21/11/19

Ελληνικό ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν δέχεται μαθήματα από κανέναν (σ.Σ.Κ. κυρίως από ένα κράτος συμμορία)

  • Ελληνικό ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν δέχεται μαθήματα από κανέναν
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)
Με ένα λακωνικό σχόλιο απάντησε ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Γεννηματάς στη μακροσκελή ανακοίνωση που εκδόθηκε από την τουρκική διπλωματία σχετικά με το Μεταναστευτικό/Προσφυγικό, η οποία περιλαμβάνει νουθεσίες προς την ελληνική πλευρά και χαρακτηρίζει «αβάσιμες και ατυχείς» τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα δεν δέχεται μαθήματα από κανέναν.
«Η Ελλάδα ως ευνομούμενη δημοκρατική χωρά δεν δέχεται μαθήματα από κανέναν. Η Τουρκία αντί να κάνει υποδείξεις καλό θα είναι να εφαρμόσει πλήρως τις πρόνοιες της κοινής δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας και να σταματήσει να χρησιμοποιεί τους προσφυγές ως μέσο πίεσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη», ήταν το σχόλιο του Αλέξανδρου Γεννηματά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

2 σχόλια:

  1. Εμείς, καλούμε την Τουρκική κυβέρνηση:

    – Να σταματήσει να μας στέλνει, μέσα απάνθρωπες συνθήκες πνιγμών και ατυχημάτων, ομόθρησκους της μουσουλμάνους μετανάστες, γεγονότα που συνεχώς καταγράφονται από διεθνείς οργανισμούς.

    – Να φροντίσει για την πρόληψη θανάτων των ομόθρησκων της μουσουλμάνων μεταναστών, των ανηλίκων καθώς και των μεταναστών που δεν μπορούν να λάβουν την απαιτούμενη βοήθεια, σταματώντας την οργανωμένη, από τις μυστικές υπηρεσίες της, μαζική αποστολή τους στην Ελλάδα.

    – Να μην ξεχνά ότι αυτοί οι ομόθρησκοι τους άνθρωποι, δεν είναι αναλώσιμα πιόνια, έχουν δικαιώματα και ελευθερίες που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, εντός της Τουρκίας.

    – Να τερματιστεί η πρακτική προώθησης, των ομοθρήσκων τους μουσουλμάνων μεταναστών, βάσει του Διεθνούς Δικαίου, διότι η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα.

    – Να μη χρησιμοποιεί ως όπλο, Εποικισμού της Ελλάδος, τους ομόθρησκους της μουσουλμάνους μετανάστες. Είναι απάνθρωπες οι οδηγίες που δίνει στους ομοθρήσκους της, να βουλιάζουν τις βάρκες τους, ώστε να γίνεται 'διάσωση' από το Ελληνικό Λιμενικό.

    – Να δείξουν σεβασμό στο Ορθόδοξο Χριστιανικό κράτος των Ελλήνων, καθώς και στις κοινές αξίες της Ευρώπης και της ανθρωπότητας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ας παρει και κανενα μαθημα σπο Ουγγαρια Δανια Βουλγαρια Σκοπια οσον αφορα το λαθροπροσφυγικο και μετα βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.