30/9/19

Τίτλοι τέλους για μια ακόμα ιστορία εθνικού εξευτελισμού (διακομματικού)


Γκρεμίζεται σήμερα  το κτίριο που προοριζόταν για ελληνικό σχολείο στο Berg am Lain



Σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung "οι εργασίες κατεδάφισης του κτηρίου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα στις 30 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν λίγο πριν τα Χριστούγεννα».
Όπως προβλέπει η συμφωνία από 26 Ιουνίου (που έχει δημοσίευσει ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ https://www.doryforos.org/berg-am-laim/ ) μετά την κατεδάφιση του ερειπίου θα χτιστεί ένα κοινό σχολείο. Ένα κομμάτι θα αποτελεί τμήμα του γειτονικού γερμανικού γυμνασίου Michelgymnasium και ένα τμήμα του ελληνικού σχολείου».
Υπενθυμίζεται ότι το οικόπεδο το είχε αγοράσει η Ελλάδα και το κτίριο που θα χτιζόταν θα ήταν αποκλειστικά για ελληνικά σχολεία. Τώρα, μετά τη συμφωνία, το οικόπεδο ανήκει στο Δήμο Μονάχου.


Δορυφόρος Μονάχου

Για  να καταλάβετε τί έχει γίνει πατήστε      Γιαπί και ψύχραιμος

1 σχόλιο:

  1. Το ένα κομμάτι που θα είναι ελληνικό σχολείο θα είμαστε στα ενοίκια. Με άλλα λόγια Αν τυχόν δεν μας θέλουν άλλο εκεί πέρα θα τρέχουμε πάλι να βρούμε κτίριο. Μήπως θα βρούμε πάλι κτίριο κοντά στους οίκους ανοχής όπως είναι τώρα. Η ξεφτίλα μας δεν έχει όρια. ντροπή ντροπή ντροπή. Όχι μόνο εγώ κανένας μας εδώ πέρα δεν θέλει να το πιστέψει αυτό που μας έκανε το ελληνικό κράτος. Είμαστε όλοι πάρα πολύ θυμωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.