29/10/19

Στοπ στα παιχνίδια του Ράμα βάζει η Αθήνα

Του Νίκου Μελέτη

Ευκαιρία για να σταλεί απευθείας συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μήνυμα στα Τίρανα για τους όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρωθούν προκειμένου να υπάρξει απόφαση για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων αλλά και ουσιαστική βελτίωση των διμερών σχέσεων, προσφέρει η συνάντηση που έχουν στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλβανό ομόλογο του Εντι Ράμα στο περιθώριο της Ευρωμεσογειακής Συνάντησης.

Βεβαίως η τελευταία εξέλιξη ,με το βέτο του Γάλλου Προέδρου Εμ. Μακρόν που παραπέμπει το νωρίτερα την Άνοιξη την απόφαση για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία ,λειτουργεί ως αντικίνητρο κυρίως για την κυβέρνηση Ράμα που θεωρεί ότι πλέον μπορεί να ροκανίσει τον χρόνο και τελικά να αποφύγει τις υποχρεώσεις που έχει για σεβασμό των δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας.


Για τη συνέχεια Liberal

3 σχόλια:

  1. Νομίζω ζήτησε από τον Κουλη να αναγνωρίσει τα αλβανικά διπλώματα οδήγησης και να ισχύουν στην Ελλάδα, την τελευταία φορά ειxαν ζητήσει απο τον Κοτζιά την κατάργηση της apostile (σφραγίδα επικύρωσης επίσημων εγγράφων). Όλα αυτά ειναι αρκετά εκατομμύρια ευρώ που τα έχει ανάγκη το κράτος και θα τα χαρίσουμε στους αλβανούς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ τούς χαρίσαμε ολόκληρη Β. Ήπειρο, τής οποίας την ελληνική μειονότητα εξανδραποδίζουν και στα "αρκετά εκατομμύρια ευρώ" θα σκοντάφταμε;

      Διαγραφή
  2. >Στοπ στα παιχνίδια του Ράμα βάζει η Αθήνα<

    Ναι, το βλέπομε. Ο Ράμα άρχισε να τηρεί τις δεσμεύσεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.