23/10/19

Ο Τζόκερ και η φαντασίωση της εξέγερσης

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό στην ταινία αντιπαρατίθεται για μια ακόμη φορά ο αγνός λαός με το σύστημα. Αφού πέρασε 4,5 χρόνια πίσω από τις κλούβες των ΜΑΤ, ο Αλέξης Τσίπρας θυμάται ότι είναι αντισυστημικός και ενθουσιάζεται από την εξέγερση στην ταινία Τζόκερ.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 25/11/2018 - Δημήτρης Χαντζόπουλος 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης καταγγέλλει την εφαρμογή του νόμου για την ακαταλληλότητα των ταινιών που ο ίδιος υπέγραψε ως υπουργός του ΠΑΣΟΚ.
 Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοινώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πρόκειται να παραβιάσει τον νόμο, πηγαίνοντας με τον δεκαπεντάχρονο γιο του να δει μια ταινία που έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών. 
«Κύκλοι» του Υπουργείου Πολιτισμού διαρρέουν στους δημοσιογράφους ότι η υπάλληλος του υπουργείου που κάλεσε την αστυνομία για την παρακολούθηση του Joker από ανήλικους πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και ανέφεραν σαν απόδειξη τη συγγενική σχέση της με στέλεχος του κόμματος. Πολιτισμός που ξεχειλίζει από παντού. 
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο φιλικός τους Τύπος βρίσκουν ένα θέμα για να κάνουν αντιπολίτευση και μέλη της κυβέρνησης, αντί να θέσουν το ζήτημα στις πραγματικές του διαστάσεις, αντιδρούν ενοχικά και αλλοπρόσαλλα.

Για τη συνέχεια AthensVoice

2 σχόλια:

  1. Επειδη σε καποιους ο τζοκερ ταυτιζεται με τις ιδεοπολιτικες τους πεποιθησεις,βρισκουν τον ρολο του τζοκερ ιδανικο για να ενσαρκωσει τις επιθυμιες τους.
    Εγω απλως ρωταω ολους αυτους τους χειροκροτητες της ταινιας και των μυνηματων που 'μεταφερει' : θα επιθυμουσατε τα παιδια σας να ταυτιστουν με τετοιο ρολο στην αληθινη πραγματικοτητα ;.
    Και καλα καποιοι γαλουχηθηκαν με τα 'μηνυματα' του τζοκερ,ο κυριος υπουργος της προστασιας του πολιτη καταλαβε οτι πηγαινοντας με τον 15χρονο γυιο του πως θα τον απετρεπε απο το να τον επηρειασει οταν το παιδι θα εβλεπε τον απολυτο υμνο στην εγκληματικη αναρχια.
    Υ.Γ. Πιστευω οτι το τρειλερ της ταινιας ειχε κυκλοφορησει ηδη απο την εποχη της Μαρφιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλο επιτευγμα του πνευματος θαναι το φιλμ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.