22/10/19

________


5 σχόλια:

  1. Η εισβολή των αστυνομικών στον κινηματογράφο για να βγάλουν τα ανήλικα είναι μια φαιδρή ενέργεια.
    Το Υπουργείο Πολιτισμού που δεν έκανε καταγγελία το έψαξε, το Υπουργείο ΠροΠο κράτησε αρνητική θέση για την εισβολή των αστυνομικών.
    Ο Κούλογλου ως Ευρωβουλευτής πολύ φυσικά κατέθεσε ερώτημα στην Κομισιόν.
    Όσοι εκτιμούν ότι η ΕΕ μας αντιμετωπίζει ως «υπερσαχάρια γιδοστάνη» ας καταθέσουν πολιτική πρόταση για το τι δέον γενέσθαι με την ΕΕ΄
    Οσοι πάλι επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στη λύση των προβλημάτων που χρεοκόπησαν την χώρα , προτείνω πρωτίστως να λάβουν στα σοβαρά υπόψη ποιοι μας χρεοκόπησαν και γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Χρήστος,

      Θα πρότεινα εάν δεν είσαι απόλυτα ενημερωμένος για το (δήθεν) περιστατικό της «εισβολής» αστυνομικών στον κινηματογράφο, καλύτερα να μην γράφεις - και ειδικά να μην γράφεις αυτό που σε έκαναν να πιστέψεις όσοι σερβίρουν σανό.

      Μάθε λοιπόν τα εξής:

      - Πατέρας συνόδευσε τον ανήλικο γιο του σε κινηματογράφο που προβαλλόταν ταινία, ΕΝΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ αφού η ταινία (θεωρητικά) ήταν για ηλικίες μεγαλύτερες από αυτή του γιου της.

      - Επειδή πατέρας και γιος ΑΓΝΟΗΣΑΝ την μητέρα, η μητέρα τηλεφώνησε στο κέντρο Άμεσου Δράσης 100, εξήγησε την κατάσταση και ΖΗΤΗΣΕ (ως έχει το δικαίωμα) την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας διότι ως μητέρα και γονέας ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ την παράσταση.

      - Το κέντρο Άμεσου Δράσης 100, διέταξε (ΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - εάν δεν το έκανε ή εάν αγνοούσε την αίτηση της μητέρας του ανήλικου οι αστυνομικοί θα κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος) ΔΥΟ (2) μοτοσυκλετιστές της ΕΛΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή να μεταβούν στον κινηματογράφο και με διακριτικό τρόπο να ζητήσουν από τον πατέρα και τον γιο να ΜΗΝ παρακολουθήσουν την παράσταση.

      - Με την άφιξη των ΔΥΟ (2) μοτοσυκλετιστών στο σημείο, ο ένας παρέμεινε ΕΞΩ από τον κινηματογράφο και ο άλλος μπήκε εντός του κινηματογράφου, αναζήτησε τον πατέρα και με ευγενικό τρόπο του εξήγησε πως η σύζυγός του και μητέρα του ανήλικου κινητοποίησε την ΕΛΑΣ και του ζήτησε να αποχωρήσουν (δηλαδή ο πατέρας κι ο ανήλικος γιος) από τον κινηματογράφο.

      - Στην ΕΥΓΕΝΙΚΗ και διακριτική υπόδειξη του ΕΝΟΣ (1) αστυνομικού που μπήκε στον κινηματογράφο και μίλησε με τον πατέρα, ο πατέρας ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕ αμέσως, χωρίς καμία αντίρρηση και χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό θέμα.

      ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

      1) Εφόσον τηλεφώνησε η μητέρα του παιδιού και ζήτησε την συνδρομή της ΕΛΑΣ, το αίτημά της δεν μπορούσε να αγνοηθεί.

      2) Εφόσον ο κινηματογράφος λειτουργεί θεωρείται ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ και ο αστυνομικός μπορεί να εισέλθει για έλεγχο χωρίς να εξηγήσει σε κανέναν τους λόγους. Αυτό για να βουλώσει τα στόματα κάποιων ηλίθιων που τις τελευταίες ημέρες αναρωτιούνται γιατί δεν είχε «ένταλμα» - φαίνεται τελικά πως οι πολλές ταινίες… βλάπτουν!

      3) Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση ενός μοτοσυκλετιστή ΕΛΑΣ (είτε «Ζ», είτε «ΔΙΑΣ», είτε των ομάδων «ΟΠΚΕ» κλπ) μερικούς να τους ξενίζει, αλλά πώς να το κάνουμε, αυτά είναι τα «ρούχα της δουλειάς». Το εάν κάποιοι νομίζουν πως ο μέσος αστυνομικός περιπολίας μοιάζει με το κυρ-ενωμοτάρχη απ’ το χωρίο ή εάν βλέπουν κάποιον «Ζ» και νομίζουν πως είναι «ΕΚΑΜ» ή στελέχη της «SEAL team 6 / DEVGRU», αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και καλύτερα να το λύσουν με τον ψυχολόγο τους.

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

      Ειδικά στην περίπτωση αυτή, η ΕΛΑΣ έδρασε με υποδειγματικό τρόπο και ΕΠΡΕΠΕ να επέμβει αφού το ζήτησε η ίδια η μητέρα του παιδιού. Όσοι διαδίδουν ψεύτικες ιστορίες για «ΕΚΑΜ» και «εισβολές» και, και, και… ας προσέχουν διότι η ευγένεια και η ανοχή της ΕΛΑΣ σε τέτοιου είδους ψευδείς ισχυρισμούς και ανυπόστατες κατηγορίες, δεν πρέπει να μεταφράζεται ως αδυναμία επιβολής κυρώσεων.

      Τέλος, τροφή για σκέψη: Καλά ρε φαντασιόπληκτοι ΨΕΥΤΕΣ που διαδίδεται τερατώδεις ιστορίες… με τόσο κόσμο στον κινηματογράφο και με τόσα smartphones με φωτο / video… δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να τραβήξει τις ΔΗΘΕΝ «βιαοπραγίες» των αδίστακτων «ΕΚΑΜ»; Μα ΤΟΣΟ ανόητοι είναι μερικοί;

      Διαγραφή
    2. Εν τω μεταξύ απ' ότι θυμάμαι, το κινηματογραφικό άσυλο, έχει ...καταργηθεί εδώ και χρόνια,
      μου είπε η γιαγιά με τα τερλίκια να θυμήσω στους επιλεκτικά ευαίσθητους κουραμπιέδες.

      Διαγραφή
  2. Pointman(23 Οκτωβρίου 2019 12.59πμ)
    Εσύ και ξύλο να τρως από την ΕΛΑΣ θα θριαμβολογείς.
    Σε υπενθυμίζω ότι ο Υπουργός ΠροΠο εύσχημο έδειξε την αντίθεσή του
    Σε υπενθυμίζω ότι η υπουργός πολιτισμού αντέδρασε.
    Ο μόνος που είπε μπράβο είσαι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Χρήστος,

      Παραδέχομαι πως έκανα λάθος για εσένα. Στην αρχή νόμισα πως παριστάνεις τον ανόητο. Τελικά, δεν τον παριστάνεις, είσαι στα αλήθεια ανόητος!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.