30/10/19

Ο Ντόναλντ, ο Ρανταπλάν και το βρακί του αλ-Μπαγντάντι - Όταν η μυθοπλασία ξεπερνά τη μυθοπλασία!

Ή πώς ο πολλαπλά αναστημένος μισθοφόρος-σκιάχτρο έμαθε την για την πολλοστή απόλυση του…
- Ο Mark Milley, αρχηγός επιτελείου του στρατού των ΗΠΑ, μόλις ανακοίνωσε ότι το σώμα του Αλ-Μπαγντάντι βυθίστηκε στη θάλασσα σύμφωνα με τους "νόμους του πολέμου".
- Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αυτοαποκαλούμενος «χαλίφης» ενεργοποίησε τη ζώνη εκρηκτικών που φορούσε όταν στριμώχτηκε σε μια σήραγγα με τρία από τα παιδιά του. Η σορός του "μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του μέσω ανάλυσης DNA".

- Σύμφωνα με έναν υπεύθυνο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, ο Αλ-Μπαγντάντι εντοπίστηκε χάρη σε έναν Κούρδο πληροφοριοδότη ο οποίος φέρεται να "παρέδωσε ένα εσώρουχο του ηγέτη που επέτρεπε να ταυτοποιηθεί το DNA του".

- Αλλά η σύλληψη του Αλ-Μπαγντάντι ήταν προπαντός εφικτή, σύμφωνα με το Πεντάγωνο, χάρη σε ένα σκυλί του οποίου το όνομα παραμένει μυστικό "για να προστατευτεί η ταυτότητά του" αλλά του οποίου η φωτογραφία μεταδόθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ για να δοξαστεί αυτός ο εθνικός ήρωας.

- Ο Ντόναλντ Trump είπε επίσης ότι ορισμένα κλιπ από το βίντεο της επιδρομής μπορεί να δημοσιοποιηθούν. Ωστόσο, ο στρατηγός Milley τόνισε ότι οι εικόνες είναι υπό μελέτη πριν να αποχαρακτηρισθούν.

Με λίγα λόγια, συνοπτικά:

- Χάρη στον Ρανταπλάν, ο οποίος μύρισε σχολαστικά το βρακί του Αλ-Μπαγντάντι, ο τελευταίος σκοτώθηκε και βυθίστηκε στη θάλασσα από τον εργοδότη του.

- Εάν θέλετε αποδείξεις, είναι πολύ αργά: η σορός του Αλ-Μπαγντάντι τρέφει τα ψάρια και οι εξετάσεις DNA είναι άκρως μυστικές (top secret).

- Ευτυχώς, θα υπάρχουν εικόνες. Αλλά περιμένετε λίγο, τα γυρίσματα δεν έχουν τελειώσει.



3 σχόλια:

  1. Μαλλον ξεκουραζεται μαζι με τον Epstein καπου στο Ισραηλ. Οπως ξερετε ειχε εκπαιδευτει ΚΑΙ απο τη ΜΟΣΑΝΤ. Θα ακολουθησει πλαστικη προσωπου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ HASAN,

      Εικάζω πως μάλλον είσαι Τουρκόσπορος κι έχεις δολίως παρεισφρήσει στο blog για να αναμεταδίδεις Τουρκική προπαγάνδα που σου υπαγορεύει ο ίδιος ο Recep Tayyip Erdoğan. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές εικάζω πως μάλλον ρουφάς νωχελικά χασίσι κι ατενίζεις το Βόσπορο αναστενάζοντας «βαϊ, βάϊ, βάϊ». Άλλωστε είναι γνωστό πως έχεις εκπαιδευτεί από τη ΜΙΤ και πως η επόμενη φιλοδοξία σου είναι η πλαστική αλλαγής φύλλου.

      Αν ζητάς αποδείξεις για τα παραπάνω, θα σε παραπέμψω στην ίδια ακριβώς πηγή απ΄ όπου άντλησες κι εσύ τις πληροφορίες σου για τον χαλίφη του ISIS, Abū Bakr al Baghdādi. Όσο βάση έχουν οι ανοησίες που έχαψες & παπαγαλίζεις, άλλο τόσο βάση έχουν και όσα σου καταλογίζω. Εσύ αποφασίζεις.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.