16/10/19

Προκαλεί Τούρκος αθλητής για το ματς που διακόπηκε στην Κρήτη: Ήρθαμε για ποδόσφαιρο αλλά αν χρειαστεί γινόμαστε στρατιώτες


Μετά το χθεσινό επεισοδιακό παιχνίδι της Βραζιλίας με την Τουρκία για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο, όπου Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά της Τουρκίας και φώναξαν συνθήματα κατά της χώρας και του Ερντογάν, Τούρκος αθλητής προκαλεί σε αναρτήσεις που έκανε στο instagram.
Ο Τούρκος αθλητής, στην αρχή περιγράφοντας το περιστατικό σχολιάζει στη γλώσσα του «Ως γιοι ενός έθνους που είναι γεμάτο επιτυχία και πάντα κυβέρνησε τον κόσμο, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κατεβάσει τη σημαία μας. Το τέλος αυτών και των όμοιων κωφών ήταν πάντα ο θάνατος και θα υπάρξει και πάλι θάνατος.»

 Στη συνέχεια απαντώντας σε άλλα ποστ γράφει στα ελληνικά – όπως φαίνεται και στη φωτογραφία: «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά αν χρειαστεί γινόμαστε στρατιώτες και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την πατρίδα μας.»

3 σχόλια:

  1. Παιρνουν βαρεια ναρκωτικα εκει στην τουρκιά οι τουρκόγυφτοι, δεν φτανει που νομιζουν οτι ειναι Εθνος, αλλα ειναι και παντα γεματο με επιτυχιες (Γενοκτονιες ηθελε να πει..) και κυβερναει τον κοσμο ολο.....οπως ελεγε και ο σοφος μπάρμπας μου ''ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ'' ρε τι σουργελα ειναι αυτοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στη συνέχεια απαντώντας σε άλλα ποστ γράφει στα ελληνικά – όπως φαίνεται και στη φωτογραφία: «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά αν χρειαστεί γινόμαστε στρατιώτες και είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την πατρίδα μας"

    Ωραία...θα έχουμε και λίπασμα για τον χλοοτάπητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισια βρε ο ...μαγκας !! Οκτω μερες ...πηραν στην Συρια...ενα οικοπεδο αμμο 10 × 10....
    Ισια βρε καραγκιοζη ...πεοπαιχτη !!! Ουτε τις βενζινες ..δεν βγαλατε !!!! Ασε την λαδομπογια στα ..τανκς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.