10/10/19

Εισβολή στην ενδοχώρα με αρματαγωγό - Στην Ελευσίνα το αρματαγωγό «Ικαρία» με 389 μετανάστες από τη Σύμη


Στο λιμάνι της Ελευσίνας έφτασε στις 7:30 το πρωί της Τετάρτης, το αρματαγωγό "Ικαρία" που μετέφερε 389 μετανάστες από το νησί της Σύμης.
Οι μετανάστες πρόκειται να επιβιβαστούν σε πλοία και να μεταφερθούν σε διάφορες δομές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Το βράδυ της Δευτέρας άλλοι 500 μετανάστες είχαν μεταφερθεί από την Σύμη στον Πειραιά, με την σημερινή επιχείρηση να εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια αποσυμφόρησης των δομών στα νησιά του Αιγαίου, όπου ήδη έχουν αποχωρήσει από αυτά περίπου 4.000 μετανάστες, το τελευταίο δίμηνο. Η κατάσταση στη Σύμη είχε γίνει αφόρητη, όπως είχε περιγράψει πρόσφατα ο Δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

ΠΗΓΗ: meaculpa.gr

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αποσυμφόρηση το λένε, κύριε Δημήτρη. Πώς λέμε, τα βάζω από την αριστερή τσέπη και τα βγάζω από τη δεξιά...


      148 μετανάστες μεταξύ Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης!
      https://www.militaire.gr/148-metanastes-metaxy-samothrakis-alexandroypolis/

      Διαγραφή
    2. Ακουσα σε μικρο καναλι τον αντιδημαρχο Πεντελης τι ειπε σε επισκεψη επιτροπης του δημου ο Χρυσοχοιδης . Ηταν νεοδημοκρατες κιολας.
      Οι τροποι του..η φρασεολογια..τα επιχειρηματα ..οι δηλωθεντες στοχοι του και οι σκοποι του..δηλωθεντες επισης με αφησαν αναυδο.Κι αυτους ισως.Δεν τα λενε φανερα στον λαο.Δεν ειναι δυνατον να ειναι υπουργοι τετοιοι ανθρωποι.Δεν εχουν κανενα προσον εκτος απ την μανιακη εκτελεση των εντολων του αορατου αφεντικου της ιστοριας των εποικων και του εν γενει αφελληνισμου.θα κανετε οτι σας λεμε..δεν γινεται αλλιως ..δεν μπορειτε να ξεφυγετε..δεν σας ακουμε..Αυτο ηταν το ρεζουμε.Ασε τα ψεμματα και τα εξοδα και οι μιζες..κι οι ευκαιριες για δουλειες.θα τους ενταξετε στην κοινωνια σας ο κοσμος να χαλασει ειπε.θα τους ενταξετε με το ζορι.Δεν θα φυγουν ποτε.Και δεν δεσμευομαι οτι δεν θα φερω κι αλλους.
      Σε χωριο στον Λαγγαδα 50 γερων κατοικων ..πηγαν 700 ...προχθες.
      Το σχεδιο ειναι απροκαλυπτο..ωμο..και φανατικο.
      Κ.Ουρακουλουμ κανε μια προσευχη για να δωθει με απωλειες η χωρα.Εστω οσοι ζησουν.Αν μεινει οπως ειναι η κατασταση δεν θα ζησει κανεις.Να μας επιτεθει ο Ερτογαν..Αν δεν γινει αυτο θα πεθανουν ολοι απ την αδρανεια...
      Πασει θυσια να το κανει...
      Ο λαος ουτε σπιρτο δεν μπορει να σπασει.Ειναι λαπας.Εγινε.Αν επιτεθει ο αλλος εχει μια ελπιδα.
      Επειδη ο Θεος τα βλεπει ολα αυτα ...που εφτασε ο ξεπεσμος εδω ..κι ουτε αλλη μεθοδος πιανει στον λαπα..Εχουν σπαταληθει ολες απ τον λαπα.

      Διαγραφή
    3. Ουρακουλουμ ..χμμμ..χαιρομαι πολυ που γραφεις εδω.Εχω μια μικρη αποκλιση σε ενα μερος της οπτικης σου αλλα αυτο δεν μειωνει την χαρα καθολου.Γιατι εισαι καλος αγωγος στα ρευματα και τις κοσμικες δονησεις.Παραγεις ωφελειες.
      Κομουνκουε ανταρε ..θαλεγαν οι ..Ελιζα και Αλεσσαντρα Αμοροσο..

      Διαγραφή
  2. Άμα δεν θέλετε να βάλετε φωτογραφία του συγκεκριμένου πλοίου, τουλάχιστον βάλτε κανένα πλοίο που δεν είναι παροπλισμένο! Έλεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.