14/11/19

_______________

4 σχόλια:

  1. Και κάνω μια αφελή ερώτηση. Μπορούν άραγε μη θανατηφόρα «όπλα» να χρησιμοποιηθούν σαν πρώτη γραμμή άμυνας; Ναι ή όχι; Γίνεται για πάνω από μια δεκαετία η προσπάθεια στην Αμερική να αναπτυχθούν «όπλα» κατευθυνόμενης δέσμης μικροκυμάτων που θα απενεργοποιούν τα ηλεκτρονικά του συστήματος ανάφλεξης των μηχανών εσωτερικής καύσης, για να σταματούν καταδιωκόμενα αυτοκίνητα χωρίς πυρά. Έχουν σχεδιαστεί λειτουργικά πρωτότυπα. Το πρόβλημα έως τώρα είναι πως τα πρωτότυπα αυτά έχουν μόνο 50 μέτρα εμβέλεια αλλά η τεχνολογία τρέχει κάθε μέρα που περνάει. Έχει ψάξει κανένας πως θα μπορούσαν οι βάρκες που έχουν μηχανές εσωτερικής καύσεως να σταματούν εξ αποστάσεων χωρίς την χρήση πυρών για να μην μπαίνουν σε κίνδυνο οι επιβαίνοντες; Η τεχνολογία μπορεί να προσφέρει λύσεις αλλά οι πολιτικοί μας τις θέλουν αυτές τις λύσεις;-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LP δεν γίνεται να "πυροβολείς" γυναίκες και παιδιά...Η μόνη λύση είναι πολιτική Αυστραλίας. Σου ανακοινώνω ότι αφού ήρθες παράνομα, ποτέ δεν θα ζήσεις στην Ελλάδα( ακόμα καιαν είσαι πρόσφυγας). Αιτήσεις στην ελληνική πρεσβεία και τα προξενεία της Τουρκίας. Νησί hot spot έγκλειστοι όλοι, μέχρι να απελαθούν με τη θέλήσή τους.
    Aνακοίνωση με video στα social σε όλες τις "ενδιαφερόμενες" γλώσσες.
    Η λύση είναι να μή θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα γιατί θα είναι μάταιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια γιατί έπρεπε να συμβούν τα μύρια όσα για να καταλήξουν στο απλό και αυτονόητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. LP electronics
    υπάρχουν και είναι λειτουργικότατα και σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις.
    Andpik, δεν ""σημαδεύεις, δεν πυροβολείς""", με τέτοια συστήματα. Απλώς δες το σαν τα νόμιμα συστήματα που υπάρχουν για απενεργοποίηση του σήματος των κινητών τηλεφώνων σε μιά ορισμένη και καθορισμένη περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.