30/9/19

Μητσοτάκης πριν τις εκλογές: «Η αποσυμφόρηση των νήσων δεν μπορεί να γίνει με ροές στην ενδοχώρα»


«Τα σύνορα προφανώς πρέπει να φυλάσσονται, τα θαλάσσια και τα χερσαία» είχε υποστηρίξει στα τέλη του Ιουνίου, ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινός πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Σαχίνη και την εκπομπή "Αντιθέσεις" του ΚΡΗΤΗ TV.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο για «ταχύτερη εξέταση των αιτημάτων ασύλου και όποιος δε δικαιούται ασύλου να επιστρέφει στην Τουρκία» συμπληρώνοντας πως:

«Η αποσυμφόρηση των νησιών δεν μπορεί να γίνεται με ροές από τα νησιά προς την ενδοχώρα όπως γίνεται σήμερα, πρέπει να γίνεται με επιστροφές από τα νησία στην Τουρκία».

Ίσως θα πρέπει να μας εξηγήσει τι άλλαξε και ο υπουργός Προ-πο, κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε σχέδια μεταφοράς των παρανόμως εισελθόντων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα με αναζήτηση διαμερισμάτων και ξενοδοχείων.

Το επίμαχο απόσπασμα ξεκινά στο 31:00 και διαρκεί περίπου 3 λεπτά:



ΠΗΓΗ: freepen.gr


8 σχόλια:

  1. Ήταν πριν τις ΕΚΛΟΓΕΣ. Και μόνο αυτό εξηγεί τα πάντα. Όταν ΔΕΝ είχε άμεσα εκλογές (2016), ήταν υπέρ της μεταφοράς στην ενδοχώρα:

    " Κατηγόρησε ωστόσο την κυβέρνηση ότι είχε δεσμευθεί σε εθνική γραμμή διαχωρισμού προσφύγων και οικονομικών μεταναστών, με κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα για τους δεύτερους, καθώς και κατανομή των προσφύγων αναλογικά σε όλη την επικράτεια της χώρας, τίποτε από τα οποία δεν έχει γίνει."

    https://www.naftemporiki.gr/story/1149004/kur-mitsotakis-stereo-to-sxedio-tis-nd-gia-ti-forologia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέται κανεις, ποιος είναι πιο άτιμος; Οι κοινοβουλευτικοί πολιτικοί του δημοκρατικού τόξου; οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ, που τους στήριξαν επικοινωνιακά στις εκλογές, κατηγορώντας και φιμώνοντας τους Εθνικιστές της ΧΑ, και τωρα τα ΜΜΕ αποστασιοπουνται από τους ευπαρουσίαστα προδότες που ανέδειξαν; η ο ραγιάς δημοκρατικός λαός που ενώ ξέρει τους ψηφίζει και ξαναψηφίζει;;;; Τι διαμαρτύρεστε ; Έχετε πάρτι την Ελλάδα στον λαιμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sun προς το τέλος τα λες όλα !!!! Πολλές φορές από αγανάκτηση βρίζω τον εαυτό μου , τον κατατάσσω στους κοπροελληνες! !!
      Αν και εγώ δεν ψήφισα ούτε τον έναν ούτε τον άλλον , γιατί δεν τους πίστεψα! !
      Πολύ φοβάμαι τον μέλλον μας !!!
      Μας χρειάζεται ένας με ..... γόνατα, αλλά ... που είναι ;

      Διαγραφή
    2. Συμπαθεστατε κ.Νικο..χμμμμ...Βλεπω πολλες φουσκαλες στα γονατα...Ξερετε γιατι ?? Διοτι θαχει την τυχη του Ιησου. Πρεπει να θυσιαστει .Αλλωστε και η Ιφιγενεια το ιδιο χρειαστηκε για την Τροια.Αν θυμαμαι καλα και οι δυο το διαλεξαν εν γνωσει τους...Ολες οι κοτες που τον χρειαζονται σαν παλαβες για σωυηρια ..οι ιδιες θα τον λιθοβολησουν μολις νοιωσουν οτι σωθηκαν.
      Δεν λεω ειναι αδυνατον.Αλλα ειναι βαρυ πολυ και προυποθετει πολλα προσοντα στις αξιες ..οχι στην τεχνη.Παρα πολλα προσοντα.Ναναι 2000 φορες ποιοτικοτερο ατομο απ εμας.Πολυ σπανιο κι η ωρα τρεχει...

      Διαγραφή
    3. Αν και η βαση της γνωσης μου ..οσης εχω ..ειναι των θετικων επιστημων..δεν αναγεται στην σφαιρα της τεχνολογικης θρησκειας των παντων. Ξερω το οριο που ισχυει.Εως ενα σημειο και μαλιστα αιωνια μεταβαλομενο.Ετσι οτι σας ειπα πριν ηταν και λιγο εξω απ τα ψυχρα τεχνολογικα τα περιορισμενα.Ειχαν και λιγη...ψυχοιστορια...Οι θυσιες δεν ειναι κατανοητες απ τους λογιστες της ζωης τους αψυχους.

      Διαγραφή
  3. Οι ηγέτες της Ευρώπης αυτή την στιγμής δεν είναι πολιτικά πρόσωπα.Ειναι ολογράμματα με συγκεκριμένη διάρκεια ζωής.Δεν υπάρχει πολιτικό υπόβαθρο κύριοι...έχει συστηματικά αποδομηθει και τα αποτελέσματα είναι ορατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.