15/10/19

Τα χνώτα μυρίζουν φασισμό..



Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης για άλλη μια φορά ήταν σαφής σε σχέση με την αντίληψη περί δημοκρατίας που υπάρχει  στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με προκάλυμμα τον δημοκρατικό αναλφαβητισμό που διακρίνει τις σέχτες των αριστεριστών και την παντελή απουσία αισχύνης δήλωσε πρόσφατα: "Ενώ ήμασταν έτοιμοι για αυτά, ήμασταν πάρα πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι για διακυβέρνηση. Και ήμασταν επίσης μακριά από την οργάνωση της διακυβέρνησης.
Είμαι ευθύς, λέω ότι δεν υπήρχε σε κανένα υπουργείο, καμία οργάνωση βάσης ή οργάνωση μελών, όπως τα λέμε τώρα. Πουθενά σε κανένα υπουργείο σε κανένα μαζικό χώρο"...
Δηλαδή κατά τον κ. Βούτση, η ευθύνη της αποτυχίας της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποδίδεται στην αδυναμία της πλήρους κατάληψης του κράτους από τον κομματικό μηχανισμό.
"Ωραίος" πρόεδρος της Βουλής υπήρξε...

Για τη συνέχεια Capital

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Στούπας θυμίζει με τα γραπτά του τα πολιτικά κείμενα τα πολιτικά κείμενα της εποχής του ψυχρού πολέμου αμέσως μετά την λήξη του εμφυλίου πόλεμου.
    Αγνοεί ότι το 1968 επήλθε η οριστική ρήξη στο ΚΚΕ;
    Αγνοεί ότι το ΚΚΕεσ που προέκυψε από την διάσπαση του ΚΚΕ απέρριπτε τις σταλινικές αρχές;
    Αλήθεια τώρα τι λέγει ο δημοσιογράφος κ Στούπας για το σημερινό «επιτελικό » κράτος που σημαίνει συγκέντρωση όλων των εξουσιών στον πρωθυπουργό;
    Νομίζω ότι ο Τετράδης στο πρόσφατο άρθρο του που το ανάρτησε ο Ινφογνώμων αναφέρεται σε μια άνωθεν κατευθυνόμενη δημοσιογραφία οπού συμπεριλαμβάνει και τον συντάκτη αυτού του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.