21/9/19

Η Τουρκία εξοργίστηκε από την... ανυπακοή της ΕΝΙ και της ΤΟΤΑL


Η Τουρκία εξοργίστηκε από την ανυπακοή της ΕΝΙ και της ΤΟΤΑL  σχετικά με τις επικείμενες έρευνες στο οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ και για αυτό εκτοξεύει απειλές, δηλώνει στο liberal.gr ο καθηγητής, Άγγελος Συρίγος. Τονίζοντας πως επιχειρεί να επανέλθει στο προσκήνιο των γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω των απειλών που εκτοξεύει προειδοποιεί ότι σε κάθε περίπτωση «οφείλουμε να προσέχουμε».
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η Τουρκία βλέπει πλέον ότι ο καιρός περνά οι εξελίξεις τρέχουν και αυτή δεν έχει καταφέρει να εμποδίσει την Κυπριακή Δημοκρατία. Αυτό της δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα και για το λόγο αυτό απειλεί, προειδοποιεί και προβαίνει σε πρωτοφανείς και συντονισμένες απειλές

Για τη συνέχεια Liberal

2 σχόλια:

  1. Η Τουρκία ξέρει, από προηγούμενο επεισόδιο, ότι η Γαλλία δέν είναι ούτε Ελλάδα ούτε Ιταλία ... Οι Πειρατικές μαγκιές τέλος στό Οικόπεδο 7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨οταν διάβάζουμε τον σοβαρό και μετρημένο κ. Συρίγο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται όχιμόνο για γνώστη αλλά και για άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι στην κυβέρνηση και λογικά κάποια στιγμή θα γίνει μέλος της. Επισημαίνει, αν κατάλαβα καλά, ότιη Τουρκία απειλεί αλλά αδυνατεί να προχωρήσει σε σημαντικές πράξεις. Όχι αν δεν πάρει αδεια από ΗΠΑ αλλά και Ρωσία, επιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.