23/11/19

Συνεχίζεται η εισβολή αλλοδαπών - 622 αφίξεις την Παρασκευή, την ημέρα που πρωθυπουργός είπε "δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι" - Σκέψου να ήμασταν...

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Μόνο το 24ωρο της Παρασκευής έφθασαν σε ελληνικό έδαφος 622 άνθρωποι. Συγκεκριμένα, 351 πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν στη Λέσβο, 119 έφθασαν στη Χίο,  87 στη Σάμο, 39 έφθασαν στη Αλεξανδρούπολη και 26 στη Σαμοθράκη. Οι ελληνικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν οχτώ διακινητές.
Την ίδια ώρα, αναβρασμός επικρατεί σε πολλές περιοχές της χώρας οπού γίνονται προετοιμασίες για την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στους κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα.
Συγκεκριμένα με ομόφωνη απόφασή του αργά χθες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Χίου διαφωνεί με τη δημιουργία νέας κλειστής δομής για μετανάστες στο νησί που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Με ψήφισμά του, δε, που εκδόθηκε κατά πλειοψηφία εμμένει σε πρόσφατη απόφασή του για μία δομή για καταγραφή και ταυτοποίηση με ευθύνη της κυβέρνησης και δύναμη 500 ατόμων, με καμία μόνιμη παραμονή στο νησί.

10 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι ούτε έχει ποσοτικό πρόβλημα κατά τον κ. Χρυσοχοίδη. Αλλά, περιέργως, η Ελλάδα θα λύσει μόνη την προσφυγιά όλης της Ασίας. Ο Χάρτης είναι του ΟΗΕ.

    https://i.postimg.cc/X7qQ4HjT/1.png

    Tον αριθμό στη Βουλγαρία να κοιτάτε!

    https://www.youtube.com/watch?v=bSimB9VpW24

    Ο Μπορίσωφ, αντί να πει σαν τον κ. Μητσοτάκη, πόσο χαίρεται να γίνεται πολυπολιτισμική η Βουλγαρία, ευχαρίστησε Βούλγαρος "εθελοντές-κυνηγούς λαθρομεταναστών", για τη βοήθειά τους στο να σφραγίσουν τα σύνορα.

    https://www.youtube.com/watch?v=NwJSGy3-PDM


    Και επειδή, δε μπορεί να ψέγεται μόνο η κ. Τασία που τους "κάλεσε", ούτε να τα ρίχνει κανείς όλα στον Ερντογάν και τη ΜΙΤ, ΙΔΟΥ μια εναλλακτική λύση του ποιος κάλεσε και από τον Ιούλιο αυξήθηκαν ξαφνικά οι αφίξεις:

    01/07/2019 ο κ. Μητσοτάκης «χαρακτήρισε άμεση προτεραιότητα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την αποσυμφόρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου».

    Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η αποσυμφόρηση αυτή «πρέπει να γίνει προς τη σωστή γεωγραφική κατεύθυνση, προς την Τουρκία δηλαδή, και όχι προς την ηπειρωτική Ελλάδα». «Για να γίνει αυτό», πρόσθεσε, «είναι επιβεβλημένο να αλλάξουν οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου οι οποίες σήμερα είναι εξαιρετικά χρονοβόρες. Οι διαδικασίες αυτές πρέπει να ολοκληρώνονται πολύ γρήγορα, και σε όσους δεν χορηγείται άσυλο πρέπει να επιστρέφουν στην Τουρκία βάσει της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας».
    https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/5090085/mitsotakis-gia-prosfygiko-amesi-proteraiotita-i-aposymforisi-ton-nision

    Επειδή ούτε οι ΜΚΟ ούτε οι πρόσφυγες κοιμούνται, όταν ο άλλος ακούει γρήγορη αποσυμφόρηση και γρήγορο άσυλο, σπεύδει να έρθει. Γιατί ακριβώς, ο επίδοξος πρόσφυγας, θέλει να πάει στην ενδοχώρα και να πάρει άσυλο ΓΡΗΓΟΡΑ.

    Το ότι στην Ελλάδα τα ρίχνουν όλα στον...Ερντογάν είναι ένα από τα προβλήματα της ελληνικής δημοσιογραφίας που φοράει κομματικά γυαλιά... Ο Ερντογάν έχει 3,8 εκατομμύρια, αλλά στέλνει 600 άτομα τη μέρα, για να μην ξεμείνει και να μη ρίξει κιόλας τον κ. Μητσοτάκη, γιατί τον συμπαθεί και βλέπει πως κυβερνάει καλύτερα κι από τον κ. Τσίπρα και επειδή αγαπά την Ελλάδα, προτιμάει να μην πέσει ο κ. Μητσοτάκης.

    "H Ελλάς, είναι ένα απέραντο φρενοκομείο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και άλλη μια φορά, τελεσίδικες αποφάσεις απόδοσης ασύλου ΕΕ, 2ο τετράμηνο 2019:

    - Βουλγαρία: 18%
    - Ελλάδα: 52%

    https://i.postimg.cc/0yQhQTDv/Asylum-Rates-EU.png

    Γιατί να πάει ο άλλος Βουλγαρία; Ο φράχτης είναι πολύ πιο δύσκολος να προσπελαστεί. Η αστυνομία δέρνει, κλέβει και σε ξαναστέλνει στην Τουρκία. Ο Στρατός τα ίδια. Παραστρατιωτικοί σε πιάνουν και σου λένε "Νο Bulgaria, πήγαινε πίσω στην Τουρκία αμέσως", αφού σε δέχουν χειροπόδαρα.
    ΜΚΟ να σε νταντέψουν δεν έχει. Ξενοδοχεία, επιδόματα σίτισης, κάρτες ΑΤΜ, επιδόματα ενοικίου, δεν έχει.

    Γιατί να πας Βουλγαρία και γιατί να μείνεις Τουρκία και να μην περάσεις Ελλάδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και θα πει ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι όταν η οικογένεια Μητσοτακη διοικεί ΜΚΟ.
    Όπως λένε και οι Αμερικανοί αν θέλεις να βρεις την αλήθεια "follow the money"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως κ.Ουρακουλουμ οι Ελληνες ψηφοφοροιεχουν τρελαθει εντελως..και πανε απ τον εναν διαβολο στον αλλον σαν μανιακοι..Υποτιθεται για καλυτερα.Κολησε η βελονα των ανθρωπων.Δεν κοιτανε τιποτε χθες..τωρα...αυριο.Δεν ζυγιζουν απολυτως τιποτε.Δεν κρινουν γεγονοτα και λογια.Δεν διαβαζουν νουμερα ποτε.Δεν βλεπουν γυρω..διπλα..παραδιπλα..λιγο πιο περα...στα αλλα κρατη διαβολε ..τα χειροτερα κιολας.Δεν κοιτουν την ιστορια..τα ετη..τα προσωπα..τις καταγωγες..Δεν κανουν εκτιμησεις.Δεν βγαζουν ποτε συμπερασματα.Δεν οργιζονται. Δεν ντρεπονται ποτε για κατι. Δεν νοιαζονται για τον διπλα.Δεν τους καιγεται καρφι αν ο διπλα απεχει δεκα χιλιομετρα.Αν ο γειτονας δεν εχει φαι και δουλεια.Αν δεν εχει ρουχα στα παιδια του.
    Δεν τους νοιαζει η πατριδα αν εχουν την τυχη να πηγαν η να πανε στο Λονδινο.Δεν τους νοιαζει αν πεθαναν εκατο χιλιαδες αδελφοι Ελληνες αρκει να μην ηταν αυτοι.
    Χιλιες χιλιαδες ΔΕΝ..
    Και η ντροπη ?? Απουσα....Λιμανια και τρενα..υπεδαφος και εδαφος κι αερας ..ΔΕΝ....ΔΕΝ...ΔΕΝ...Ταφοι προγονων και μνημεια και βωμοι...ΔΕΝ...ΔΕΝ...ΔΕΝ...
    Σημερα αποικιζεται ολη η χωρα...απο βαρβαρους...μαζικα..υστερικα..μανιακα...επιμονα...βιαια...και παλι...ΔΕΝ...ΔΕΝ..ΔΕΝ...!!! ΤΙ ΣΟΙ ΠΛΑΣΜΑ ειναι αυτο το ...απολιθωμα ???? !!!!! Τι σοι αναισθησια ειναι αυτη ???? !!! Που εφτασε αυτο το ασπονδηλο ον ???? Στα Ταρταρα ??? !!!! Αυτη η θλιβερη πνευματικη ταξη του που πηγε ??? Επεσε πιο κατω απ μανδυα της Γης ??? Τι καμωνεται πως εχει ??? Τι ?????? Πνευμα ????? Αι Σιχτιρ.. αθλιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι Δημήτρη και για αυτό θα εξαλειφθουμε σαν έθνος.

      Διαγραφή
    2. Είναι η απάθεια ενός λαού που έφτασε στο τέλος της ιστορικής του διαδρομής ως έθνος και δεν το έχει ακόμα πάρει χαμπάρι. Ο επιθανάτιος ρόγχος.

      Διαγραφή
    3. Η ιστορική ηχώ του ελληνισμού, θα συνεχίσει, έστω και παραφθαρμένη, να υπάρχει στο μέλλον, εκτός ελληνικών συνόρων. Στη Βόρειο ήπειρο, στην Κύπρο, σε περιοχές που υπάρχουν συμπαγείς πληθυσμοί Ελλήνων μεταναστών ανά τον κόσμο (ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία) και κρατούν έθιμα. Η Ελλάδα είναι καμμένο χαρτί. Αν έβγαινε ο κ. Μητσοτάκης και τους έκοβε 30 ευρώ το μήνα, θα γινόταν σεισμός στην Αθήνα. Τώρα δε γίνεται τίποτα.

      Διαβάζω και σχόλια αναγνωστών στις πιο διαδεδομένες ιστοσελίδες ενημέρωσης και σε πιάνει απελπισία. Καλά, για τα κόμματα δεν το συζητώ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο υπερκομματικό κουκλοθέατρο πολιτικών που υποτίθεται θέλουν να σταματήσουν τις ροές, αλλά βρε παιδί μου, δε γίνεται, δεν υπάρχει τρόπος...

      Δεν αξίζει πια να ανησυχεί ούτε να παρακολουθεί κανείς τα της Ελλάδας. Έχει πάρει το δρόμο χωρίς επιστροφή. Και με τους Τούρκους, καλά θα κάνει η Ελλάδα να τα μοιράσει τα κοιτάσματα. Είναι κρίμα να σκοτωθούν σε θερμό επεισόδιο Έλληνες, για να ζήσουν καλύτερα οι ομόθρησκοι του Ερντογάν έποικοι αύριο.

      Διαγραφή
  5. 1)Ο όρκος των Ιερολοχιτών

    « Ως Χριστιανός Ορθόδοξος και υιός της ημετέρας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, ορκίζομαι εις το όνομα του παντοδύναμού μας Θεού, εις το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της Αγίας Τριάδος να μείνω πιστός εις την θρησκείαν μου και εις την Πατρίδα μου. Ορκίζομαι να ενωθώ με όλους τους αδελφούς μου Χριστιανούς δια την ελευθερίαν της Πατρίδος μας. Ορκίζομαι να χύσω και αυτήν την υστέραν ρανίδα του αίματός μου, υπέρ της Θρησκείας και της Πατρίδος μου. Να φονεύσω και αυτόν τον ίδιον τον αφελφόν, εάν τον εύρω προδότην της Πατρίδος. Να υποτάσσωμαι εις τον υπέρ της Πατρίδος μου Αρχηγόν . Να μη βλάψω εις τα όπισθέν μου, εάν πρώτον δεν αποδιώξω τον εχθρόν της Πατρίδος και της Θρησκείας μου. Να λάβω τα όπλα εις κάθε περίστασιν, ευθύς μόλις ακούσω, ότι ο Αρχηγός μου εκστρατεύει κατά των τυράννων και να συγκαταφέρω άπαντας τους φίλους μου και γνώριμους μου, εις το να με ακολουθήσωσι . Να βλέπω πάντοτε τους εχθρούς μας με μίσος και περιφρόνησιν . Να μη παραιτήσω τα όπλα, προτού να ίδω ελεύθεραν την πατρίδα μου και εξωλοθρευμένους τους εχθρούς της. Να χύσω το αίμα μου ίνα να νικήσω τους εχθρούς της θρησκείας μου, ή ν' αποθάνω ως μάρτυς δια τον Ιησούν Χριστόν . Ορκίζομαι, τέλος πάντων, εις το της Θείας Μεταλήψεως φοβερόν μυστήριον, ότι θα υστερηθώ της Αγίας Κοινωνίας εις την τελευταίαν μου εκείνη ώραν, εάν δεν εκπληρώσω απάσας τας υποσχέσεις, τας οποίας ώμοσα, ενώπιον της εικόνος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ».

    http://www.apostoliki-diakonia.gr/gr_main/catehism/theologia_zoi/themata.asp?cat=hist&contents=contents_Genos.asp&main=ecclesia_history&file=8/8.16.htm

    2)Οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης έχυσαν το αίμα τους για να διώξουν τους Τούρκους.
    Διακόσια χρόνια μετά, οι 'πολυπολιτισμικοί', άθεοι και μη, πολιτικοί μας, άνοιξαν τα σύνορα, και εγκαθιστούν μαζικά μουσουλμάνους, σε όλη την χώρα μας.

    3)Δημήτριος Νενέκος
    Δελεάστηκε από υλικά ανταλλάγματα και μετατράπηκε σε συνειδητό προδότη της Επανάστασης. Έμεινε πιστός μέχρι τέλους στη συμμαχία του με τον Ιμπραήμ.
    Ο Ιμπραήμ συμπάθησε πολύ τον Νενέκο στον οποίο χάρισε χρήματα, άλογα, του υποσχέθηκε γαίες και ασυδοσία προς αυτόν και όλη τη γενεά του κληρονομικώς και εκτός των άλλων προκάλεσε και σουλτανικό φιρμάνι με το οποίο ονομάστηκε Μπέης Νενέκος.

    Το τέλος

    Ο ίδιος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης περιγράφει λακωνικά στα απομνημονεύματά του την οριστική εντολή του για την εκτέλεση του Νενέκου, που παρέμενε πιστός στους Τούρκους ακόμα και όταν έφτασε ο Ιωάννης Καποδίστριας ως Κυβερνήτης της Ελλάδος[9].

    Καὶ τότενες μ᾿ ἔκαμε ἕνα γράμμα διὰ τοὺς προσκυνημένους Πάτρα καὶ λοιπὰ καὶ τοὺς συγχωράει ἡ Κυβέρνησις, καὶ νὰ ἀναχωρήσουν ἀπὸ τοὺς Τούρκους. Καὶ τὴν ἔκαμε τὴν διαταγὴ ἐπάνω εἰς ἐμένα καὶ ἐγὼ νὰ γράψω νὰ ἡσυχάσουν καὶ νὰ μὴν ἀνακατώνονται πλέον μὲ τοὺς Τούρκους. Τὴν διαταγὴ μὲ τὴν ἔδωκε στὰ ἔβγα τοῦ Γεναρίου καὶ ἔκαμα διαταγὰς εἰς ὅλας τὰς ἐπαρχίας, καὶ ἔτσι οἱ προσκυνημένοι ἐτραβήχθηκαν ἀπὸ τοὺς Τούρκους, ὁ δὲ Νενέκος εἰς τὰς 26 τοῦ Μαρτίου ἐπῆρε τοὺς Τούρκους καὶ ἐπῆγε κι ἐχάλασε μία οἰκογένεια Καρυτινὴ ὁποὺ ἦτον ἀπὸ παλαιὰ εἰς τὴν Πάτρα (1), ἐσκλάβωσε τὰ παιδιά, οἱ ἄνδρες ἐγλύτωσαν μόνον μὲ τὸ κορμί, μὲ τὸ τουφέκι στὸ χέρι, τοὺς πῆρε 6.000 σφαχτά. Εἰς τὰ 26, ὅταν ἐπρωτοπροσκύνησε, εἶχα διατάξει ἕναν λεγόμενον Σαγιᾶ νὰ τὸν σκοτώσει. Ὁ Σαγιᾶς μοῦ ἐζήτησε τὴν ἄδειαν καὶ ἐγὼ εἶχα τὴν ὄρεξιν, καὶ πάλιν ὅταν ἄκουσα καὶ ἐσκλάβωσε τοὺς Ἕλληνας τὸν ἐντεμπίχιασα μὲ ἕνα γράμμα: «Ἄπιστε, διατί δὲν τὸν σκοτώνεις, ποὺ ἀκόμη μὲ τοὺς Τούρκους εἶναι, ἀφοῦ ἦλθε ὁ Κυβερνήτης;» Τότε ὁ Σαγιᾶς ἔσμιξε τὸν Νενέκο καὶ ἐσκοτώθη (2) ὁ Νενέκος. Εἰς τὰ 1828 ἔγιναν παράπονα. Ὁ Νενέκος εἶχε φερμάνι ἀπὸ τὴν Πόλη καὶ τὸν ἔλεγαν Μπέη Νενέκο.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9D%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82

    4)'Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.'

    Ιωάννης Καποδίστριας, 1776-1831

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1)ΓΙΑΤΙ οι πρόσφυγες αποφεύγουν τη Βουλγαρία (συνέχεια των προηγούμενων) (2015):

    H Βουλγαρία, βρίσκεται στην 1η θέση των χωρών που συνιστάται να αποφεύγεται, σε αραβικό "εγχειρίδιο πρόσφυγα". Λόγω της κακομεταχείρισης, ρατσισμού των Βουλγάρων κλπ.

    https://www.dw.com/en/why-do-so-many-refugees-avoid-bulgaria/a-18707897

    2) ΓΙΑΤΙ λίγοι πρόσφυγες θέλουν να μείνουν στη Βουλγαρία (2016):

    "Οι πρόσφυγες ξέρουν πως μπορούν να βρουν γενναιόδωρα κοινωνικά κράτη στη Γερμανία, τη Σουηδία και Δανία. Εμείς τους δίνουμε μόνο στέγη πάνω από το κεφάλι τους και φαγητό. ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 33 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ, ΚΟΠΗΚΕ ΠΕΡΙΣΥ".
    https://www.dw.com/en/why-few-refugees-want-to-stay-in-bulgaria/a-19218637

    Στην Ελλάδα, οι μεν πολιτικοί προσποιούνται ότι τα δήθεν κλειστά κέντρα (που με υπομονή 1,5 χρονου στη χειρότερη περίπτωση, μετά οδηγούν στα ενοικιασμένα σπίτια και τα επιδόματα), θα είναι η λύση... Στο μεταξύ θα φορτώνουν και το πόπολο θα περιμένει άλλους 6 μήνες "να δει αν θα αποδώσουν".

    To καλύτερο ήταν τις προάλλες που ο κ. Μητσοτάκης, που "δεν τους θέλει" (όπως δεν τους ήθελε η Μέρκελ και ο Ρέντσι), πιθανολόγησε και τη χρήση βέτο σε ευρωπαικές αποφάσεις για να εξαναγκάσει την ΕΕ. Αλλά δε βιάζεται, σου λέει "κάτσε να φορτώσω ακόμα καμπόσους, ακόμα αντέχει το πόπολο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχετε δικιο κι εσυ Ιταλε..και ο Φωτης..και ο Πανος..και πολλα παιδια εδω..
    Δεν πρεπει να πεθανει η χωρα παιδια !!! Για ονομα του Θεου..του Ζωντος...!!! Τι στο καλο σπουδασαμε τοσοι μεσα κι εξω ????!!! Τι στο καλο αληθινα τι ???? Να βγαζουμε λεφτα να τρωμε ??? Χωρις στεγη..οικογενεια..παιδια...πατερες..προγονους..ιστορια..εδαφος δικο μας..εθιμα δικα μας..χωρις ηρωες δικους μας..χωρις Θεο ...χωρις υστεροφημια..χωρις αυτοσεβασμο και πιστη ..??? Τι ζωη ειναι αυτο ??? Ηρθαμε στην Γη για 70-80 ετη ..για φαι ..χεσιο..πηδημα και χορους ??? Εεε και ??? Μετα τι ??? ΤΙ ???? ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ?????? !!!! Να μην υπαρξει τιποτε ξανα ??? Ενα ολοκληρο ιστορικο εθνος εχει 10 εκατομμ. ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ??? Μανιακους του μηδενος ??? Φατε τωρα μετα μηδεν ????!!!! Δεν εχει περιγραφη αυτο το απιστευτο κι απολιτιστο εντελως τερατουργημα νοοτροπιας !!! Ουτε οι βαρβαροι δεν τοχαν..ουτε οι παλαιολιθικοι ανθρωποι ...ουτε οι ινδιανοι του Αμαζονιου. Τοσο πρωτογονο τροπο ουτε τα αλλα ανωτερα θηλαστικα εχουν. Τοση βαρβαροτητα απο που ηρθε σαν φονικος Καρκινος και μεταδοθηκε στα παντα ??? Τοσος χυδαιος υλισμος ??? Δεν εχουν καμμια σχεση αυτα με Πνευμα..μυαλο..σκεψη..γνωσεις..διοτι ειναι μια Αθλια βαρβαροτητα ανευ προηγουμενου.Ποιοι εχουν Ντοκτορα και τιτλους ??? Οι καλοταισμενοι βαρβαροι του λιθου ???? Οι μιμοι ?? Οι θετρινοι ??? Οι αναξιοι ολων των εποχων ??? Οι Νομαδες των Εθνων που καυχιωνται πουγιναν παλι νομαδες ?? Και τοχουν και καμαρι ??? Που οπου βρουν χορτο θα πανε ??? Σαν ορφανοι απ ολα ??? Αυτοι οι στρατιωτικοι τι κανουν ??? Φυλαγουν την φυλη ..η..φιλευονται οπου μοιραζουν τριφυλι ??? Ολες οι λεξεις εχουν παραποιηθει σαν εννοιες απο σαδιστες βαρβαρους...Αν ηταν δυνατον θα μιλουσαν και με σκετες συλλαβες σαν τους τρογλωδυτες...
    Αλλα αυτη η ιερη Γη...δεν πρεπει να πεθανει ..!!!! Απο μια ολιγομελη κλικα υπανθρωπων !!! Διοτι υπανθρωποι μας κυβερνουν πολλα χρονια ...οι ιδιοι. Υπανθρωποι ναι..τιποτενια οντα του κερατα.
    Πητε ενα μονο τελικο για ολα :"Αν εκαναν αυτοι οι αθλιοι βαρβαροι ενα ...ενα ΚΑΛΟ ...καποτε στην χωρα. !!! " ΕΝΑ !!!! Ενα που ναμαστε περηφανοι γιαυτο να το μνημονευσουμε !!!!
    Εμειναν πολυ καιρο εκει Κυριοι ..αναλογα με το μηδεν καλο που δεν εκαναν ΠΟΤΕ !!! Πως ειναι δυνατον να μενουν ???
    Τοσο τιποτενιοι γιναμε ??? Θελουμε να επιβιωσουν αυτοι ...η ..η χωρα ??? Εμεις ειμαστε η ΧΩΡΑ.. οχι αυτοι...Ενας προχθες εξ αυτων μας εβρισε κιολας στην Βουλη ..οταν ειπε οτι εχει ονειρο μια χωρα ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ !!! ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ..ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ !!! Στα μουτρα μας ..το ειπε .... αυτο το ον....το ορθιο.
    Αν ειναι δυνατον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.