21/10/19

Στην υπηρεσία του... μπολιάσματος - Σύλληψη δύο διακινητών παράνομων μεταναστών στη Θράκη!



Δύο αλλοδαποί διακινητές ηλικίας 49 και 39 ετών συνελήφθησαν στους νομούς Έβρου και Ξάνθης, απ ό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ξάνθης για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την 19 και 20-10-2019, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 49 και 39 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι εννέα (29) μη νόμιμους μετανάστες.

Η πρώτη σύλληψη έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 19-10-19, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (κόμβος Καστανέων), όπυ αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τον 49χρονο , διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες.

Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 20-10-19, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης (Πόρτο Λάγος). Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τον 39χρονο, ο οποίος μετέφερε στην ενδοχώρα τρείς παράνομους μετανάστες.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί που βοηθούν στο μπόλιασμα της χώρας οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, ενώ τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.