22/11/19

Φαήλος Κρανιδιώτης: Μόνος εναντίον όλων και του κ. Γιαννούλη

6 σχόλια:

  1. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύο Ελλάδες, χωρίς καμία πιθανότητα συνεννόησης μεταξύ τους.
    Η καφρική αριστερά δεν παίρνει από λογική. Επειδή ο Βορίδης κυκλοφορούσε με τσεκούρι 40 χρόνια πριν, δεν μπορεί η αστυνομία να συλλαμβάνει μπαχαλάκηδες. Επειδή έγινε λάθος με τους "διαλογιστές " έχουμε αστυνομικό κράτος! Οταν πλακώνουν οι φασίστες τους φοιτητές για να κάνουν κατάληψη είναι απλά "ρωμαλέοι".
    Βγαίνει και το βλήμα η Πέρκα και μιλάει για "ανακαίνιση". Αν γίνει διαγωνισμός μακακίας ποτέ, στέλνουμε τους αριστερούς και έχουμε το χρυσό στο τσεπάκι.
    Ο φορολογούμενος που βλέπει την περιουσία του να καίγεται ( πανεπιστήμια και δημόσια κτήρια αυτοκίνητα, μαγαζιά ) δεν ενδιαφέρει τη φασιστική αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ari Gold.
      Αν σου πω οτι προχτες στο Παντειο επεσε το ξυλο της αρκουδας με τραυματισμους 'φοιτητων' ,ξερεις για ποιο λογο ;,Υπηρξε μεγαλη διαφωνια των δυο παραταξεων για ζητηματα οπως η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ.
      Για ποια ακριβως Ελλαδα μιλαμε ;.

      Διαγραφή
    2. @ Ναιας

      Σιγά τα ωά...εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη είμαστε "καλύτεροι" ρε...ποιος Φιντέλ και ποιο Πάντειο... πριν περίπου 10 χρόνια είχαν παίξει ξύλο ΔΑΠίτες, ΠΑΣΠίτες και αριστεροί επειδή η μία από τις τρεις παρατάξεις(δεν έμαθα τότε ποια από τις τρεις) έκανε το "λάθος" να παραβιάσει κατά ένα μέτρο τα όρια-"σύνορα" αφισοκόλλησης.
      Γ' Βαλκανικός πόλεμος έγινε για δυο αφίσες.Κωμικοτραγικά πράγματα. Θες να παίξεις ξύλο και να μάθεις να δέρνεις καλά άνθρωπε μου...υπάρχουν σχολές πολεμικών τεχνών. Πας κάνεις την προπόνηση σου, εκτονώνεις και τα νεύρα σου όμορφα.

      Επίσης, πάλι εδώ στη Θεσσαλονίκη μία φορά προπτυχιακός φοιτητής πάλι τότε, πήγα στη σχολή, είχα ένα εργαστήριο και είδα στο διάδρομο να εκτοξεύονται πάγκοι και καρέκλες.
      Αριστεροί VS Αριστερών..."εμφύλιος".
      Εκεί να δεις πιο άγριο το ξύλο από το προηγούμενο περιστατικό με τις αφίσες.

      Ήμουν με έναν φίλο-συμφοιτητή από Κοζάνη αυτός, "πρωτάκια" προχωρούσαμε να πάμε στο εργαστήριο, Δευτέρα πρωί με καφέδες στα χέρια(να τους πιούμε πριν ξεκινήσει το μάθημα) να φύγει η Δευτεριάτικη νύστα. Πέρασαν κυριολεκτικά σε ελάχιστη απόσταση ένα τραπέζι, 3 καρέκλες και 5 τύποι όλοι μαζί πιασμένοι "αγκαλιασμένοι" μεταξύ τους και με "μπουκέτα"(όχι λουλουδιών) ο ένας στον άλλο. Ακολούθησαν περίπου άλλα 10-15 άτομα. Α ου φωνές, σπρωξίματα και "μπουκέτα".

      Οι 2 από τις 3 καρέκλες πέρασαν από πάνω μου...έσκυψα και τράβηξα μαζί τον
      συμφοιτητή-φίλο κι εκείνος εμένα. Δεν είχαν εμάς στόχο αλλά βρεθήκαμε στη "ζώνη πυρός" :)
      Προχωρούσαμε στο διάδρομο για να πάμε στο μάθημα κι ακούσαμε τα "γαλλικά" μεταξύ τους, είδαμε που πιάσανε τις καρέκλες και ενστικτωδώς, πιάσαμε ο ένας τον άλλο "Μαλάαακα σκύ.."(το..."ψε" δεν το είπαμε)...πααααπ οι καρέκλες στον τοίχο του διαδρομου. θα μας έβρισκαν καλά-"κέντρο" που λένε αν δεν σκύβαμε γρήγορα.Από πάνω μας πέρασαν.
      Μετά δίπλα από τον συμφοιτητή-φίλο πέρασαν οι 5 "αγκαλιασμένοι" τύποι και ακολούθησαν οι υπόλοιποι 10-15 "Ούννοι".
      Σηκωθήκαμε γρήγορα να απομακρυνθούμε αλλά είχαν φύγει οι Ούννοι πιο πέρα δέρνονταν εκεί και σταδιακά εκτονώθηκε η κατάσταση. Εμφανίστηκε τρέχοντας μια φίλη-συμφοιτήτρια από αριστερή παράταξη που είχε κι εκείνη το ίδιο εργαστήριο με εμάς κι ήταν εκεί από πριν.

      -"Ζείτε?" μας έκανε με μια αγωνία και ένα πείραγμα μετά αφού είδε ότι ήμασταν οκ.
      -"Καλημέρα.Τι έγινε?Τι πάθανε τα συντρόφια σου συντρόφισσα? " τη ρώτησα.
      -" Άσε(στεναχωρημένη)...μαλώσανε για το κυλικείο" (!!!).

      Τι είχε γίνει:

      Ήξερα ότι είχαν δικό τους "κυλικείο"(αυτοοργανωμένο/κοινωνικό/παράνομο...δεν μπαίνω σε χαρακτηρισμούς ο καθένας όπως θέλει ας το χαρακτηρίσει) σε ένα σημείο που έφτιαχνε φραπέδες (σε τιμές κόστους+ελάχιστα παραπάνω) και έκανε και τοστ(πάλι σε χαμηλές τιμές). Οι τύποι τελικά, μαλώσανε μεταξύ τους αριστεροί με αριστερούς από διαφορετικές παρατάξεις, για τον χώρο και για τη σειρά εξυπηρέτησης στο "κυλικείο"!

      Σταυροκοπήθηκα εγώ και απάντησα με κωμική διάθεση:

      "Α δηλαδή τώρα ξεκινήσατε και προπονήσεις μεταξύ σας για να είστε έτοιμοι στο επόμενο ΝΤΟΥ εναντίον της ΔΑΠ. Αυτά να τα ακούς εσύ παιδί του κεφαλαίου(στον φίλο-συμφοιτητή ...αυτός ήταν ΔΑΠίτης, όχι φανατικός αλλά είχε γραφτεί). Άντε αφήστε τους χορούς και τα ποτάκια και ξεκινήστε κι εσείς προπονήσεις μεταξύ σας γιατί στο επόμενο ΝΤΟΥ δεν σας βλέπω καλά. Αυτοί με τέτοια προπόνηση, επίπεδο ειδικών δυνάμεων θα φτάσουν".

      Μετά απ' αυτά...τελικά...καταφέραμε...να φτάσουμε στο εργαστήριο εκείνη τη Δευτέρα για το μάθημα :)

      Ζήτω η επανάσταση ρε!

      Ολόκληρος ο πλανήτης είναι ένα τρελοκομείο αλλά εδώ, στο μικρό τρελό βαλκανικό χωριό, είναι τα κεντρικά-πτέρυγα υψίστης ασφαλείας.

      ΥΓ: Το ξύλο της αρκούδας δεν έπεσε ακόμα σε αυτό τον τόπο αλλά πλησιάζει η ώρα που θα πέσει.

      Διαγραφή
  2. Τι ζούμε ρε; Αλλά έκανε μεγάλο σφάλμα που πήγαινε ο Κρανίδι της και συναντιοταν με αυτό το κάθαρμα τον Καμμενο. Τώρα τα υπόλοιπα που λένε αυτοί οι αλήτες εκεί μέσα είναι απίστευτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Φαήλο!! Μαχητικός όπως πάντα. Δυστυχώς το ύφος σου σε αδικεί και χάνεις πόντους. Ο Alexandros έχει δίκιο για τις συναντήσεις με Π.Καμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.