19/10/19

Οι Γερμανοί δεν βλέπουν την καμπούρα τους που εξοπλίζουν τον Ερντογάν ...

από το Spiegel

5 σχόλια:

  1. Τι ωραία χαρακτηριστική εικόνα. Χαρακτηριστική για το γερμανικό συλλογικό υποσυνείδητο. Ακόμα ο χασάπης Ασαντ. Ο μπρουτάλ Πούτιν. Ο νεκρός Κούρδος και κάποιος χαρούμενος κύριος με μια μαύρη σημαία. Συνεχίστε έτσι μακάριοι λουκανικοφάγοι μου στην υπερβόρεια Βαλχάλα σας και θα έρθει και η δικιά σας σειρά αν καταθέτετε τα ωραία ζεστά λεφτουδάκια μας στον χαμογελαστό κύριο με τη μαύρη σημαία. Αλλά έτσι είναι μπαγάσιδες φοβάστε τον μπρουτάλ και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο μουστάκι. Σας θυμίζει κάτι απ’ τον συγχωρεμένο-ασυγχώρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλειοψηφία των πολιτικών της Γερμανίας δεν θέλει δεν αγαπά την Ελλάδα ισως λόγω του δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου που δεν ήμασταν μαζί τους όπως οι Τούρκοι αλλά καλυμμένα. Ο γερμανικός λαός στην πλειοψηφία τους μας αγαπάει και μας θέλει εκτός φυσικά τους ανεγκέφαλους που υπάρχουν παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Γερμανοί είναι ο βρωμεροτερος λαός όλης της υφηλίου! !!!! Απαίσιος λαός! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ χωρίς να είμαι αναλυτής και σπουδαγμένος πιστεύω ότι η Γερμανία μέσω της ΕΕ παίρνει τα χρήματα των φορολογούμενων των κρατών της ΕΕ συμπεριλαμβανομένου και των Ελλήνων και με πρόσχημα το μεταναστευτικό τα δίνει στην Τουρκία η οποία με τη σειρά της τα στέλνει πίσω στις Γερμανικές βιομηχανίες όπλων ή και στις Γερμανικές΄κατασκευαστικές εταιρίες για έργα στην Τουρκία .

    Μεγάλη μπίζνα το μεταναστευτικό κερδισμένοι και Τούρκοι και Γερμανοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις γιατι δινουμε το μεριδιο μας ?? Αφου μας στελνουν αβερτα.. Κοψανε φορα ?? Οχι..Τοτε με ποια δικαιολογια του ..πωπου ..δινουμε ?? Εσεις δινετε ενοικιο χωρις να σας δωσουν σπιτι ?? Η καραμακακες ειμαστε..η γκαιυ !! Δηλ. Τι θα πουν οι Γερμανοι αν πουμε οχι ?? Κοπηκαν οι ροες ?? Οχι..Εεε δεν δινουμε πεταμενα λεφτα !! Ας δωσουν οι αλλοι.Κι επειδη το δουλεμα και η λατερνα παει συννεφο..αυτοι δεν λενε οτι οι υπογραφες και οι συμβασεις πρεπει πασει θυσια ...να τηρουνται ?? Εεε δεν γινεται εδω με αποδειξεις κιολας ...Εεε δεν πληρωνουμε και περιμενουμε και μπραβο ..απ την χωρα του Λουθηρου και του Χιτλερ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.