20/10/19

ΑΟΖ - Τα Γεωπολιτικά Παίγνια στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία

Αιματοχυσία στην Βόρεια Συρία,το δράμα των Κούρδων και τα Γεωπολιτικά παίγνια στις πλάτες λαών και χωρών με το Ανατολικό Ζήτημα στο προσκήνιο. Η Ελληνική ΑΟΖ και το κλειδί της αποτροπής για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο «πατέρας» της Ελληνικής ΑΟΖ ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μέριλαντ, Θεόδωρος Καρυώτης απευθείας από την Ουάσιγκτον στο στούντιο των «Αντιθέσεων» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, εξηγεί γιατί το πολιτικό σύστημα κατανοεί αλλά δεν ακουμπά το θέμα της ΑΟΖ. 
Το πραγματικό σχέδιο των ΗΠΑ για συνεκμετάλλευση και συνδιαχείριση με την Τουρκία. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν, ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, ο καθηγητής γεωπολιτικής και Πρόεδρος του διεπιστημονικού Ινστιτούτου «Ιωάννης Καποδίστριας» Γιώργος Φίλης, ο καθηγητής στην Σχολή Ευελπίδων και αναλυτής στρατηγικών Κωνσταντίνος Γρίβας και ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Κούρδων ΚΕΝΤΕΡ ΠΕΡΟΝΤ.

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που υπάρχει και ο κος Καρυώτης να μας ανοίξει τα μάτια.
    Παρ΄όλα αυτά όμως,παρ'όλο ότι μας λέει,ότι γιά τα Σκόπια και την Α.Μεσόγειο ΦΤΑΙΝΕ οι ΗΠΑ,αμφιβάλλω αν άνθρωποι σαν τον Γ.Φίλη μπορούν ακόμη να το αντιληφθούν άμεσα.
    Είναι τραγικό...
    Και ενώ οι ΗΠΑ φταίνε συνολικά γιά την κατάντια της χώρας,εμείς επιλέγουμε να το αγνοούμε με κραυγαλέο τρόπο, επικουρούμενοι και από τους έμμισθους εγχώριους πράκτορες (ΣΚΑΙ)και τους χρήσιμους ηλίθιους (Ι.Μάζηδες και συν αυτώ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.