9/10/19

Iδιαίτερα επικερδής μπίζνα o ψευτοανθρωπισμός - Κάνεις πλιάτσικο στις θυσίες των προηγούμενων γενιών



Σύμφωνα με την «πολυπολιτισμικών» προτιμήσεων ελληνική κυβέρνηση, η Τουρκία μπορεί να στείλει όσους Αφγανούς θέλει στα ελληνικά νησιά. Η Ελλάδα θα τους δεχτεί όλους. Στη συνέχεια θα τους μεταφέρει στην ενδοχώρα, όπου θα τους εγκαταστήσει σε στρατόπεδα, σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα.
Θα τους δώσει τροφή και περίθαλψη από τα χρεοκοπημένα κρατικά ταμεία. Θα ζητήσει λεφτά ακόμη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία για αυτή την περίπτωση διαθέτει άφθονα.

Από τα λεφτά αυτά θα κερδίσουν πολλοί, καθώς σε αυτή την περίοδο «πολιτικής ορθότητας», ο «ψευτοανθρωπισμός» είναι μια ιδιαίτερα επικερδής μπίζνα. Με αυτή την μπιζνα κάνεις πλιάτσικο στις θυσίες των προηγούμενων γενεών και τις πουλάς όσο-όσο σαν άχρηστη σαβούρα στη μαύρη αγορά των πολυεκατομμυριούχων «φιλανθρώπων».

Όσοι τυχόν έχουν αντιρρήσεις, ενημερώνονται ότι η γνώμη τους δεν μετράει, γιατί αυτά που πιστεύουν είναι παλιά και ξεπερασμένα. Τώρα η πρόοδος απαιτεί να συνυπάρξει η «βαρβαρότητα» με τον «πολιτισμό» της ρηχής κατανάλωσης. Ζητά πληθυσμιακά ισόπεδωμενες αποικίες που θα είναι αθύρματα στα χέρια των ισχυρών.



Αναστάσιος Λαυρέντζος

4 σχόλια:

  1. Να υπενθυμισουμε οτι η αδερφη του Μητσοτακη εχει τη ΜΚΟ, actionAID Hellas.
    Αυτα, για να χαιρονται οι ψηφοφοροι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ελληνες θα επαναστατησουν μονο..αν δοθει ..επιδομα επαναστασης 10.000 ευρω και δυο διορισμοι στο κεφαλι.
    Ολο το στυλ ειναι γυναικειο..Τι.δινεις ..για να δωσω κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Έλληνας κύριε Δημήτρη, δυστυχώς, σκέφτεται ανορθολογικά. Δηλαδή, κάνει πάντα το ίδιο, περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.

      Όσο περισσότερο το κάνει αυτό, τόσο περισσότερο αυτοπαγιδεύεται και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι, γιατί όσο μπαίνουν όλο και περισσότεροι λαθρομετανάστες, τόσο μεγαλώνουν και σαν εκλογικό σώμα και γίνονται "πολύτιμοι" στους πολιτικούς. Γιατί η ψήφος στην κάλπη, είτε είναι από Ελληνοποιημένο Αφγανό είτε είναι από ιθαγενή, έχει την ίδια αξία.

      Τα κόμματα κάνουν συνέχεια γκάλοπ. Μη νομίζετε πως τυχαία η ΝΔ αγωνιά τόσο πολύ για να δείξει την πολυπολιτισμικότητά της. Είναι πως δε θέλει να της πάρει όλες τις ψήφους πρώην μεταναστών και νυν Ελλήνων η αριστερά ή το ΚΙΝΑΛ. Σου λέει "αν εγώ βγω με περισσότερη ανθρωπικά και αλληλεγγύη στο λαθρομετανάστη από το ΣΥΡΙΖΑ, όταν αυτός πάρει ιθαγένεια, μπορεί να με ψηφίσει".

      Ευτυχώς δε θα ζούμε όταν η Ελλάδα θα γίνει πλειοψηφικά μουσουλμανική χώρα. Στην Ελλάδα αφαιρέθηκε η ιθαγένεια από τα απολυτήρια; Στην Ιταλία αυτές τις μέρες ξανάνοιξε συζήτηση για την αφαίρεση του σταυρού από τις σχολικές αίθουσες. Στην Αυστρία για να παραμείνει πρέπει το 50%+1 των μαθητών της αίθουσας να είναι χριστιανοί.

      Το δημογραφικό, αλλάζει τα πάντα. Και τα κόμματα προσαρμόζονται στο ακροατήριό τους.

      Διαγραφή
  3. Γιατι ο Πομπεο ελεγε μπουρδες?

    Να γιατι (μεταξυ αλλων):

    rump Towers Istanbul are two conjoined towers in Şişli, Istanbul, Turkey. One of the towers is an office tower, and the other a residential tower, consisting of over 200 residences.[1] The complex also holds a shopping mall with some 80 shops and a multiplex cinema. They are the first Trump Towers built in Europe. The property developer is Turkish billionaire Aydın Doğan, in a license-partnership with American businessman and current United States President Donald Trump. The complex is considered to be one of the most prominent in Istanbul.[citation needed] Many businesses based in Europe and the Middle East occupy the complex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.