10/10/19

Άμαχος νεκρός στην Συρία ετών 6! Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου



Η φωτογραφία ενός εξάχρονου παιδιού που σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα της τουρκικής εισβολής στη Σύρια, κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δυστυχώς φαίνεται ότι θα δούμε πολλές τέτοιες φρικτές εικόνες το επόμενο διάστημα. Το τουρκικό καθεστώς θα αξιοποιήσει με τον πιο αιματηρό τρόπο την ευκαιρία που τόσα χρόνια αναζητούσε.
Η “Πηγή Ειρήνης” όπως υποκριτικά ονόμασαν την επιχείρηση οι Τούρκοι, δεν είναι τίποτα άλλο από λουτρό αίματος για τους Κούρδους. Η υποκριτική στάση όλης της Δύσης αλλά και ο καιροσκοπισμός της Ρωσίας προκαλούν το κοινό αίσθημα. Όλοι γνώριζαν τι θα έκανε η Άγκυρα, κανένας δεν θέλησε να την σταματήσει. Κι όταν η καταμέτρηση άμαχων νεκρών άρχισε, αυτοί οι ίδιοι έσπευσαν να…καταδικάσουν την εισβολή που γνώριζαν ότι ο Ερντογάν θα κάνει. Αλήθεια τα εγκαίνια του εργοστασίου της VW πότε θα γίνουν στην Τουρκία;

ΠΗΓΗ: militaire.gr

9 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς είναι, όλοι γνώριζαν το τι μέλλει γενέσθαι !!! Πια Ευρώπη, πια Ρωσία, πια Αμερική !!! Κάθε μέρα θα βλέπουμε και χειρότερα !!!
    Όταν τώρα η ελληνική κυβέρνηση νομίζοντας ότι είναι υποστηριζόμενη από την Ευρώπη δέχεται ότι τις λένε και αντί να διαφυλάξει τον λαό κάθε μέρα κάνει τραγικά λάθη εις βάρος του Έλληνα !!!
    Με λίγα λόγια .......... Αλί και τρισαλί στον Κουρδικό λαό που είναι ολομόναχος! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αιματάκι του πάνω στα κεφάλια τών Ερντογάν και Τράμπ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κατασκευης ειναι οι βομβες που πευτουν ?? Προ Τραμπ...η μετα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κατασκευης ειναι οι βομβες που πευτουν ?? Προ Τραμπ...η μετα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μὲ τὴν πολιτικὴ κατευνασμοῦ ποὺ ἀκολουθοῦμε, σύντομα κι ἐδῶ.
    Οἱ Κοῦρδοι πεθαίνουν ἀλλὰ δὲν ὑποκύπτουν, ἂς τὸ ἐνθυμούμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοι τα δημοκρατικα αθλια πραγματικα περιτωματα της κοινωνιας, που χειραγωγουν τα συναισθηματα των ραγιαδων ανεγκεφαλων πολιτων, με φωτογραφιες οπως αυτων των τραγικων θυματων των πατρωνων τους, (ΗΠΑνθρωπων), δεν σας λενε οτι αυτη και χειροτερη θα ειναι και η τυχη η δικη μας, των παιδιων μας και των εγγονιων μας... Μας αφησαν αποπλους υλικα και σε φρονημα, μεσω μνημονιων, για να στραγγισουν τον Ελληνικο λαο και να πληρωθουν, τα περιουσια αφεντικα τους, οι εκλεκτοι του Θεου... Εκαναν και τον αντιρατσιστικο οι αθλιοι για να φιμωσουν την γνωμη του κοσμου, οι δημοκρατες..Οι δηθεν πατριωτες με τις ηλιθιες κορωνες, ειναι αναποτελεσματικοι, και αχρηστοι κραχτες του δημοκτρατικου τοξου της κλεπτοκρατιας..Φιλοι των Τουρκων...που ειναι αυτοι οι αχρηστοι αριστεραντζα, με το ηρωικο ΚΚΕ που εσχιζε τα οπισθια των οπαδων του, εναντια στον ιμπεριαλισμο και υπερ της Ελληνοτουρκικης φιλιας;;;;;;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγώ (όπως και οι περισσότεροι από εσάς) την πάτησα και στεναχωρήθηκα που είδα το μωρό «νεκρό». Έλα όμως που αμέσως μετά τη φωτογράφηση, το μωρό ζωντάνεψε! Θαύμα, θαύμα!

    https://twitter.com/Antihypocrite22/status/1182574553542856704

    Η προπαγάνδα ως τμήμα των ψυχολογικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του ενόπλου αγώνα, είναι στοιχείο και απαραίτητο και ηθικώς αποδεκτό προς επίτευξη του ΑΝΣΚ. Όμως, τέτοιες προχειροδουλειές μειώνουν την αξιοπιστία των Κούρδων ως προς το δίκαιο του αγώνα τους και ενισχύουν την καχυποψία της Διεθνούς κοινής γνώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζωντάνεψε; Ποῦ τό ξέρουμε; Ἁπλῶς σέ ἄλλη φωτογραφία φαίνεται νά χαιρετᾶ στρατιωτικά. Ἀλλά εἶναι παιδί Κούρδων;
    Ἀλλά κι ἄν εἶναι μικρός Κούρδος, μήπως εἶναι στημένη τόσο ἡ προώθηση τῆς ειδήσεως, ὄσο καί ἡ ἀναίρεσή της, ἀπό τίς ἴδιες τίς τουρκικές ὑπηρεσίες παραπληροφορήσεως, γιά νά θολώσουν γενικῶς τά νερά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.