9/10/19

Πόσες χιλιάδες αναρτήσεις έγιναν στο Twitter για την τουρκική επέμβαση στη Συρία;Λίγα λεπτά μετά τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώνει την επέμβαση της Τουρκίας στη Βόρεια Συρία. Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε γνωστές τις στρατιωτικές επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας ένα Μέσο που τόσο πολύ πολέμησε τα προηγούμενα χρόνια.
«Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μαζί μεε τον εθνικό στρατό της Συρίας εναντίον των PKK / YPG και των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Βόρεια Συρία. Η επιχείρηση «Πηγή της Ειρήνης» έχει αρχίσει. Σκοπός μας είναι να καταστρέψουμε τον τρομοκρατικό διάδρομο που προσπαθούν να εγκαταστήσουν στα βόρεια σύνορά μας και να φέρουμε ειρήνη στην περιοχή», ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Ερντογάν και από εκείνη την ώρα έχει γίνει χαμός από αναρτήσεις στο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το hashtag Turkey είναι πολύ ψηλά στα trends στο Twitter. Δύο ώρες μετά την εκκίνηση των επιχειρήσεων έχουν γίνει πάνω από 390 χιλιάδες tweets και ο αριθμός των αναρτήσεων συνεχώς ανεβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.