4/10/19

Πες τα ρε "Ζούγα": «Παθογένεια με μετανάστες - Δεν δέχομαι την προσβολή του ελληνικού βιώματος - Είναι αλλοίωση πληθυσμού» (ΒΙΝΤΕΟ)


Για τις δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο χειμώνα για το μεταναστευτικό και τη μηνυτήρια αναφορά που δέχτηκε στη συνέχεια, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο ίδιος θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις.
«Υπάρχει τρομακτική παθογένεια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μιλάμε με τους μετανάστες. Εγώ αγαπώ τους ανθρώπους, δεν δέχομαι ποτέ την προσβολή του ελληνικού βιώματος. Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει κι εδώ μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ… Πρέπει να σεβαστούν το σπίτι μας.

Εμείς θέλαμε να τους μυήσουμε σε λογικές της ελληνικής γαστρονομίας. Τους εξηγούσαμε για τη χωριάτικη σαλάτα και μου λέει χούμους και αυτό με εξόργισε. Κι επειδή καταφέρθηκα για όλη αυτή την κατάσταση, ένας τύπος από το πουθενά μου κάνει μήνυση. Βέβαια, ο εισαγγελέας το έβαλε στο αρχείο από ό,τι κατάλαβα. Εγώ έχω κάνει αγωγή σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί με προσέβαλε», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.


Η επίμαχη δήλωση του Γιάννη Ζουγανέλη ήταν η εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!


8 σχόλια:

  1. Δηλαδή ρε ζουγανέλη, ήθελε πολύ μυαλό για να καταλάβεις πού θα πήγαινε η υπόθεση της λαθρομεταναστολαγνείας? Μετά Χριστό προφήτες, έχει γεμίσει ο ντουνιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ chris,
      συμφωνώ με το σχόλιό σου, ασχέτως αν αντιπαρατίθεμαι καμιά φορά μαζί σου.
      Όμως προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο αποστασιωμένος από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το..."καθαρό μυαλό" πότε το απέκτησε; όταν ο ίδιος διαπίστωσε ότι τα πράγματα έχουν και άλλη όψη-διαφορετική; ότι "δεν πουλάει" πλέον και πολύ το "πρακτοριλίκι" και ο "αναρχοφασιστερισμός"; ότι τον "πήραν είδηση" και ότι με τις λεκτικές και θεατρινίστικες "αντιρατσιστικές" ανοησίες του εκτίθεται; μέχρι τότε το μυαλό του ήταν ολίγον "χούμους"-λογοπαίγνιο με βάση τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του στα μ.μ.ε.-από τις οποίες και το παρακάτω απόσπασμα: "....Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι!..."
      Βέβαια τα ίδια "χούμους" μυαλά είχε μέχρι πρότινος και η καλλίφωνος αοιδός (την προτιμούμε μόνον έτσι) θυγατέρα του... δεν ξέρω εάν εν τω μεταξύ τα άλλαξε κατά τα έθη του πατρός της, αλλά κάποιες τρελές-παλαβές δηλώσεις της στο παρελθόν υπό την μορφή παραληρήματος εξέπεμπαν δυσωδία δηλητηριώδους σιχαμερού χολερικού αναρχοφασιστερού μίσους και ανθελληνικού φανατισμού, σαν αυτή του μεγαλοστελέχους της γνωστής ΜΚΟ "Παρατηρητηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων της συμφ.του Ελσίνκι" του γνωστού γκεμπελίσκου και πρακτορίσκου Π. Δημητρά, που υποτίθεται ότι αντιδικεί με τον οψίμως αποκτήσαντα "καθαρό μυαλό" ... ελπίζω ότι το ίδιο "καθαρό μυαλό" απέκτησε έστω και καθυστερημένα και "το μήλο κάτω από την μηλιά" και ότι εγκατέλειψε οριστικά την αναρχοφασιστερίλα
      Όλοι αυτοί είναι σαν τα ανεμούρια...."όπου φυσάει ο άνεμος" και ανεμίζει την "μυρωδιά του χρήματος"... αυτήν ακολουθούν.... Συνεπώς, ποιο "καθαρό μυαλό";

      Διαγραφή
    2. Απατεωνες και προδοτες του κερατα.
      εμενα δεν με εντυποσιαζουν..
      Την μη ανατρεψιμη ζημια που εκανε τοσα χρονια στην πατριδα μου,
      πως θα την ανατρεψει????

      Διαγραφή
  3. Καθε μηνα η χωρα υφισταται εποικισμο με μια κωμοπολη ! Αυτο δεν ενοχλει κανενα απο αυτους που προασπιζονται την χωρα-αποχωρητηριο (γεμισε σκατο η Συμη!)???? Ουτε το στρατο, ουτε την αστυνομια, ουτε την ΕΥΠ, ουτε την εκκλησια, ουτε τη δικαιοσυνη εται? Και οι διαπιστωσεις του κυριου Σαββα και οι παραινεσεις εις ποια ωτα απευθυνονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς, οι Ελληνες ως μετανάστες πριν πάμε σε άλλο τόπο πάντα φροντιζουμε να μαζέψουμε πέντε δεκάρες στην τσέπη και να έχουμε βρει δουλειά και στέγη γιατί έχουμε υπερηφάνεια ως λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.