21/9/19

Υποδειγματική διοίκηση και μάνατζμεντ



ΟΑΣΘ
(Οργανισμός Αποχέτευσης Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης)
86 εκατ. ευρώ φέσι, μέσα σε μόλις δύο χρόνια διοίκησης Στέλιου Παππά.
48,5 μη καταβολή ΦΠΑ, 27,5 μη καταβολή εισφορών στον ΕΦΚΑ, 10 εκατ. φέσι προς διάφορους προμηθευτές.
Επίσης 45 εκατ. ευρώ φέσι της κυβέρνησης προς τον ΟΑΣΘ για την πολιτική "δωρεάν" των ευπαθών ομάδων. (πονόψυχα κουβαρνταλίκια που στο τέλος δεν τα πληρώνουμε κιόλας)
Τέλος προεισέπραττε την κρατική επιδότηση για να πληρώνει μισθοδοσία μια και τα έσοδα είχαν βουλιάξει λόγω λαθρεπιβίβασης αφού δεν υπήρχαν ελεγκτές. 

Η προείσπραξη φτάνει έως και δύο μήνες μπροστά, με αποτέλεσμα οι μισθοί Αυγούστου να έχουν πληρωθεί από την επιδότηση Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Αυτά.
Υποδειγματική διοίκηση και μάνατζμεντ. Για σεμινάριο.
(ανατινάξεων-κατεδαφίσεων)



Vassilis Stergiou

8 σχόλια:

  1. Τι έχεις Γιάννη;
    Ότι είχα πάντα.
    Αυτά λέγει μια λαϊκή παροιμία που σχετίζεται με τα προβλήματα του ΟΑΣΘ
    Πριν από μερικά χρόνια τότε που ο ΟΑΣΘ ήταν ιδιωτικός με μετόχους, η επιχείρηση εισέπραττε την κρατική επιδότηση και αντί να πληρώνει τους μισθούς του προσωπικού που το άφηνε απλήρωτο για κάποιους μήνες, διέθετε την κρατική επιδότηση για να καταβάλει στους μετόχους το μέρισμα.
    Ο συντάκτης του άρθρου αυτού πιθανώς δεν τα γνώριζε αυτά τα κατορθώματα των μετόχων . Ισως να ζούσε εκτός Ελλάδας ή έστω εκτός Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπερασμα γιατι δεν βγαζεις απ τα δυο Χρηστο ?? Αλλα κανεις κοντραστ στο πρωτο ??? Λες κατι ετσι ?? Που το πας αυτο ?? Που πουλιεται χωρις συμπερασμα ?? Στην κοντρα ?? Βγαλε ενα αφου συμβαινουν και τα δυο !!! Σε τρομαζει ?? Δεν εισαι μαθημενος να βγαζεις ??

      Διαγραφή
    2. Διοτι Χρηστο ..ενα μη πολιτικο υπαρχει μονο !

      Διαγραφή
    3. Χρηστάκη, ποιος δουλεύει ποιον; τότε ήταν ιδιωτική με κρατική χρηματοδότηση, μετά με τα τσιπροκαμένα και τον υπουργοπατέρα στην διοίκηση κρατικοποιήθηκε-έγινε δηλαδή, επίσημα κρατική και τα χρέη με το παραμύθι της... "εκκαθάρισης" με διαχειριστικες μαϊμουδιές, ακόμη και με παρακράτηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων αλλά και με αυθαιρεσίες για την αυθαίρετη απομάκρυνση των παλαιών μετόχων από την ακίνητη περιουσία του προμηθευτικού συνεταιρισμού που τελικά σκόνταψε στο ΣτΕ (κατ' αρχήν στο Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας) -τα τσιπροκαμένα παράνομα αυθαίρετα και με κατάχρηση εξουσίας- τα μετέθεσαν από τους μετόχους επίσημα στους φορολογουμένους
      Ποιος δουλεύει ποιον... μετά από την σπουδαία διοίκηση του υπουργοπατέρα αναμενόμενες είναι οι ποινικές διώξεις και για όλα τα φασιστερά καθάρματα

      Διαγραφή
  2. Το καρούμπαλο μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Αν δεν μπορείς να διαβάσεις 5 γραμμές με οικονομικά στοιχεία διαθέσιμα παντού στο διαδίκτυο, τουλάχιστον μην γράφεις ότι σου κατέβει. Πάντως εσύ στη Θεσσαλονίκη δεν ζείς, για να ξέρεις κάτι πέραν όσων γράφει η αυγή ή το ντοκουμέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα στοιχεία που γράφει ο ποιητής αφορούν την προηγούμενη διοίκηση, η οποία μάλιστα διώκεται ποινικά και για την μή καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών και για την μη καταβολή του ΦΠΑ. Fake news με τα όλα τους.

    Η διοίκηση Παπά δεν διώκεται για τίποτε.

    Υπομονή όμως μέχρι να τελειώσει η εκκαθάριση του Οργανισμού, για να αποτυπωθεί πλήρως το κλέψιμο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια από την προηγούμενη διοίκηση με ανοχή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Von Δημητράκη,...Υπομονή και για την διοίκηση του υπουργοπατέρα, οι μηνύσεις-κινέζικα πυροτεχνήματα κρότου-λάμψης και αιθάλης, που κατέθεσαν τις τελευταίες ημέρες πριν φύγουν-απλά για να απασχολήσουν την Εισαγγελία και να κερδίσουν χρόνο-ξέρουν αυτοί και οι δικηγόροι τους γιατί το έκαναν-δεν τους σώζουν με τίποτε.. έρχονται και γι' αυτούς ποινικές διώξεις-ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ

      Διαγραφή
    2. ..μόνον δεν μας είπαν εάν θα παρέμεναν στην εξουσία σε ποιον ιδιώτη θα παρεδιναν το μέτρο και τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης αφού πρώτα έβαζαν το φέσι των χρεών του ΟΑΣΘ στους φορολογούμενους ειδικά εκείνη η προκήρυξη για τα λεωφορεία που στην συνέχεια ακύρωσαν οι τωρινοί κυβερνώντες έβγαζε μάτι για το παρτι που θα ακολουθούσε με το χρήμα των φορολογουμενων

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.