14/11/19

Σάλος με την αντι-μεταναστευτική καμπάνια της Αυστραλίας (ΒΙΝΤΕΟ)



«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας», το μήνυμα που προωθεί - Σοκ προκαλεί η αφίσα που δείχνει ένα πλοιάριο μέσα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα να παλεύει με τα κύματα

Παγκόσμια κατακραυγή έχει προκαλέσει η νέα αντι-μεταναστευτική καμπάνια Αυστραλίας. Τα social media έχουν πάρει «φωτιά» και τα αρνητικά σχόλια διαδέχονται το ένα το άλλο. Το μήνυμα της αυστραλιανής κυβέρνησης είναι το εξής: «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας».

Το μήνυμα αυτό το προωθεί, μάλιστα, με διάφορους τρόπους. Η κύρια αφίσα δείχνει ένα πλοιάριο μέσα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα να παλεύει με τα κύματα και επάνω της διαβάζει κανείς: «Αποκλείεται. Δεν θα κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας».

Μέσω ενός βίντεο με σκληρό οπτικοακουστικό υλικό η Αυστραλία αναπαράγει το ίδιο μήνυμα. Σε αυτό βλέπουμε τον διοικητή επιχειρήσεων των κύριων συνόρων, Κάμπελ, σε σκληρό ύφος και με φόντο την ανωτέρω αφίσα που έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες, μεταξύ άλλων, να λέει: «Εάν ταξιδέψετε με πλοίο χωρίς να έχετε βίζα δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας. Οι κανόνες εφαρμόζονται σε όλους. Οικογένειες, παιδιά, ασυνόδευτα παιδιά, μορφωμένοι ή εξειδικευμένοι, δεν αποτελούν εξαίρεση».

«Μην πιστεύετε τα ψέματα των λαθρεμπόρων. Αυτοί οι εγκληματίες θα αρπάξουν τα λεφτά σας και θα βάλουν τη ζωή σας και τη ζωή των μελών της οικογένειάς σας σε ρίσκο για το τίποτα. Το μήνυμα είναι απλό: Εάν έρθετε στην Αυστραλία παράνομα μέσω πλοίου δεν υπάρχει καμία περίπτωση εσείς να κάνετε κάποτε την Αυστραλία σπίτι σας», λέει ακόμη.




ΠΗΓΗ: protothema.gr

10 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η λύση για το ιστορικό - γεωγραφικό μας πρόβλημα που έχουμε: το μεταναστευτικό.
    Να αντιγράψουμε τον Αυστραλιανό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι αντιμετωπίζουν τα σοβαρά και ΚΥΡΙΑΡΧΑ κράτη το "μεταναστευτικό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ....να τα ...βυθισουμε ????!!
    Οχι.. με τιποτε.Να βυθιστητε εσεις ολοι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να εισάγουμε καρχαρίες και να γεμίσουμε το Αιγαίο. Λαγοκεφαλοι ήρθαν. Γιατί όχι και καρχαρίες?

      Διαγραφή
  4. Πάλι θα αρχίσω να βρίζω τους Έλληνες, εμάς δηλαδή γιατί δεν μαθαίνουμε από κανέναν τίποτε !!! Τόσες χώρες της Ευρώπης, δες και την Αυστραλία τώρα σήκωσαν ανάστημα για να σώσουν τους λαούς τους ...... Και τα δικά μας βόδια μεριμνουν και τυρβαζουν περί πολλών !!!!
    Κρίμα για τον λαό που δεν έχει ηγέτη να μπει μπροστά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα "δικά σας τα βόδια", δεν είναι βόδια. Απλά εκτελούν σχέδιο για το δημογραφικό και για να αποσπάσουν ψήφους μεταναστών από το ΣΥΡΙΖΑ, εμφανιζόμενοι βασιλικότεροι του βασιλέως. Γιατί η "ανώτερη ανθρωπιά" με την οποία φέρονται, έχει αντίκτυπο και στους νεοφερμένους (που σε 7 χρόνια θα ψηφίζουν) και στους ήδη εγκατεστημένους αλλοδαπούς που ήδη ψηφίζουν, στους οποίους η ΝΔ εμφανίζεται με ένα πολύ φιλικότερο στον αλλοδαπό προφίλ, από όσο περίμεναν, σπάζοντας τη μονοκρατορία του ΣΥΡΙΖΑ.

      Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, από το 2013, έχουν μείνει στην Ελλάδα, τουλάχιστον 300.000 άτομα. Δηλαδή 300.000 αυριανοί ψηφοφόροι. Αν εσύ τους φέρεσαι καλύτερα από τον Τσίπρα, πιθανώς να σε ψηφίσουν.

      Δεν είναι ηλίθιοι ούτε βόδια. Στο υπουργικό συμβούλιο έχουν και τον κ. Γεωργιάδη, που θα μπορούσε να τους κάνει διάλεξη για το πώς θα κλείσουν τα σύνορα. Αν ήταν αντιπολίτευση ο κ. Γεωργιάδης, θα "οργίαζε" στα κανάλια κατά της κυβέρνησης.

      Διαγραφή
  5. Αν ειναι οι ψηφοι ο λογος...
    Υποθεση ειναι..
    Δεν υπερεχει αλλων υποθεσεων.Δεδομενης της μορφης Κοζα Νοστρα σε ολα..φατριων..υπογειων προθεσεων...και λειτουργιων πονηρων...στα παντα ..οι ψηφοι οι οφθαλμοφανεις ειναι οι λιγοτεροι σε πιθανοτητες.Διοτι εδω δεν εκλεγονται με αυτη την μεθοδο.Ειναι ο φαινοτυπος αυτο.
    Εδω εκλεγονται ...απ εξω..για οσο χρονο θελουν οι εξω..Πολλα στοιχεια σε ολα τα θεματα..δειχνουν ποταπους πληρωμενους αχυρανθρωπους σε μορφη μαιμου δημοκρατικης τεχνης...του εγκληματος.Μπορει να ξενιζει η αληθεια..αλλα αλλα ειναι τα κινητρα ...Αυτο ελειπε να τα ελεγαν φανερα..Πως να πεις σε εναν λαο ...σε αντικαθιστω ??? Οτι θα σε ...σκοτωσω αργα και σταθερα ?? Λες παπαριες αλλες ευπεπτες. Ανθρωπισμους,ευσπλαχνιες,μεγαλοκαρδιες...κι αν δεν γινεις απολυτα πιστευτος αφηνεις και κατι ...λογικοφανες ορθολογικο...ψηφοι δηλ ...Λες κι αυτο αλλαζει κατι στο ...σκοτωμα.Σαν εστω απομακρη παραδοχη δεν αλλαζει το σχεδιο.Ακομη κι αν ισχυει εν μερει ειναι αυτο λογος να κοιταμε ?? Τι καλο προκαλει η παραδοχη αυτη ?? Τι σταματα ?? Και στην Ιταλια ακομη απλα συνεχιζεται με εξαρσεις και υφεσεις. Τις μικρουφεσεις τις κανουν οι ψηφοι.Προσκαιρα.Ανοιγουν λιγο εκει την βαλβιδα .Φευγει λιγη πιεση.Και συνεχιζουν ασταματητα...Αυτο δεν το κανουν εδω. Εδω πανε ολοι τερμα πιεση...Ολοι. Απο μια απομακρη αποψη ..καλυτερα. Αν ειναι να εκραγει ολο το καζανι φυσικα. Αν οχι...ψυχη βαθυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κύριος λόγος είναι το δημογραφικό. Αλλά κανείς πολιτικός δε βλέπει κεφάλια, χωρίς ταυτόχρονα να βλέπει ψήφους.

      Και η Ιταλία μπορεί τελικά να εξισλαμιστεί, όπως και όλη η Ευρώπη. Ευτυχώς δε θα ζω να το δω. Η διαφορά είναι η ταχύτητα που αυτό θα γίνει στην κάθε χώρα και το αν αυτό τελικά, σε κάποιο σημείο, θα προκαλέσει αντίδραση, στους λαούς των χωρών που ακόμα δεν έχουν χάσει την πλειοψηφία.

      Αυτό είναι από ιταλική εκπομπή του 2015, ο πληθυσμός μουσουλμάνων στην Ιταλία:

      https://i.postimg.cc/T1RDX2zw/1.png

      Από 600.000 το 2000, στο 1.700.000 το 2015 και πρόβλεψη για 2.800.000 το 2030. Αν αναρωτιέστε αν η Ιταλία έβαλε από το 2000 ως το 2015, 1.100.000 νέους μουσουλμάνους στη χώρα, η απάντηση είναι όχι, έβαλε πολύ λιγότερους. Αλλά έχουν υψηλές δημογραφικές επιδόσεις και "αυγατίζουν".

      Στην Ελλάδα, υπάρχουν 150.000 στη Θράκη. Θυμάμαι αμυδρά δήλωση του κ. Ελγαντούρ για 500.000 μουσουλμάνους, δε θυμάμαι αν μόνο στην Αττική ή και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τώρα με την προσφυγική κρίση, η Ελλάδα έχει βάλει τουλάχιστον 300.000 ήδη, συν πόσους άλλους θα βάλει.

      Δηλαδή, η Ελλάδα αισίως, αυτή τη στιγμή (αν ο αριθμός Ελγαντούρ ισχύει), έχει σχεδόν 1.000.000 μουσουλμάνους, τη στιγμή που η Ιταλία των 60 εκατομμυρίων, έχει 1.700.000.

      Ποσοστιαία, η Ελλάδα είναι πολύ χειρότερα και έχει και επιπλέον κίνδυνο από την Τουρκία, που μπορεί να αποφασίσει να εργαλειοποιήσει τους μουσουλμάνους της Ελλάδας. Με 1.000.000, ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός, που θέλει να λέγεται πολιτικός, δε σκέφτεται και τις ψήφους. Στην Ιταλία και η Λέγκα έχει πάρει μουσουλμάνους στο κόμμα, γιατί κι αυτή σκέφτεται μήπως και πιάσει καμιά ψήφο. Γιατί τουλάχιστον εδώ, οι μουσουλμάνοι στηρίζουν τους μουσουλμάνους υποψήφιους. Δηλαδή, αν κατεβάσεις μουσουλμάνο υποψήφιο, οι μουσουλμάνοι ψηφοφόροι της περιοχής, θα τον ψηφίσουν μονοκούκι!

      Διαγραφή
  6. Αυτή τήν απάντηση έπρεπε νά δώσουν καί οι δικοί μας αλλά πού κότσια νά αντισταθούν στά κοράκια πού πετούν πάνω από τήν Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται πως όχι. Αλλά αν μάθουν ότι δεν είναι αποδεκτοί, θα σταματήσουν να έρχονται. Εδώ γνωρίζουν ότι τους πληρώνουμε, τους δίνουμε σπίτι και σύνταξη...χαζοί είναι να πάνε αλλού;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.