18/10/19

Προσφυγικό: Πώς γινόταν το κόλπο με τα χρυσοπληρωμένα συσσίτια



Στοιχεία για τις πληρωμές των εταιρειών τροφοδοσίας από το υπουργείο Εθνικής Aμυνας την περίοδο 2017-2018, ενώ ακόμα οι ροές ήταν σε χαμηλά επίπεδα, περιήλθαν σε γνώση του Protagon. Μέσα σε 90 ημέρες, σε τρία hot spots, υπολογίζεται ότι πληρώθηκαν επιπλέον μερίδες αξίας 1,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον αριθμό φιλοξενουμένων που είχε καταγράψει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ 
Νέες αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν το «μεγάλο φαγοπότι» με τα συσσίτια φέρνει στο φως το δεύτερο μέρος της έρευνας του Protagon για τα κόλπα εκατομμυρίων με το φαγητό των προσφύγων που αγοράζεται με ευρωπαϊκά κονδύλια και μπήκε στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF). 

Για τη συνέχεια Protagon

4 σχόλια:

  1. Ο Όλαφ εν τω μεταξύ ήταν βασιλιάς της Νορβηγίας (+1030) και άγιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PLEASE READ
    In every single Greek region there is an MKO. Closing them is the start. How difficult is it for 200 people to get together and do so?

    If tomorrow I decide to sponsor the Last Tempation of Christ to be played in all cines accross Greece, the Church will mobilize a million people to burn them down. Yet, it has no problem seeing Greece taken hostage by Islamists. Do they once again view them as a welcoming force of change and a source of additional income????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κόλπο το έστησε ο Καμένος. Έδωσε την τροφοδοσία των ΧΟΤ ΣΠΟΤ σε έναν κουμπάρο του από την Κόρινθο, φυσικά με το αζημίωτο. Αυτός (ο Κορίνθιος) έστελνε τα φαγητά κατεψυγμένα κι οι λαθρομετανάστες τα πετούσαν κι εξεγέρθηκαν. Ο τότε ταξίαρχος διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, τον πήρε στο τηλέφωνο (τον Κορίνθιο) κι αυτός άρχισε να ειρωνεύεται τον ταξίαρχο, λέγοντάς του να αναλάβει αυτός να τα ζεσταίνει. Ανέφερε τα παραπάνω στην στρατιωτική ηγεσία και αποφασίστηκε η αποβολ΄του Κορίνιου από ένα συγκεκριμένο ΧΟΤ ΣΠΟΤ. Ο Κορίνθιος ειδοποίησε τον συναίτερο και κουμπάρο του Καμένο κι αυτός έδωσε διαταγή να αποστρατευθεί ο ταξίαρχος όπερ και εγένετο. Ο ταξίαρχος, ένας αγνός και ανιδιοτελής υπηρέτης της Ελλάδας δεν κατάλαβε το χοντρό παιχνίδι που παιζόταν. Με απλούς λογαριασμούς στα ΧΟΤ ΣΠΟΤ Σάμου, Λέρου και Κω σιτίζονταν τότε περί τις 20.000 λαθροεπισκ. Η μερίδα χρεωνόταν στο δημόσιο προς 5,87 ευρώ και ζήτημα αν στοίχιζε 3 ευρώ. Τα υπόλοιπα πήγαιναν, προφανώς μισά μισά, στον κορβανά Καμένου και Κορίνθιου. Λογαριάστε τώρα 2,5 ευρώ επί 20.000 μας κάμουν 60.000 τν ημέρα. Επ'ι 30 ημέρες έχουμε το ..."ευκαταφρόνητο" ποσό του 1.800.000. Μιλάμε για μεγάλη μπίζνα. Εμ γι αυτό τον αποστράτευσε τον ταξίαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι ακομη κι αποστρατος δεν ειδοποιησε τον λαο για τιποτε.Τοσο υπευθυνος πολιτης...Οι μισοι κλεβουν κι οι αλλοι μισοι που βλεπουν δεν μιλουν.Αν αυτο λεγεται πολιτεια τοτε ..παμε στις σπηλιες καλυτερα.Αλλα ...ολοι ξερουμε γιατι δεν μιλουν ...ας μην νομιζουν οτι μας κοροιδεψαν.Δεν ζουμε σ αλλο τοπο.Παντως ο ταξιαρχος αποκλειεται να ψαξει στα σκουπιδια λαδι...Αλλα θα ψαχνουν αλλοι...αν τον ...νοιαζει....αν...αν....αν.Αφορμη το πηρα για ολα..οκ ?? Λογικα ουτε αυτοι των σκουπιδιων θα νοιαστουν καποια στιγμη..για κανεναν.Και καλα θα κανουν.Και ειναι πια κοντα στα 4 εκατομμ.αυτοι κι αυξανουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.