22/11/19

Συστηματικές μετακινήσεις μεταναστών στην Κύπρο από Τουρκία - Σε κατάσταση συναγερμού η Λευκωσία!



Γράφει ο Κώστας Βενιζέλος

Η Τουρκία στέλνει μεθοδικά και συστηματικά στις ελεύθερες περιοχές μετανάστες, δημιουργώντας βαθμηδόν μια ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να εκραγεί. Η Τουρκία στέλνει τόσο από τη θάλασσα όσο και από τα κατεχόμενα παράνομους μετανάστες, οι οποίοι μόλις εισέλθουν στο κυπριακό έδαφος ζητούν άσυλο, ώστε να διασφαλίσουν την είσοδο τους, εξουδετερώνοντας οποιαδήποτε ενέργεια από πλευράς της Κυπριακής Δημοκρατίας έναντι του ζητήματος των μεταναστών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το καθεστώς Ερντογάν, σε μια προσπάθεια να αλλοιώσει το δημογραφικό χαρακτήρα των ελευθέρων περιοχών- καθώς των κατεχομένων το πέτυχε με την κάθοδο χιλιάδων εποίκων- στέλνει αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη τους ανθρώπους αυτούς. Τους παραχωρεί βίζα διάρκειας τριών ημερών και τους κατευθύνει στη γραμμή Αττίλα και τους διοχετεύει στις ελεύθερες περιοχές.

Αυτή η τακτική έχει καταστήσει πλέον την Κύπρο πρώτη χώρα σε αναλογία πληθυσμού που δέχεται μετανάστες με αυτό τον τρόπο και δεύτερη σε απόλυτους αριθμούς μετά την Ελλάδα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία οι αιτητές ασύλου στην Κύπρο, φθάνουν το 1,8% του πληθυσμού. Μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2019 έφθασαν στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας από τα κατεχόμενα 3.060 άτομα τα οποία ζήτησαν πολιτικό άσυλο. Με αυτούς τους αριθμούς (και ρυθμούς) θα υπερβούν το 3,5% του πληθυσμού οι αιτητές ασύλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο slpress.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτο το παραμυθι με το ασυλο θα παει μακρια ??
    Τι ειναι αυτο το ασυλο επιτελους ? Μια λεξη...
    Εεε και ?? Τι θα γινει δηλαδη αν δεν δινουμε ασυλο ?? Το καταργουμε. Τι θα μας ..κανουν ??? Νομος του Θεου ειναι ? Η ολων των ...ψωριαρεων που παριστανουν τους προοδευτικους ?? Δεν δινουμε βρε αδελφε !! Ετσι γουσταρουμε !! Τι ..θα μας πιανει ολους κοροιδα η Τουρκια..το Πακισταν..κλπ ??
    Δεν θαθελα να πω...τι θα μας κανουν..!!! Ποιος μωρε θα ...μας κανει ?? Στην χωρα μας ?? Απο που κι ως που ? Η Τουρκια εχει λεει..3 εκατομμ. Ζητησαν ασυλο εκει και πηραν ?? Και τι επαθε η Τουρκια που δεν εδωσε κανεναν ?
    Αυτο το δουλεμα των καραγκιοζηδων πολιτικων μας παιδια...δεν αντεχεται .. Ταχα πως ζουν για ..ενα ονομα στην ΕΕ..Σιγα βρε ..μπατιρια !!! Τι ονομα ?? Γελαει ολη η πλαση μαζι σας !!! Ειστε οι πιο κακοφημοι και ξεφτηλες παγκοσμιως . Το ...ονομα ..σας ελειπε !!!
    Ακουμε κι εμεις ολες τις αηδιες τους..σαν χαιβανια ψαρωμενα..
    Σιγα την υποληψη πουχουν αυτοι που ...ακουμε!!! Τρελαθηκαμε εντελως πια ?? Μα γελαει η ανθρωποτητα ολη με αυτους που εκλεγουμε κι ανεχομαστε ακομη ...Πως ειναι δυνατον να εκλεγονται απο σοβαρους ανθρωπους αυτα τα περιγελα ? Και μας εχουν και διαλυσει...Δεν ειναι δυνατον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.