28/9/19

“ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΓΙΠ” λένε οι Γερμανοί στον Ερντογάν και “κλείνουν” τη δουλειά με εργοστάσιο της VW στην Τουρκία!

Ποιες κυρώσεις στην Τουρκία; Οι Ευρωπαίοι και πρώτα απ΄ όλα οι Γερμανοί επιβραβεύουν τον Ερντογάν. Ποια ανθρώπινα δικαιώματα, ποιο προσφυγικό; Πάνω απ΄όλα , πριν απ΄ όλα είναι το χρήμα και το υπερκέρδος των Ευρωπαίων. Τίποτα άλλο.
Οι Γερμανοί ποια βοήθεια έχουν προσφέρει στην Ελλάδα, όχι μόνο στο οικονομικό που είναι γνωστό ότι λειτούργησαν ως οι “εξολοθρευτές” μας, αλλά στο προσφυγικό! Κι όλα αυτά όταν έχουν εισπράξει δισεκατομμύρια για άρματα μάχης , υποβρύχια και φρεγάτες. Πάλι καλά που γλιτώσαμε από το φιάσκο του Eurofighter, για το οποίο είχαν πάρει πράσινο φως από την κυβέρνηση Σημίτη…
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την τουρκική κυβέρνηση για την κατασκευή εργοστασίου στην Τουρκία.

“Η εταιρεία βρίσκεται σε τελικές συνομιλίες που θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν με επιτυχία μέσα σε δύο εβδομάδες ή λιγότερο”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Andreas Tostmann σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, σύμφωνα με το Reuters και τα γερμανικά ΜΜΕ.

Το εργοστάσιο, θα απασχολεί περίπου 4.000 κατοίκους στη Μανίσα της Δυτικής Τουρκίας, θα κοστίσει περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο ευρώ (1.09 δισεκατομμύρια δολάρια) και θα παράγει 300.000 αυτοκίνητα ετησίως, σύμφωνα με το Reuters. Θα παράγει τα μοντέλα VW Passat και Skoda Superb, τα οποία είναι σχεδόν πανομοιότυπα.

Η Volkswagen και οι Τούρκοι αξιωματούχοι έχουν μιλήσει για το νέο εργοστάσιο εδώ και αρκετές εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η κατασκευή θα μπορούσε να ξεκινήσει στα τέλη του επόμενου έτους και η παραγωγή θα αρχίσει στις αρχές του 2022.

Πηγή: militaire.gr
Πηγή: i-epikaira.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Αυτοί βλέπουν ότι θα διαλυθούν και θα πέσουν οι μισθοί έτι περισσότερο μέχρι τότε. Είναι μια κίνησι του μέλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.