15/10/19

Αυτοί ειναι οι Τούρκοι, αμετανόητοι γενοκτόνοι - Βόμβες ναπάλμ στην Κύπρο το 1964 - 1974, βόμβες λευκού φωσφώρου στους Κούρδους το 2019


5 σχόλια:

  1. Ναι, αλλα βομβες φωσφορου χρησιμοποιηθηκαν και στη λωριδα της Γαζης απο το Ισραηλ .....Ουτε τοτε ενοχληθηκε κανεις, ουτε και τωρα προκειται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!Και στο ΙΡΑΚ,το ιδιο,αλλα αυτα η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ δεν τα αναφερει...

      Διαγραφή
    2. Καθόλου σωστός, πού βλέπεις το "ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!" και μάλιστα με κεφαλαία και θαυμαστικό; Ξένα και ελληνικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση για το Ισραήλ και το Ιράκ, αλλά μάλλον δεν το ψάξατε, διότι είστε τεμπέληδες.

      Το θέμα είναι ότι, το μεν Ιράκ (Σαντάμ Χουσεΐν) τιμωρήθηκε, όταν νικήθηκε, το δε Ισραήλ και η Τουρκία παραμένουν ατιμώρητες, διότι δεν έχουν νικηθεί.

      Από το 1945, που για πρώτη φορά άρχισαν να δικάζονται και να τιμωρούνται τα εγκλήματα πολέμου κι αυτά κατά τής ανθρωπότητος (Δίκες τής Νυρεμβέργης, Τόκιο κλπ), οι νικητές δίκαζαν τούς ηττημένους. Οι νικητές Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικανοί, Σοβιετικοί ουδέποτε δικάστηκαν από κανέναν (ποιος θα τούς δίκαζε, άλλωστε;) για τα δικά των εγκλήματα πολέμου και κατά τής ανθρωπότητος. Νομίζω ότι είναι γνωστά και είναι περιττό να τα αναφέρω. Οπότε ισχύει το ρωμαϊκό vae victis (ουαί τοις ηττημένοις).

      Όθεν, η Τουρκία και το Ισραήλ θα τιμωρηθούν μόνον αν χάσουν σε πόλεμο.

      Διαγραφή
  2. Με τις πλάτες των χασκογελαστών κατευναστών και συνεκμεταλλευτών των Τούρκων έγινε η εισβολή κατά των Κούρδων.

    Κοτζιάς, Κακούγκαλος και Δένδιας απέκρυψαν από τον Ελληνικό λαό τα σχέδια της Τουρκικής εισβολής τόσο ενάντια σε Κούρδους όσο και ενάντια στην Κύπρο και Ελλάδα.

    Δένδια, ολόκληρη η Κύπρος, όλος ο Ελληνισμός της Κύπρου θα γίνει όμηρος στα χέρια της Τουρκίας. Με την απειλή της γενοκτονίας των Κυπρίων και άλλων νησιωτών θα σου πουν δώσε ή τους σφάζουμε.

    Περιμένετε από τους αμερικάνους και τις ευρωκοντσίτες αντί για τον άμεσο εξοπλισμό όλου του λαού μας σε Κύπρο και Ελλάδα με τα σωστά και φθηνά φορητά και κινητά συστήματα. Άμεσος εξοπλισμός και εκπαίδευση όλων. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες είναι όλοι έτοιμοι στα σύνορα και ικανοί να εξευτελίσουν κάθε τουρκο-τζιχάντη. Εξοπλίστε τους ακρίτες και η εισβολή θα αποτύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλα εγκλήματα πολέμου εχουν κανει οι Τούρκοι,Υοαρχουν βιντεο που σκοτώνουν αμάχους σε δρόμο.Εν ψυχρώ εκτέλεση.Καλα στο τουρκοκρατούμενο Κουρδισταν έκαιγαν το 1990 χωριά και έπαιρναν τρόφιμα των γεωργών μεθοδευμένα για χρονια,Ουδείς ασχολείτο..Αυτα μπορείτε να τα διαβάσετε σε βιβλια Κούρδων στην αγγλική αλλά και Τούρκων που μάλιστα είχαν πολεμήσει στα βουνά το PKK και αηδίασαν με αυτά που είδαν.Το Πκκ το οποίο ειναι καθαρά αμυντικός σχηματισμός ανασχεσεως γενοκτονίας κι οχι τρομοκρατική οργάνωση,Ντροοη στις ΗΠΑ και στην ΕΕ που το αναφέρουν ως τρομοκρατική οργάνωση.Βασικα η όλη ιστορια της Τουρκίας ειναι μια γενοκτονια συνεχόμενη και μεθοδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.