22/10/19

«Πώς Γαλλίδες μαντηλοφορούσες προκαλούν πολιτική θύελλα και πελατειακή εκμετάλλευση»;

Το πλακάτ που κρατάει η μουσουλμάνα διαδηλώτρια γράφει επί λέξει: 
«Γαλλίδα Μουσουλμάνα με μαντήλα / Αν σας ενοχλώ / Σας καλώ να εγκαταλείψετε / Τη χώρα μου».
Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην πλατεία Δημοκρατίας της πόλης Μαντ (στην περιοχή των Πυρηναίων) για την υποστήριξη της «Μητέρας με μαντήλα».
Η επόμενη διαδήλωση, όπως ανακοινώθηκε στα αραβικά (!), «για την αγάπη των παιδιών μας, πορεία των μητέρων, για τη δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια στις 8 Δεκεμβρίου, στο Παρίσι».
Pantelis Savvidis
Του Αλκη Καλλιαντζίδη, Οικονομολόγου, alkis@kalkis.eu  www.kalkis.eu
Μια θλιβερή προβολή που οφείλουμε να κάνουμε για το άμεσο  μέλλον της Ελλάδας, αποδέκτη χιλιάδων Μουσουλμάνων, δίχως Σχέδιο κοινωνικής ένταξης των εγκλωβισμένων στην Ελλάδα μεταναστών
Στις 11-10-2019 στις Ανιχνεύσεις ασχολήθηκα με την μίνι σύνοδο στο Λουξεμβούργο στις 8-10-2019  για να δω την πορεία του μεταναστευτικού-προσφυγικού, όπως το προωθούν η Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Μάλτα.
για τη συνέχεια Anixneyseis


5 σχόλια:

  1. Εδώ στην Ελλάδα μόνο λόγια είμαστε!
    Σε λίγα χρόνια θα κατουρήσουν όλοι τα βρακια τους από τον φόβο τους !! Και δεν αναφέρομαι στους λαθρομεταναστες αλλά στους Έλληνες που το μόνο που μας νοιάζει είναι ο μισθός μας !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας σταματησει πια αυτη η καραμελα της κοινωνικης ενταξης ιδιως των μουσουλμανων.
    Γιατι δεν ενεταχθησαν σε χωρες με ανωτερο βιοτικο επιπεδο και υπο αλλαες τοτε συνθηκες εισοδου των ;.
    Οσες εγκληματικες πραξεις εγιναν στις χωρες που τους εχουν για δευτερη η τριτη γεννια,θα επρεπε να μας εχουν τελειωσει τα παραμυθια περι κοινωνικης ενταξης.
    Το DNA και ο φανατισμος των ανθρωπων που γεννηθηκαν και γαλουχηθηκαν με το μισος για τους αλλοθρησκους δεν το εξαλειπτει καμμια ενταξη.
    Τους εχω ζησει στις χωρες τους και ειμαι βεβαιος πως θα συμπεριφερθουν οταν γινουν ιδιως πολλοι.
    Συντομα θα αρχισει το πανηγυρι ιδιως εδω που διαγκωνιζομαστε ποιος θα κανει τα πιο πολλα γι αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερω τι σχιζοφρενεια ειναι αυτη αφυσικη ..να πιστευει καποιος σαν παρανοικος οτι ενα ντοπετμαν μπορει να ενταχτει σε γοριλες...ενας ελεφαντας σε καρχαριες...κλπ..Ζωα δεν ειναι ολα ?? Ζωα...Εε πως διαβολο ..αφου μια λεξη τα καλυπτει ολα !!! Ιδια ...δεν ειναι ?? Ιδια...κι ο παρανοικος ταχα τι ειναι ??? Διοτι εδω εχει φτασει η πνευματικη οκνηρια..η ανεπαρκεια...και το εφε...
    Κι ανθρωποι ολοι ιδιοι...αφου με μια λεξη τους λεμε ολους..οπως και τα φυτα.
    Θαυμαστε μυαλο...λογια..ιδεες...και φουσκες σαπουνιου..Οι ανθρωπιστες (παπαρια) ειναι σαν τους φιλοζωους που καθε μερα τρωνε μοσχαρι.!!!! Οι ανθρωπιστριες ..αγιες Τερεζες..καθε βραδυ ξεσκιζονται στην αμαρτια...και το πρωι πανε για κηρυγμα στην εκκλησια.Και οι πολιτικοι μας ?? Αστο..παμε να μας τα πει ο ιδιος ο διαβολος απο πρωτο χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιπλέον η μαντιλοκουνέλα κρατά ενα ανορθόγραφο πανώ... Αγνοεί την γλώσσα της "χώρας της"...je vous invite a quitter mon pays, infinitif..."quitte" (με accent) είναι participe passe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.