9/10/19

ΕΙΠΑΜΕ: Διαχρονικές οι σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Τζόρτζ Σόρος και τα άλλα παιδιά...

Βίντεο: periergo.com

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Σας υπενθυμίζουμε ότι η σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με τον Τζόρτζ Σόρος και τα άλλα γνωστά παιδιά της Νέα Τάξης, πάει καιρό πίσω ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ!

iEpikaira

5 σχόλια:

  1. Αφού λοιπόν έχουμε τόση ανάγκη τους μετανάστες ας ανοίξουν οι διπλωματικές υπηρεσίες στην Νιγηρία στην Αιθιοπία στην Ινδία ή όπου αλλού και ας ζητήσουν από τον τοπικό πληθυσμό να δηλώσει όποιος θέλει να μεταναστεύσει στην Ελλάδα. Αλλά ας τους ζητήσουν να προσκομίσουν αντίγραφο ποινικού μητρώου, οικογενειακής κατάστασης και έγγραφο της τοπικής μητρόπολης που να πιστοποιεί βάπτιση του ενδιαφερόμενου. Πόσα εκατομμύρια γουστάρουν οι ψυχάρες μας θα τα βρούμε και αν εφαρμόσουμε τα αμερικάνικα μέτρα περί στράτευσης σίγουρα θα εκτοπίσουμε την Τουρκία από την θέση που κατέχει στο ΝΑΤΟ. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε με τόσους άνεργους αλλά σύμφωνα με την Σόρια λογική, που τόσο αγαπητή είναι απ’ τους πολιτικούς μας, αυτό είναι δευτερεύων. Γιατί λοιπόν σώνει και καλά πρέπει να δεχτούμε μουσουλμάνους; Οι χριστιανοί, οι βουδιστές ή οι ινδουιστές δεν μας κάνουν;-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι δεν μας κανουν . Θελουν τους πιο μακακες απ ολους.Να πεσει πολυ νοθεια στο κρασι .

      Διαγραφή
  2. Για να καταλάβετε ότι Τσιπρας και Μητσοτάκης τα ίδια σκα..... ειναι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. If we need new blood and really want to help the poor, let us look into Venezuela. Gorgeous women and mostly Christian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι μπράβο...να είμαστε αντικειμενικοί...
    Μην λέμε και μπούρδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.