτά συστήματα δεν στοχεύουν να αντιμετωπίσουν κάποια άμεση απειλή για την εδαφική κυριαρχία της Αλγερίας, αλλά αποσκοπούν να την καταστήσουν κυρίαρχη Δύναμη στη Δυτική Μεσόγειο και τη Βόρειο Αφρική και ισχυρό δρώντα στο παγκόσμιο σύστημα.
Συνακόλουθα, η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» ουσιαστικά διευκολύνει τις χώρες αυτές, αλλά και άλλες όπως είναι η πλούσια σε πετρέλαια Νιγηρία, να «ξεφορτώνονται» το πληθυσμιακό τους πλεόνασμα έτσι ώστε να έχουν περισσότερα λεφτά για να αγοράζουν και παράγουν όπλα (συμπεριλαμβανομένων και πυρηνικών), να προωθούν ιμπεριαλιστικές πολιτικές και να διατηρούν ολοκληρωτικά και ανελεύθερα καθεστώτα στην εξουσία, χρησιμοποιώντας τη μετανάστευση προς την Ευρώπη ως βαλβίδα ασφαλείας για να εκτονώνεται η εσωτερική δυσαρέσκεια.

Αμείλικτα δημογραφικά δεδομένα
Το καίριο ερώτημα, όμως, είναι πόσους ανθρώπους μπορεί να φιλοξενήσει, να απορροφήσει και να τους προσφέρει «μια καλύτερη ζωή» η Ευρώπη γενικώς και η Ελλάδα γενικότερα, ανεξαρτήτως από τα αίτια που ώθησαν αυτούς τους ανθρώπους να φύγουν από τις χώρες τους.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να θέσουμε τη ζήτημα στις πραγματικές του διαστάσεις ας ρίξουμε μια ματιά στα διεθνή δημογραφικά δεδομένα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Μπαγκλαντές, μιας χώρας που τροφοδοτεί την Ελλάδα με μετανάστες. Η ασιατική αυτή χώρα, λοιπόν, έχει έκταση ελαφρά μεγαλύτερη της Ελλάδας (θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η Ελλάδα με μια ακόμη Θεσσαλία) αλλά ο πληθυσμός της έχει ξεπεράσει τα 160 εκατομμύρια.
Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή της Νιγηρίας, η οποία μέχρι το 2050 εκτιμάται ότι θα έχει πάνω από 400 εκατομμύρια κατοίκους. Από μόνες τους αυτές οι δύο χώρες μπορούν να κατακτήσουν πληθυσμιακά την Ευρώπη και να εξαφανίσουν τον ελληνικό λαό από το ιστορικό γίγνεσθαι αν αφεθούν να εξαγάγουν ανενόχλητες πληθυσμιακά κύματα προς την Ευρώπη, όπως επιβάλει η αντίληψη των «ανοιχτών συνόρων».

Το θέμα λοιπόν είναι πρωτίστως ποσοτικό. Άρα, δεν τίθεται θέμα ρατσισμού, όσο διευρυμένη έννοια και αν δώσουμε σε αυτόν τον όρο. Εκτός και αν ως «ρατσισμός» θεωρείται η αγωνία για την ίδια την επιβίωση του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού. Γιατί περί αυτού ομιλούμε. Περί επιβίωσης. Όχι περί «φόβου ανάμειξης» και όλα τα παρόμοια στερεοτυπικά αναθέματα που προβάλουν οι εγχώριοι και αλλοδαποί «αντιρατσιστές» για να δαιμονοποιήσουν την αγωνία των Ελλήνων για το μέλλον τους ως «ρατσισμό νέου τύπου».
Πράγματι, αν τα πράγματα αφεθούν να εξελιχθούν με τους σημερινούς ρυθμούς, τότε δεν θα είναι υπερβολικό να πούμε ότι η Ελλάδα ως χώρα, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, δύσκολα θα αντικρύσει το δεύτερο μισό του 21ου αιώνα, ενώ από τον Ελληνισμό θα έχουν απομείνει μερικά ξέφτια σε διάφορα μέρη του κόσμου, που θα σβήνουν σταδιακά.
Ωστόσο, θα ήταν λάθος να θεωρήσουμε ότι έχουμε χρόνο μερικών δεκαετιών μπροστά μας και μπορούμε να αποφύγουμε αυτήν την εξέλιξη παίρνοντας κάποιες αποφάσεις κάποια στιγμή στο μέλλον. Στην πραγματικότητα, το σημείο χωρίς επιστροφή βρίσκεται πολύ πιο κοντά μας. Επικίνδυνα κοντά. Δεδομένου του δημογραφικού δυναμισμού που παρουσιάζουν οι εισερχόμενοι μετανάστες και της δημογραφικής παρακμής των Ελλήνων, η στιγμή που η πληθυσμιακή μετάλλαξη για τη μετατροπή των Ελλήνων σε μειονότητα μέσα στη χώρα θα καταστεί μη αναστρέψιμη, δεν βρίσκεται σε ορίζοντα δεκαετιών αλλά είναι πολύ κοντά.
Μιλάμε λοιπόν για έναν υπαρξιακό κίνδυνο για τον ίδιο τον Ελληνισμό που ξεπερνά ότι έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στο πέρασμα των αιώνων. Τον έσχατο κίνδυνο. Ακόμη και αν οι απόψεις του γράφοντος κρίνονται ως υπερβολικές αν αυτό που διακυβεύεται είναι η ίδια η ύπαρξη της Ελλάδας, του ελληνικού έθνους και του ελληνικού λαού ως εθνοπολιτισμικό μέγεθος, τότε δικαιούμαστε να είμαστε και υπερβολικοί.

Κίνδυνος ρουαντοποίησης Ελλάδας

Επιπροσθέτως, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι αυτή η πληθυσμιακή μετάλλαξη της Ελλάδας, βάσει της ιστορικής εμπειρίας, είναι περίπου αναπόφευκτο να οδηγήσει σε φαινόμενα λιβανοποίησης ή ακόμη και ρουαντοποίησης στη χώρα μας. Δηλαδή, αργά ή γρήγορα, θα προκύψουν αντιδράσεις, εθνικιστικά μίση και αντιπαλότητες. Προκύπτει λοιπόν η τραγική πιθανότητα οι τελευταίες γενεές των Ελλήνων να βιώσουν φαινόμενα βίαιης σύγκρουσης ανταγωνιστικών εθνικισμών μέσα στις ίδιες πόλεις, τις ίδιες γειτονιές, τις ίδιες πολυκατοικίες.
Άρα, πρέπει να δούμε ρεαλιστικά και χωρίς εμμονές και ιδεοληψίες το φαινόμενο αυτό, να συνειδητοποιήσουμε τις δυνητικές του συνέπειες σε βάθος χρόνου και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Και τις αποφάσεις θα πρέπει να τις πάρει το κυρίαρχο πολιτικό υποκείμενο. Δηλαδή, ο ελληνικός λαός και όχι κάποιες μειοψηφίες και κέντρα του εξωτερικού.
Αν τουλάχιστον θέλουμε να διατηρούμε κάποια επίφαση έστω δημοκρατίας. Και επειδή είναι δεδομένο ότι και αυτό το κείμενο θα αντιμετωπιστεί με τις συνήθεις ιαχές και αναθέματα, θα ήθελα να κλείσω με κάποια ερωτήματα στα οποία οι «αντιρατσιστές» οπαδοί των «ανοικτών συνόρων» θα πρέπει κάποια στιγμή να απαντήσουν. Τα ερωτήματα αυτά είναι τα ακόλουθα:
  • Πόσους μετανάστες θεωρούν ότι μπορεί να φιλοξενήσει η Ευρώπη γενικώς και η Ελλάδα ειδικότερα; Τρία εκατομμύρια; Πέντε; Δέκα; Εκατό; Ένα δις; Πόσους;
  • Υπάρχει γενικώς κάποιο όριο στον αριθμό των ανθρώπων που θα εισέλθουν στη χώρα μας μετά από το οποίο μπορούμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να κλείσουμε τα σύνορα ή αυτά θα πρέπει να είναι μονίμως ανοιχτά;
  • Πόσους μετανάστες θεωρούν ότι μπορεί να φιλοξενήσει η Ελλάδα χωρίς να υποστεί τον κίνδυνο εξάλειψης της εθνοπολιτισμικής της ταυτότητας;
  • Τους ενδιαφέρει γενικώς το ενδεχόμενο παρόμοιας εξέλιξης ή αδιαφορούν; Μήπως το επιδιώκουν κιόλας στο πλαίσιο κάποιας ευρύτερης αντίληψής τους περί «ιδανικού κόσμου», ο οποίος θα έχει αφήσει πίσω του τα έθνη και τους λαούς;
  • Σε πόσους μετανάστες θεωρούν ότι η Ευρώπη μπορεί να προσφέρει «καλύτερη ζωή», ακόμη και αν θυσιάσει την εθνοπολιτισμική της ταυτότητα; Υπάρχει κάποιο αριθμητικό όριο ή η Ευρώπη θεωρείται ικανή να προσφέρει «καλύτερη ζωή» σε όλους όσοι θα εισέλθουν σε αυτήν, ακόμη και αν αριθμός τους μετριέται σε εκατοντάδες εκατομμύρια;
  • Ο ελληνικός λαός ως σύνολο έχει, κατά την άποψή τους, δικαίωμα να αποφασίσει για το πώς θα διαχειριστεί το φαινόμενο της μαζικής μετανάστευσης ή δεν το δικαιούνται γιατί, κατ’ αυτούς, η απρόσκοπτη μετακίνηση αποτελεί «θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα», που δεν τίθεται στην κρίση της πλειοψηφίας;
Όταν λοιπόν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά τα απλά ερωτήματα τότε μόνο μπορούμε να μιλήσουμε για το ποιος είναι ρατσιστής και ποιος, τι πολιτικές απόψεις έχει και τι στοχοθετήσεις προωθεί.

12 σχόλια:

  1. Κύριε Γρίβα το άρθρο σου είναι γροθιά στο στομάχι μας, αλλά, οι πολιτικοί ουδόλως ιδρώνει το αυτί τους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν την μπάζα τους και όταν το τοπίο μεταβληθεί σε κόλαση, αυτοί να την κοπανήσουν σε χώρες που από τώρα φροντίζουν να μείνουν ανεπηρέαστες. Δύσμοιρη Ελλάδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι αποφευγουμε τωρα...αυτο.θα αναγκαστουμε στο τελος να κανουμε και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο. Κι ο λογος ειναι πως αυτη η εξισωση εχει μονο μια λυση.Με την αναβολη δεν γινεται τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζω τα άρθρα και εκπλήσσομαι ! Απειλεί λεει τον ελληνισμο η μετανάστευση ! Δεν τον απειλεί ! Τον τελείωσε οπως τον γνωρίζαμε εδω και χρονια ... Πλέον η Ελλαδα ειναι πολυπολιτισμικό χώρα της Δύσης και προμοτάρει τη μεταναστευση..Εχουμε μια ενα πατρίδα και πρέπει η να την αλλάξουμε (πράγμα που το θεωρώ δύσκολο) η να προσαρμοστούμε.Ολα τα άρθρα μιλάνε σαν να ειμαστε στο παρά πέντε ενώ ειμαστε οχι στο και πέντε λεπτά αλλά στο και πέντε ώρες ...Το πρόβλημα με τη μεταναστευση απο Συρία και Λιβυη προς Ευρώπη η μαλλον με αφορμή τους πολέμους αυτούς λέγεται Κανταφι και Ασσαντ.Δυο κακοί για το Ισραήλ ηγέτες αλλά καλοι για την Ευρώπη , που η Ευρώπη τους ανέτρεψε και δέχεται τα επινίκια,Όλους τους αρθρογράφους τους καλώ να πάρουν ενα αστικό λεωφορείο σε οποιαδήποτε γραμμη θέλουν να δουν οτι γράφουν για μια άλλη Ελλαδα.Εχουν μείνει στις αρχές του 1990,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχουν οι Πακιστανοί, οι Αλγερινοί οι Σομαλοί κ.λπ. με τον Άσαντ και τον Καντάφι;

      Διαγραφή
  4. Αξιοθαύμαστος Ελληνας αγωνιστής ο άξιος ΕΛΛΗΝΑΣ καθηγητής κ. Κώστας Γρίβας και για τον εθνικό αγωνιστικό του παλμό και για το ξεχωριστό προσωπικό χάρισμα της θεώρησης του
    ελλαδικού προβλήματος μέσα στο αποφασιστικό πλαίσιο της παγκόσμιας γεωπολιτικής
    αντικειμενικής (όχι φαντασιακής, ή προπαγηανδιστικής) πραγματικότητας και τέλος για την
    υπάκουη σε αποκλειστικά πατριωτικά κριτήρια απερίφραστη η υποδηλούμενη κρίση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "η πληθυσμιακή μετάλλαξη της Ελλάδας, βάσει της ιστορικής εμπειρίας, είναι περίπου αναπόφευκτο να οδηγήσει σε φαινόμενα λιβανοποίησης ή ακόμη και ρουαντοποίησης στη χώρα μας"

    1)Ο κ. Κώστας Γρίβας έχει απόλυτα δίκιο.
    Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ότι κινδυνεύουμε, στο μέλλον, να χάσουμε και εδάφη, σε παραμεθόριες (και όχι μόνο) περιοχές της χώρας μας, όπου υπάρχουν (ή θα υπάρξουν) μεγάλες αριθμητικά "μειονότητες".

    2)Οι πολύ καλά σχεδιασμένες (από εχθρούς μας) μαζικές μετακινήσεις αλλογενών και αλλόθρησκων πληθυσμών στην χώρα μας έχουν στόχο την διάλυση της Ελλάδος.
    Ήδη εκατομμύρια έποικοι ευρίσκονται εντός της Ελληνικής επικράτειας και συνεχώς ο αριθμός τους συνεχώς μεγαλώνει.
    Ο αποσβολωμένος Ελληνικός λαός, προφανώς, θα επιβιώσει αλώβητος μόνο με θαύμα.

    3)"Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
    Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε."
    Διονύσιος Σολωμός, 1797-1857, Εθνικός Ποιητής

    "Δίχως προδότη, κάστρο δεν πατιέται."
    Εδώ φαίνεται πως έχουμε πολλούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ..Φωτη...και ειναι και ντυμενοι με τα αραχνουφαντα ρουχα της Αγιοτητος ....Τα καθηκια σε χορο καρναβαλιων.Δεν υπαρχει αρχικαθηκο στην χωρα που να μην παριστανει τον Αγιο..Κοιτα μονο τι ζωη κανουν...καθημερινα...τι στανταρτς εχουν ..τι λενε και τι κανουν...Αγιοι στα παντα. Κοιτα τι ειπε αυτη η ...πινεζα χθες ο ..Κουμουτσακος..Οποιος θελει να σταματησει τις ροες εποικων....ειναι ...ακροδεξιος !!! Κοιτα την αλλη την Ουρσουλα...την Κεραμεως...τι βιασυνη να κοψει το θρησκευμα απ τα σχολεια ..ενω δεν ειναι δεσμευτικη η αποφαση της Αρχης δεδομενων ..κι εκρεμει η αποφαση του Σ.Επικρατειας. Αγιοι...Αγιοι...Αγιοι...Αλλα το τρισαγιο δεν θα το γλυτωσουν.Μετα απο καποιο τελος δεν γινεται ??

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ με την ανάλυση που κάνει ο κος καθηγητής. Το θέμα όμως είναι πως αντιμετωπίζουμε πρακτικά το πρόβλημα. Η μη “ανάμιξη” ξένων με την τοπική κοινωνία δεν ζητείται από εμάς που ανησυχούμε στην βάση της “καθαρότητας της φυλής”. Αυτό θα ήταν μια φασιστική ανοησία. Αυτό που ζητούμε είναι για οικονομικούς λόγους. Δημιουργούνται μικροσυμφέροντα οικονομικής φύσεως τα οποία ευνοούν την συνέχιση της λαθρομετανάστευσης. π.χ. Αν κάποιος έχει ένα παλιό διαμέρισμα, αντί να κοιτάξει να το ανακαινίσει, μπορεί να βάλει μέσα 10 Πακιστανούς και να βγάλει περισσότερα χρήματα, μαύρα. Υποβαθμίζοντας την πολυκατοικία του και την περιοχή του. Παρακινώντας έμμεσα όλους τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα της αρνητικής οικονομικής δυναμικής που μπορεί μόνο να σταματήσει με κλειστά κέντρα φιλοξενίας. Φυσικά ανοήτως πολλοί αριστεροί νομίζουν πως οι ενστάσεις όλων των άλλων είναι φασιστικές. Όταν όμως το πρόβλημα τους χτυπήσει την πόρτα τότε θα καταλάβουν τις εύλογες αντιδράσεις των άλλων. Τότε όμως θα είναι αργά τόσο για τους ίδιους όσο και για την ιδεολογία που πρεσβεύουν. Κάποιοι θα πουν και τι πρέπει να γίνει; Εντελώς ορθολογικά πρέπει να συνεχιστούν οι διασώσεις. Πρέπει να υπάρχουν ανοιχτά κέντρα για τους Σύριους, κλειστά κέντρα για όλους τους άλλους εκτός πολεοδομικού ιστού και αν είναι πολιτικά διαχειρίσιμο κατά προτίμηση σε νησιά που δεν υπάρχει οικονομική δραστηριότητα. Αναστολή παροχής βίζας και άδειας παραμονής εφ’ όρου ζωής για όσους βρεθούν εδώ παράνομα. Μαζικές απελάσεις με την ομπρέλα της Ε.Ε. στις χώρες καταγωγής. Μεγάλα ορφανοτροφεία όπως υπήρχαν την δεκαετία του ‘70 για τους ασυνόδευτους ανήλικους μέχρι 12 ετών. Για όλους τους άλλους απέλαση. Υπάρχει βέβαια και η μακιαβελική λύση που είναι άμεση. Στην πρώτη τουρκική πρόκληση άμεση πολεμική κλιμάκωση με την Τουρκία (όχι θερμό επεισόδιο, αλλά επιστράτευση όπως το ‘40 και επιθετικές ενεργειες). Τότε θα σταματήσουν μαχαίρι οι ροές γιατί απλούστατα σε μια τέτοια κατάσταση πρώτα πυροβολούμε και μετά ρωτάμε και αυτοί που είναι εδώ θα φεύγουν τρέχοντας και κολυμπώντας γιατί δεν έχουν καμιά σύνδεση με τον τόπο. Λύσεις υπάρχουν όλες είναι επώδυνες αλλά εφικτές.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη,
    1)Τα δήθεν "ανθρώπινα δικαιώματα" των μεταναστών - εποικιστών (διότι δεν υπάρχουν τέτοια δικαιώματα στο διεθνές δίκαιο) και οι κατηγορίες περί δήθεν "ρατσισμού" για όσους Έλληνες έχουν αντιρρήσεις στο παράνομο εποικισμό της χώρας μας, είναι τα πονηρά όπλα αυτών που επιχειρούν να αφελληνίσουν, να αποχριστιανοποιήσουν και να διαλύσουν την Ελλάδα.
    2)Οι περισσότεροι πολιτικοί μας, κατά κανόνα δεν έχουν καμία σχέση με τον Θεό και την Αγιοσύνη. Είναι υποκριτές, που πίσω από την μάσκα του "ανθρωπισμού", κρύβουν ιδιοτέλεια. Ο χρόνος θα αποκαλύψει για το ποιος πραγματικά είναι ο καθένας τους, αλλά η ζημιά που υποστεί η χώρα μας θα είναι τεράστια και μάλλον ανεπανόρθωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. We are not dealing with migration, but an invasion plan funded by Saudis and other fanatics who hand pick the people they send us.
    If we don't use the right word, we wont find the right solution.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η λαθρομετανάστευση είναι η υλοποίηση του σχεδίου Καλλέργη που η Ελίτ της Νέας Τάξης επιθυμούσε και που όλες οι ηγεσίες της ΕΕ (Πλην ελαχίστων) εφαρμόζουν. Ο πολιτισμός ενοχλεί τα σχέδια της Νέας Τάξης, η οποία με τον τρόπο αυτό υλοποιεί τα μεγαλεπήβολα σχέδια της παν θρησκείας, της σιωνιστικής κυριαρχίας, της μαζικοποίησης των πληθυσμών της αρπαγής της Αφρικής και την εξαφάνιση του Ελληνισμού. Πόσο σκληρή είναι η Νέα Τάξη φαίνεται από τον τρόπο που υλοποιείται η Λαθρομετανάστευση. Θα μπορούσε κάλλιστα η Ευρώπη σε αγαστή συνεργασία με την Τουρκία και με την βοήθεια των προξενικών αρχών, να ετοιμάζουν ομάδες Λαθρομεταναστών που θα φεύγουν αεροπορικώς από την Τουρκία προς την χώρα προορισμού. Αυτό έπραξαν οι Καναδοί και διάλεξαν και τους καλύτερους. Οι ξεπουλημένες ανθελληνικές Πολιτικές ηγεσίες πράττουν ότι χειρότερο για την Πατρίδα μας ώστε σε λίγο οι Λαθρομετανάστες θα ορίζουν την πολιτική μας ηγεσία. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει ο εγκληματίας Λαθρομετανάστης να αποφυλακίζεται αμέσως, να του παραχωρούμε ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου. Η Ελλάς βρίσκεται σε εμπόλεμο κατάσταση και έπρεπε να είχε κλείσει τα σύνορά της. Είναι έγκλημα να τους ξεριζώνουμε από τις εστίες τους και αντί να εκπαιδεύουμε τους εκπαιδευτές των εκπαιδευτών τους προσκαλούμε με απατηλές υποσχέσεις και ωραίες φωτογραφίες στην Πατρίδα μας. Τέλος προτείνεται όπως όλοι αυτοί που είναι ευαίσθητοι να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους όσους μπορούν. Η Ελλάς εάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.