15/10/19

Φωνή βοώντος από τη Σάμο - Έχουμε πόλεμο! Θα παραδοθούμε αμαχητί;



Αναμενόμενες οι χθεσινοβραδυνες εγκληματικές ενέργειες από ομάδα μεταναστών στο ΚΥΤ Σάμου, όπως ήταν ευκόλως προβλεπόμενο αφού "έσκασαν" λίγες μέρες μετά της Μόριας. Ίσως να' ναι και παρακινουμενες καθώς οι εξεγέρσεις στη Μόρια έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα της μετακόμισης κάμποσων στα ενδότερα της χώρας. Η μόνη διαφορά Μυτιλήνης - Σάμου προκύπτει από την αντιμετώπιση του σοβαρότατου ζητήματος από τους θεσμικούς παράγοντες οι οποίοι στην περίπτωση μας αποφάσισαν να κλείσουν για σήμερα Τρίτη 15/10/2019 τα σχολεία.


Σα να έχουμε πόλεμο. Και τον έχουμε με τα δικά τους όπλα.
Δήμαρχε μήπως καλύτερα να παραδοθούμε; αμαχητί;
Γιατί αντί να κλείσουμε εμείς τα σχολειά μας, να μη κλείσουμε δια παντός το ΚΥΤ; Δικαιώματα είναι και αυτά, το ίδιο ανθρώπινα με τη διαφορά ότι είναι τα δικά μας.

Γιατί αντί να επικροτείς τη δημιουργία 2ου ΚΥΤ, που θα γίνει η καταδίκη μας, μήπως θα ' ταν καλύτερα να στηθείς μπροστά στη μπουλντόζα για να σταματήσει η κατασκευή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;!

Γιατί αντί να εκδίδεις ανακοινώσεις πανικού, μήπως να σταματήσεις να συγχέεις κεκτημένα όπως τη διατήρηση του ΦΠΑ στο νησί μας, με την τρισάθλια κατάσταση που βιώνουμε με τους παράνομους μετανάστες που σφάζονται μπροστά μας μεταξύ τους σα να ναι ζώα;

Δυστυχώς το πράμα ξέφυγε.

Κι ό,τι γίνει

Ioannis Negris

1 σχόλιο:

  1. Πάρτε τις καραμπίνες ή τα G3...ρωτήστε όμως πρώτα τον κον Πάϊατ αν συμφωνεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.