20/9/19

Οι πρόσφυγες, οι ΜΚΟ και το βασίλειο της ανεξέλεγκτης αυθαιρεσίας


Το έχουμε καταλάβει ότι έχουμε εγκλωβιστεί. Δεν είμαστε μια «αποθήκη ψυχών» όπως με ποιητική θεατρικότητα αυτοχαρακτηριζόμαστε. Είμαστε μια ανθρωποπαγίδα στην οποία εγκλωβίζονται πρόσφυγες, μετανάστες αλλά και μεις οι γηγενείς. Και εγκλωβιστήκαμε όταν ο πλέριος ανθρωπισμός του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα για να στείλει στη Μέρκελ ένα εκατομμύριο πρόσφυγες που χρειαζόταν η γερμανική βιομηχανία.
Τώρα ο αρμόδιος για τη Μεταναστευτική πολιτική Γιώργος Κουμουτσάκος μας ενημέρωσε ότι υπάρχει συγκέντρωση χιλιάδων Σύρων μεταναστών στη Σμύρνη από την επαρχία Ιντλίμπ, που είναι έτοιμοι να μας κοπιάσουν. Γνωστοποίησε ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει τρόπο ενίσχυσης των θαλάσσιων συνόρων, αλλά παραδέχτηκε ότι «είναι δύσκολο να στεγανοποιηθούν» (ε και;) ! Παράλληλα ότι «έχουμε εισροές από την Ανατολή και μηδενικές εκροές από τα βόρεια σύνορα μας» - η ανθρωποπαγίδα που λέγαμε.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Οι ΜΚΟ ειναι ευχερεστατο να ελεγχθουν και να αναδειχθει (σε οσες εχουν ξεφυγει) ο ετεροπροσδιορισμος τους καταστατικου τους σκοπου και η ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ που εκτελουν!! Στις περισσοτερες δηλαδη!! Σε ενα κρατος δικαιου οπου υποτιθεται οτι η λαικη κυριαρχια ειναι η βαση του δικαιου ειναι ακαριαια ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι οι οργανωσεις αυτες ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.Και μιλαμε για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!! ......... Αν ομως καποιες νομικες οντοτητες και ΜΚΟ παραυτα παρεισφρησουν με τον μανδυα της νομιμοτητας, ΟΚ στην Ελλαδα ειμαστε!!!! Απλα ας βαλουμε την αγαπημενη κρατικη υπηρεσια των αριστερων την εφορια να κανει την δουλεια της!!! Απλως να κανει δηλαδη αυτα τα ωραια που κανει και στις υπολοιπες Αστικες Μη Κερδοσκοπικες Εταιρειες των Ελληνων οταν θελει να τις καταστρεψει.Εφαρμοζοντας κατα γραμμα την αλα Γκρεκα φορολογικη και λοιπη νομοθεσια!!! Τιποτα πιο διφορουμενο και τιποτα πιο καταστροφικο για οσους γνωριζουν!! Νομιμα βεβαιως!!!Τι λεει λοιπον η αλα Γκρεκα φορολογικη νομοθεσια!!Λεει πολυ χοντρα οτι οταν τα εξοδα(θα πρεπει να ειναι ασπρα) δεν υπερκαλυπτουν το 80% των ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΣΟΔΩΝ απλα οι ΜΚΟ εν προκειμενω φορολογουνται ως κερδοσκοπικες εταιρειες και πτωχευουν ακαριαιως βεβαιως(οπως και οι υπολοιπες Ελληνικες)!!!!!!Απλες ειναι οι λυσεις φυσικα ομως ΔΕΝ εφαρμοζονται!!!! .................. ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (μακαρι βεβαια να ειχαμε και εμεις πολιτικους σαν τον Σαλβινι). Ειναι ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΟΡΟΣ ΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.