9/10/19

Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό...

2 σχόλια:

  1. Για εποικους τα φτιαξαμε.Οχι για πολεμο.Εχουμε και χοβερκραφτ ..για ταχυτητα στον εποικισμο.( εχουμε 4. Δουλευει το ενα.Τα αλλα ταχουμε για το υποθηκοφυλακειο λογω λιτοτητας και για κανιβαλισμο για το ενα.Αν ισχυει σε ολα τα οπλα αυτο τοτε εχουμε το 1/4 της ισχυος απ οση λενε οι εγκεφαλοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Δημήτρη, τώρα που η Ελλάδα έχει και αμερικανικές "εγγυήσεις" (όταν ο Πομπέο λέει πως "η Ελλάδα θα έχει μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και ότι δε θέλουν στρατιωτικοποίηση και θέλουν συμβιβαστικές λύσεις", κοιμηθείτε ήσυχοι!), το άλλοθι των Ελλήνων πολιτικών, είναι έτοιμο: "Οι Αμερικανοί μας εξαπάτησαν". Γιατί άλλωστε τα όσα είπε ο Πομπέο, αποτελούν ρητή εγγύηση!

      Μην ανησυχείτε, όμως. Το ελληνικό πολιτικό προσωπικό, μπορεί να μη μπορεί να κινήσει τα μέσα του στρατού, αλλά πρέπει να έχει απόθεμα άριστων και τεχνολογικά προηγμένων συσκευών επικοινωνίας Siemens, που στην κρίσιμη στιγμή, θα μπορούν να εξασφαλίσουν άριστης ποιότητας σύνδεση με τη Γουάσινγκτον, ώστε να μπορέσουν να παραδοθούν στους Αμερικανούς, προκειμένου να αποφύγουν απευθείας παράδοση στους Τούρκους.

      Λυπάμαι αυτά τα νέα παιδιά των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, που πιστεύουν πραγματικά σε αυτό που κάνουν, ενώ οι ίδιοι οι πολιτικοί που τους έχουν εκεί, τους έχουν για βιτρίνα και για να λένε στις παρελάσεις, πως η Ελλάδα είναι ατρόμητη και έτοιμη για όλα. Και μετά βρέθηκαν σε αποστολή στα Ίμια χωρίς μπαταρίες.

      Στο μεταξύ οι Τούρκοι πρέπει να έχουν γύρω στις 40.000 Ειδικές Δυνάμεις, μπορεί και παραπάνω, δηλαδή όσος ο μισός ελληνικός στρατός ξηράς, αλλά για τον Έλληνα υπουργό, δε χρειάζεται αύξηση θητείας και επειδή οι Έλληνες Καταδρομείς τραγουδούν ωραία, θα κάνει η Ελλάδα απόβαση στη Σμύρνη. Με το 1 αερόστρωμνο και τα 12 αρματαγωγά μέγιστης ταχύτητας 12 κόμβων (περίπου;).

      Θα φταίνε οι Αμερικανοί. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Αμερικανοί, γιατί είναι κι αυτοί μια κάποια λύσις, παραφράζοντας τον Καβάφη.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.