30/9/19

"Ξέφραγο Αμπέλι" ο φράχτης του Έβρου – Δείτε βίντεο με Μαροκινούς λαθρομετανάστες να περνούν τα σύνορα - Είναι τόσο εύκολο λες και κάνουν μανδραπήδα


Πραγματικά... ντου από παντού γίνεται από τους λαθρομετανάστες. Η χώρα έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι με τις ροές να έχουν αυξηθεί όχι μόνο δια θαλάσσης αλλά και μέσω ξηράς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως περνούν Μαροκινοί λαθρομετανάστες πηδώντας τον φράχτη του Έβρου.

Είναι τόσο εύκολο λες και κάνουν... μανδραπήδα. Μάλιστα απαθανατίζουν τη στιγμή για να δούμε και να συνειδητοποιήσουμε πόσο απροστάτευτοι είμαστε.

Την ίδια ώρα εκείνοι ενημερώνουν μέσω Social Media τους φίλους τους για το πως θα περάσουν τα σύνορα... Ακόμα περισσότεροι δηλαδή.

9 σχόλια:

  1. θΑ μπορούσαν να βαλουν ενα βολταζ οπως χρησιμοποιουμε στα αγριογουρουνα να ειναι οδυνηρο αλλα να μην σκοτωνει. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ γιατι εχουν αλλο σχεδιο τα αφεντικα τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθύς εξ αρχής ήταν σφάλμα η αποναρκοθέτηση τού Έβρου, την οποία και πλήρωσαμε μάλιστα ακριβά. Ποιος να βάλει το βολτάζ, λοιπόν; Θεοί και δαίμονες κάνουν το παν για να διευκολύνουν την κατάληψη τής χώρας από τούς λαθροεισβολείς.

      Διαγραφή
    2. Ke NATIVIST απο την εποχη του αληστου μνημης ΠΑΣΟΚ αρχισε η αποναρκοθετηση. Διαπρυσιος κηρυξ αυτης ο μπραβο-Γιωργος .....

      Διαγραφή
  2. Νάρκες ανάμεσα στα σύρματα ...αν πατήσουν...απλά ας πρόσεχαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα σε πολλές γλώσσες και με τη γνωστή επισήμανση (νεκροκεφαλή), είτε πρόκειται για ναρκοπέδιο, είτε για ηλεκτροφόρα καλώδια.

      Διαγραφή
  3. Η μια πλευρά έχει λουλουδάκια και έναν αγροτικό δρόμο. Η ελληνική πλευρά έχει κάπου 5 μέτρα αποψιλωμένο έδαφος. Σαν να μού φαίνεται λοιπόν ότι κανένας από αυτούς που σκαρφαλώνουν δεν έχει περάσει στην ελληνική πλευρά. Για, κοιτάξτε και σεις προσεκτικά το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.