7/10/19

Κάποιος να τρέξει ή το NSA ή το Johns Hopkins


8 σχόλια:

  1. Δεν είναι τρελός, απλά κρατάει πισινή, γιατί η Χίλαρυ τον κατηγορεί ότι πρόδωσε τους Κούρδους. Στην ουσία, προσπαθεί να αποτρέψει τους Τούρκους από το να κάνουν "έκτροπα", που θα του δημιουργούσαν πολιτικό πρόβλημα (πχ μαζική σφαγή άμαχων Κούρδων). Λέει δηλαδή στους Τούρκους "μην παρεκτραπείτε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι λεω κι εγω.
    Μεσα στην παλαβομαρα του λεει και μεγαλες αληθειες.
    Δειχνει τι καθηκοειδη ειναι οι Ευρωπαιοι ..που ειχαν εκει στρατο ευρωπαιων τζιχαντιστων..ταχα Συρων μας ελεγαν αντικαθεστωτικων.Που τωρα δεν τους ..θελουν πισω.Μιλαμε για τις μεγαλες χωρες ..Γερμανια ..Γαλλια..κλπ..υπευθυνες πολυ για τα κυμματα εποικων σε μας..που ταχα εστειλαν την φαιδρη Φροντεξ να προστατευει εδω τις καταγραφες τους ..να μην τους παρουν αυτοι.Φυσικα σε συμπαιγνια με την Τουρκια ολα. Οπως ριχνει σποντες για τις πλουσιες χωρες του κολπου για την σοβαρη εμπλοκη τους με Ευρωπαιους και τουρκους στην δημιουργια του ΙΣΙΣ....που επισης κανουν το κοροιδο για τους εποικους και δεν τους θελουν.
    Απολυτα τρελος δεν ειναι..Εχει μια αλλη λογικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δείς όλα πού λέει τότε θα καταλάβεις οτι είναι τρελός και στον κοσμο του... Βλάκας χωρίς τιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συστημα φρικαρει γιατι εκανε χειροτερα πολυ αλλα με ενα δικο του τελετουργικο.Αφανως ..Αυτος εδω εχει τρελα..να τα κανει μονος και σπαζοντας τις τελετες και την πεπατημενη.Θα προδιδαν κι αλλοι αν ηθελαν αλλα αλλιως..πιο υπουλα να μην το πολυδειχνουν.Η τελετουργιες εχουν φτιαξει κι ενα στρατο ακαματηδων εκτελεστων αργοσχολων.Τρωνε ψωμια στις τελετες.Αυτος εδω χαλαει την πιατσα.Γιαυτο αντιδρουν.Αυτοι εχουν ανατιναξει πυργους...χωρες εκ θεμελιων..σιγα μην τους πηρε ο πονος για τους Κουρδους..
    Χαλαει τις τελετες ανα πασα στιγμη τρελας..Και λιγη φρικη νοιωθουν...Ειναι στα καγκελα ολοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ΗΠΑ θα κάνουν αυτό που θέλει ο Αμερικάνικος λαός. Και ο Αμερικάνικος λαός δεν θέλει καμία εμπλοκή στην Μέση Ανατολή. Γι' αυτό ψήφισε τον Τραμπ. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι και το ορθολογικό. Είναι δουλειά της Ευρώπης να ενδιαφερθεί για την ενεργειακή ασφάλεια. Αυτός που έχει το πρόβλημα θα πρέπει να αναλάβει και το μεγαλύτερο κόστος. Στην πραγματικότητα αυτό ισχύει για χρόνια. Οι ΗΠΑ (οι οποίοι εξάγουν ενέργεια) είχαν εμπλοκή για χάρη της ασφάλειας του Ισραήλ και μόνο. Υπήρχε ένα ντοκυμαντέρ της Κριστιαν Αμανπουρ στο CNN με αναλύσεις πρώην αρχηγών της Μοσσάντ οι οποίοι παραδέχονταν ότι μετά τον πόλεμο του Ιρακ υπάρχει ψυχικό τραύμα στον Αμερικάνικο λαό το οποίο θα επιδράσει στην στρατηγική των ΗΠΑ.
    Στην πραγματικότητα εάν αναλύαμε με rationality (cooperative games, Shapley value, core κλπ κλπ) ήταν ανορθολογικό ότι οι ΗΠΑ είχαν τον μεγαλύτερο ποσοστό εξοπλιστικών δαπανών στην Δυτική Συμμαχία, αφού κανονικά τις μεγαλύτερες δαπάνες πρέπει να τις έχει αυτός που βρίσκεται στον προμαχώνα και είναι καταναλωτής ασφάλειας. Με άλλα λόγια η Ευρώπη εκμεταλλευόταν τον Αμερικάνικο λαό μέσω του Military Industrial Complex και των lobbies.
    Είναι παράδοξο αλλά στον τομέα αυτόν, σύμφωνα με την Μικροοικονομική ο rational παίκτης είναι ο Τραμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. " I.... in my great and unmatched wisdom,....":
    Τράμπ ὁ Ταπεινόφρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τράμπ νομίζει ότι είναι ο great and powerful Oz όπως είναι στο Wizard of Oz

      Διαγραφή
  7. Δήλωση για ειδικό δικαστήριο εγκλήματα πολέμου στον ΟΗΕ η συγκεκριμένη ! Καθώς ο οικονομικός πόλεμος απαγορεύεται απο το διεθνές δίκαιο ,για αυτο Αλλωστε δημιουργήθηκε το Δ.Ν.Τ ! Δήλωση επίδειξης αδυναμίας και οχι δυνάμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.