21/9/19

--------------------------------


6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για οσους γελουν, τους υπενθυμιζω οτι θεμελιωδης εκδηλωσις της εθνικης κυριαρχιας ειναι η υπαρξις ανεξαρτητου ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ τραπεζης και η ΑΤΟΚΟΣ εκδήλωσις νομισματος. ΕΡΡΩΣΘΕ. Τα ωραιοτερα δεν τα εχετε δει ακομα. Ασφαλως ο Λαφαζανης και οι αλλοι ηταν πολυ λιγοι. Ποτε δεν καταλάβα γιατι δεν καλεσαν συνεδριο να λιωσουν τον Αλεξη. Η αριστερα τουλαχιστον τα συνεδρια τα ειχε ψωμοτυρι .... Αν δεν συμφωνουσε με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλεξης ας εφτιαχνε αλλο δικο του κομμα. Ουδεν μεμπτον τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν μερικοί που αν τους θίξεις κάνα τοτέμ της αριστεράς, μουγκανίζουν σαν τα βόδια.

    Αν κάποιο άρθρο αναφέρεται στα εθνικά θέματα, εθνικά σύμβολα, λαθροεποικισμό ή άρθρα που αποτυπώνουν την αγωνία για επιβίωση του ελληνισμού, ούτε που ακούγονται. Κρυφοκοιτάνε μόνο και χασκογελάνε.
    Ποντικαραίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω γιατί αλλά βλέποντας αυτό το χούμορ το λεπτό, το έξυπνο της φώτο, θυμήθηκα τα ανέκδοτα που έβγαζε η CIA (πρός λαική κατανάλωση) για το ανατολικό μπλοκ.
    Επίσης μου θύμισε τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, "Τράπεζα της Ελλάδος" και "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα" που εκδίδουν ΙΔΙΩΤΙΚΑ νομίσματα (δραχμή, ευρώ) και τα πωλούσαν-πωλούν με τόκο στο κράτος ΕΛΛΑΣ.

    Για την συνέχεια
    Όλοι μαζί τα φάγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.