13/11/19

Το τερμάτισαν οι Τούρκοι σε άσκηση με νατοϊκή συμμετοχή της Ελλάδας - Έστειλαν πακιστανικό αεροσκάφος να κάνει παραβιάσεις στο Αιγαίο


Ψάχνουν κάθε ευκαιρία οι Τούρκοι για να προκαλέσουν. Εκμεταλεύονται ασκήσεις και συνεκπαιδεύσεις με ΝΑΤΟϊκές ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις για να προβάλουν αξιώσεις και να αμφισβητήσουν Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Ακόμα και αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας P3 του Πακιστάν έβαλαν στο παιχνίδι των παραβιάσεων.Το αεροσκάφος παρέμεινε χθες το απόγευμα παράνομα μέσα στο FIR Αθηνών στην περιοχή Ανατολικά της Ρόδου στο πλαίσιο της άσκησης “Dogu Akdeniz”.

Σύμφωνα με το Τουρκικό επιτελείο στην άσκηση λαμβάνουν μέρος 48 πολεμικά πλοία από συνολικά 15 χώρες. Τα 32 από αυτά ανήκουν στο Τουρκικό πολεμικό ναυτικό.Τα υπόλοιπα προέρχονται από χώρες του ΝΑΤΟ και άλλες φιλικές στην Τουρκία χώρες όπως το Πακιστάν.

Το Πακιστάν όμως εκτός από πολεμικό πλοίο στην “Dogu Akdeniz” συμμετέχει και με αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας P3. Και μάλιστα το συγκεκριμένο αεροσκάφος το οποίο πετούσε μαζί με Τουρκικά CN-235 και μαχητικά παραβίασε το FIR Αθηνών με προκλητικό τρόπο μαζί με τα Τουρκικά αεροπλάνα.

Η Ελλάδα ως μέλος του ΝΑΤΟ συμμετέχει με την φρεγάτα ''ΑΔΡΙΑΣ''.Το μπαράζ μαζικών παραβιάσεων από αεροσκάφη που παίρνουν μέρος στην άσκηση μεταξύ των οποίων και το Πακιστανικό P3 έχει ενοχλήσει τους Έλληνες επιτελείς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newpost.gr

8 σχόλια:

  1. "....Το μπαράζ μαζικών παραβιάσεων από αεροσκάφη που παίρνουν μέρος στην άσκηση μεταξύ των οποίων και το Πακιστανικό P3 έχει ενοχλήσει τους Έλληνες επιτελείς....":

    Καί τούς Ἔλληνες πολιτικούς καί διπλωμάτες, θά ἔπρεπε νά ἔχει ἐνοχκήσει ἕως ἀναστατώσει, διότι ἡ Τουρκία στέλνει ἔτσι μήνυμα καί στούς Πακιστανούς ἰσλαμιστές στό Πακιστάν, καί στούς ἐν Ἑλλάδι προσωρινά μουσαφιραίους Πακιστανούς, ἀπρόσκλητους μουσαφηρέους, ὅτι ἔχουν δικαίωμα ὑπό τήν ὀμπρέλλα της, νά καταλάβουν τήν Ἐλλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. They are just mapping their new country. Soon they will be the majority.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν σήμερα κιόλας δεν γεμίσουμε ένα αεροπλάνο με λαθραίους Πακιστανούς, να τους στείλουμε πίσω στην χώρα τους, αυτό σημαίνει ότι πρέπει το συντομότερο να αλλάξουμε Κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορούσαμε να το ρίξουμε για παραδειγματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρωτο εχει το υπεροπλο "δικαιο διεθνες"...το δευτερο ε εχει οπλα για γιορτες και Ρωσους.
    Υπαρχουν και τα δυο γιατι πληρωνουν στο τελος του μηνα..
    Αν ηταν εθελοντικα και τζαμπα δεν θα υπηρχαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.