2/11/19

Μας έστηναν την παγίδα της άλωσης της Ελλάδας από το 2012 - Πρωτοβουλία Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα: Σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες

Ο Τζορτζ Σόρος με τον π. πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σε εκδήλωση του πανεπιστημίου Columbia το 2013 
Χειλάς Νίκος
30 Οκτωβρίου 2012, 15:37 Ενημερώθηκε: 30 Οκτωβρίου 2012, 13:54
Ανακοίνωση-βόμβα για τους μετανάστες στην Ελλάδα έκανε σήμερα στο Βερολίνο ο Τζόρτζ Σόρος.
Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο διάσημος χρηματιστής ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη στη χώρα μας.
Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.
Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία, και ο ίδιος πιστεύσει ότι η πρωτοβουλία του θα επεκταθεί σύντομα σε όλη την Ευρώπη.
«Ο στόχος μου είναι διπλός», είπε. «Πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους».
Η Ελλάδα, πρόσθεσε, είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένους που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Έτσι προκαλείται ένας απερίγραπτος συνωστισμός ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος.
Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσου πολλοί είναι και οι άστεγοι. Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα. Έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή.
Τα χρήματα του ταμείου, συνέχισε ο κύριος Σόρος, θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους.
Οι οργανώσεις αυτές πάντως, πρόσθεσε, δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση.
«Ο σκοπός μου είναι να γράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον προϋπολογισμό της επαρκή κονδύλια για αυτό από το 2014», είπε.
Ο ίδιος εξήγησε ότι η αφετηρία της ιδέας του ήταν ότι η Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο θύμα της τρέχουσας χρηματιστικής κρίσης.
«Εκεί που είναι το επίκεντρο της ανθρωπιστικής καταστροφής, εκεί πρέπει να δοθεί και η πρώτη βοήθεια», είπε.
«Μια οραματική ιδέα» ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη αμέσως μετά τον κ. Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, που παρευρίσκεται επίσης στο Φόρουμ.

Πρωτοβουλία Τζορτζ Σόρος για την Ελλάδα:  Σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες | tovima.gr

9 σχόλια:

  1. 1)π. Γεώργιος Μεταλληνός: Η προέλευση της «Φράσης Κίσσινγκερ»
    Posted on 13/01/2012 by oodeblog

    Απόσπασμα από την εκπομπή του πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Μεταλληνού, 6 με 7 μ.μ. της Τρίτης 11 Γενάρη 2011 στο κανάλι «High»: Ο 71χρονος παπα-Γιώργης, αποκαλύπτει κάτι που ελάχιστοι ξέρουν: Την περίφημη «φράση Κίσσινγκερ» περί καταστροφής του Ελληνισμού την είπε ο δολοφονημένος από την 17 Νοέμβρη, Παύλος Μπακογιάννης, τον Σεπτέμβρη του 1974 από τις εκπομπές του στο Ραδιόφωνο της Βαυαρίας!

    https://oode.wordpress.com/tag/metallinos/

    2)Η προέλευση της "Φράσης Κίσσινγκερ"
    Jan 13, 2012

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=yK9vY4Er-Sk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή η απόδειξη ότι το είπε, είναι η μαρτυρία του πατρός Μεταλληνού, που επικαλείται το νεκρό Παύλο Μπακογιάννη...

      Τέλος πάντων. Οι μισοί Έλληνες είναι πεπεισμένοι πως είναι δυσκολοκυβέρνητοι και οι άλλοι μισοί πως η Ελλάδα είναι αποικία σιωνιστών, Αμερικανών, μασώνων, που κυβερνούν τη χώρα πίσω από τις κουρτίνες. Το μόνο κοινό είναι πως η Ελλάδα είναι ο ομφαλός της γης. Δηλαδή, Κίσσινγκερ, Σιωνιστές, Αμερικανοί, άλλη δουλειά δεν έχουν, παρά να ξαγρυπνάνε για το πώς θα κυβερνούν την Ελλάδα...


      Από την άλλη, ο Γεώργιος Κονδύλης, είχε πει: "Αν ήξερα πόσο εύκολο είναι να κυβερνάς την Ελλάδα, θα το έκανα από τότε που ήμουν λοχίας".

      Και το ερώτημα κρίσης βέβαια ως προς τα του Κίσινγκερ, είναι το εξής. ΓΙΑΤΙ ο ΄Ελληνας είναι δυσκολοκυβέρνητος; Και ο Πιουριφόι μια χαρά περνούσε στην Αθήνα και τους κομουνιστές στον εμφύλιο νίκησε και τις χούντες του είχε, 30 χρόνια ψήφιζε 2 κόμματα μέχρι που τον χρεωκόπησαν και τώρα τα ξαναβγάζει κυβέρνηση, τα Ίμια τα πέρασε και ξαναψήφισε πρωθυπουργό και υπουργό αυτούς που τους πήρε τη σημαία ο αέρας, τα δομημένα ομόλογα και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου τα κατάπιε αδιαμαρτύρητα, αποθήκη λαθρομεταναστών της Ευρώπης έγινε...

      Δηλαδή, ΤΙ ακριβώς το δυσκολοκυβέρνητο έχει ο Έλληνας που δεν το έχει ο τάδε ή ο δείνα λαός; Γιατί δηλαδή από 140 λαούς στον κόσμο, ο Κίσινγκερ να έχει τέτοιο άγχος με τον "ατίθασο" Έλληνα;

      Δηλαδή, αν δεν ήταν ατίθασος ο Έλληνας, τι θα είχε κάνει παραπάνω;

      Διαγραφή
    2. @ Oraculum.
      Ηθελε να πει : ο πιο μαλ@@$$%%κας λαος αλλα απο ευγενεια το εκανε .

      Διαγραφή
    3. Δεν κατάλαβες.
      Αυτά αδερφέ, τα λένε οι πολιτικοί "μας" στους ξένους...
      Και αυτοί τα χάφτουν...
      Δεν ξέρω αν το'χεις καταλάβει,αλλά οι έλληνες πολιτικοί είναι πολύ ερωτευμένοι με τους ξένους μετανάστες...

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Μάριε, τον "έρωτα" των Ελλήνων πολιτικών με τους λαθρομετανάστες και τον βλέπω και τον κατανοώ. Τον Έλληνα ψηφοφόρο, λίγο πολύ τον ξέρουν. "Αν δε μας ψηφίσεις, θα βγει ο άλλος". Και μόνο με αυτό, κάθε φορά λύνουν το 80% της συσπείρωσης. Ενώ ο Αλί, ο Μωχάμεντ από το Αφγανιστάν, που σε μια 7ετία γίνονται Έλληνες, αποτελούν, έναν άγνωστο, εξωτικό ψηφοφόρο, που ακόμα δεν τον έχουν μάθει. Σου λέει "μην πάνε μαζικά στον άλλο και βρεθώ προ εκπλήξεων"; Γι αυτό και όλοι ΝΑΙ στο τζαμί, γι αυτό και η ΝΔ δεν πειράζει το νόμο ιθαγένειας του ΣΥΡΙΖΑ του 2015 (σου λέει, ο άλλος έχει μαντήλι δεμένο πως το 2022 θα γίνει Έλληνας. Αν έρθω εγώ και τον αλλάξω και το καθυστερήσω, μετά όταν τελικά γίνει Έλληνας, θα με εκδικηθεί, οπότε γιατί να τον αλλάξω...), γι αυτό και ο κ. Μητσοτάκης θέλει να είναι πιο ανθρωπιστής από τον κ. Τσίπρα στον "καημένο τον πρόσφυγα" (γιατί σου λέει, αντί να τους πουλάει ο Τσίπρας αριστεροσύνη και αύριο να τους κάνει αριστερούς, εγώ θα βγω από τα αριστερά του Τσίπρα, με μεγαλύτερες διευκολύνσεις και ανθρωπισμό, ώστε στο τέλος να τους κάνω Νεοδημοκράτες σε 7 χρόνια που θα ψηφίσουν).

      Διαγραφή
    5. Ταϋγέτη.

      Σωστά oraculum, μόνο ποὺ αὐτὸ εἶναι πολύ προσωρινὸ,διότι οἱ λάθρο πολὺ σύντομα,αὐξανόμενοι μὲ τέτοια ταχύτητα,θὰ βγάλουν δικὰ τους κόμματα,(ἀφοῦ θὰ ἔχουν μπῆ πρῶτα στὴν Βουλή), καὶ σύντομα πρωθυπουργό,νόμος Σαρίας ἕπεται καὶ τότε νὰ δῶ τὸ ...τρεχᾶτε ποδαράκια μου νὰ μὴ σᾶς....ὁ..... μου.
      Τὶς κυρίες τῆς Βουλῆς μὲ μπούργκα νὰ δῶ καὶ τὶ στὸν κόσμο.

      Διαγραφή
  2. Και συνδέοντας με το άρθρο, ο Έλληνας ακριβώς γιατί διαβόητος για τη δυσκολία διακυβέρνησής του, γι αυτό ψήφισε ΓΑΠ, Τσίπρα και Μητσοτάκη, όλοι τους γνωστοί για τη σκληρή αντιμεταναστευτική τους πολιτική και το μένος κατά των ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτούς τους μετανάστες θα φτιάξουν την νέα κοκκινο-μπλε προβιά κατά του Ρωσικού κινδύνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ευρος του χρονου που μιλα ο Ουρακουλουμ..εχει καποιο δικιο.Καποιο...οχι δικαιο αρκετα.Δεν ξερω γιατι αλλα η οπτικη του ειναι εντελως οπτικη.Αν και δεν απαντα σε πολλα οπτικα αλλα επισης πολυ οπτικα.Π.χ..τι ειναι αυτος ο ..Σορος κι εχει φαγωθει σε ολα ?? Γνωριζω βεβαια καποιες πιθανες απαντησεις πολυ "ορθολογικες" για ναναι αληθινες.Κατι πολυ ιδανικο.Σαν ταχα ο κοσμος ναναι ηδη αποκρυσταλομενος.Λεφτα..κερδη..φανερα ολα..νορμαλ ολα.Αλλα ζεις αγαπητε στην χωρα της μαφιας ..και δεν μπορεις να πεις οτι δεν συνομωτει....ουτε οτι δεν υπαρχουν σεχτες ..και κρυφες..Ξερεις και την Ρ-2 ..3...10...και δεν νομιζω να παιζουν ταβλι εκει.Οποτε μην λες για συνωμοσιες...Δεν λεμε για την Αμερικη γιατι εκει ολα ειναι σκετη υπογεια πολιτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.