11/11/19

Πιάνεται η ψυχή σου...- Δεν τους αφήνουν να κάνουν μάθημα

8 σχόλια:

  1. Αndpik, είπαμε βρε φίλε... αλλά μήπως είσαι κάπως ειρωνικός;

    Τα παιδιά έχουν δίκιο!
    Ιδίως αυτήν την εβδομάδα είχαν πολλά εργαστήρια ανάμειξης χημικών ουσιών και μαθήματα αυτοάμυνας. Και δεν τους αφήνουν ρε φίλε να μπουν μέσα...
    Κι εκείνη η έρμη μάνα και ο έρμος ο πατέρας πληρώνουν σα Χαϊβάνια...
    Έλεος...

    Πότε θα αναπληρώσουν αυτά τα μαθήματα; Στις 6 Δεκεμβρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακομαθημένα αλητάκια, τελειωμένα πρεζόνια, καμένοι εγκέφαλοι,σκουπίδια της κοινωνίας από διαλυμένες σκατο-οικογένειες της αριστερής ιδεοληπτικής και εθνομηδενιστικής ψευτοδιανόησης του κώλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε το ρεντίκολο όλων των πανεπιστημίων της γης με τα καραγκιοζιλίκια αναρχικών και αριστερών αλητών που διείσδυσαν σ' αυτά τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα έκαναν άνδρο ανομίας και ναρκωτικών ουσιών.

    Εκεί μέσα με τσαμπουκά και σταλινικές μεθόδους προσυλιτήζουν κυριολεκτικά παιδιά άβγαλτα που είναι θύματα τους .

    Είναι θαύμα το ότι βγαίνουν επιστήμονες και μάλιστα καλοί επιστήμονες μετά από τόσα εμπόδια που δημιουργούν αυτοί οι αλήτες .
    Σκεφτείτε αν κάποτε πάψει αυτή η κατάσταση πόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για τα παιδιά που σπουδάζουν στ' αλήθεια και δεν θέλουν τις αναρχικές και αριστερές μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επικίνδυνα μονοπάτια ακολουθεί η κυβερνηση και το 95% του τύπου της γερμανοκρατούμενης χώρας που την στηρίζει,Στους ξένους και τους τραπεζίτες τα δίνει ολα κκαι χτυπά τους φοιτητες για να ικανοποιήσει το ακροδεξιο ακροατήριο που νομίζει οτι εχει πατριωτικές ιδεες.Μονοπατια που υπάρχει έστω κια μια ελάχιστη πιθανότητα να ενεργοποιησει κάποιο νέο Πολυτεχνείο στο οποίο θα εκφραστούν ολα τα στρώματα που η οικονομική κατοχή εχει ρηξει στο περιθώριο.Και ειναι πάνω απο 2 εκ αυτοί που θα εκφραστούν.Οι συριζαιοι τουλάχιστον έκαναν κυβις5ηση στους ξένους αλλά το παίζαν αριστεροί και κράταγαν σε ύπνωση το πόπολο,Πρόσφατο παράδειγμα η Χιλή όπου οι φοιτητες έκαναν απεργία για τα εισητηρια του λεωφορείου και άνοιξαν μια σχεδόν καθολική επανάσταση,Λέτε να τη βρουν παλι απο τους φοιτητες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα για όλα,
    σε φαντάζομαι,
    στη Μέση-γη, με ήρωα τον Χόμπιτ Φρόντο Μπάγκινς, ο οποίος μετά το συμβούλιο του Έλροντ, αναλαμβάνει τη μεγάλη και δύσκολη αποστολή να καταστρέψει το Ένα Δαχτυλίδι και γίνεται ο Δαχτυλιδοκουβαλητής. Το φορτίο είναι πολύ βαρύ για έναν Χόμπιτ, έτσι μαζί του σε αυτό το ταξίδι, το οποίο θα είναι γεμάτο περιπέτειες και δυσκολίες θα πάνε άλλα 8 άτομα, Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, οι οποίοι επωμίζονται την διασφάλιση της ειρήνης σε όλη τη Μέση Γη, γιατί, μόνο το Δαχτυλίδι έλειπε από τον σκοτεινό άρχοντα Σάουρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας φαίνεται απίθανο αλλά δεν ειναι καθόλου ! Ο πόνος του λαού και η ψυχολογική πίεση θα εκφραστεί σε πολυ απίθανες και τυχαίες καταστάσεις.Σήμερα στα μπαλκόνια είχαν βγει και χειροκροτούσαν την πορεία των μπαχαλάκηδων κατα Σκαι γιαγιάδες ... Πρωτοφανές ! Προσωπικά δεν εχω δει κατι τέτοιο ποτε.Δεν ειμαστε στο 2000.Ειναι άλλες εποχές,Προσομοιάζει γο τωρα με το τότε σε πολλα σημεία,βέβαια εχει και σημαντικές διάφορες.Το εχω προβλέψει απο το καλοκαίρι οτι την κυβερνηση θα ην ρηξουν η θα επιταχύνουν τις εξελίξεις για την πτώση της οι φοιτητες.Ο ελληνικος λαός ΔΕΝ περνάει καλα και δεν νοιώσει οτι ειναι σε κανονικότητα ,το τι ψηφίζει ειναι άσχετο, οσο και να προσπαθούν κάποιοι να τον πείσουν,Θα εκφραστεί ,τωρα σε ενα χρόνο,σε δυο και τυχαίως.Καθε λαικο σπιτι εχει άνεργο,ξενιτεμένο και τα φέρνει βολτα δύσκολα.Αν γινει κάποια στραβή με τους φοιτητες , δε σώζει την κατάσταση τιποτα.Εδω δεν την έσωσε η χούντα με στρατιωτικό καθεστώς , θα τη σωσει ο Κουλης...Το in,gr εχει ενα παρόμοιο άρθρο σήμερα ... Και έκρουσε τον κώδωνα.

      Διαγραφή
    2. Μη σας φαίνεται απίθανο καθόλου.Και το 1973 ηταν απίθανο οι φοιτητες να ρηξουν τη χούντα ,κι όμως επιτάχυναν τη διαδικασία.Το βασικό ειναι ο ψυχικός καματος , η φόρτιση, πίεση του λαού , η ανεργία και η ξενιτιά.Θα εκφραστούν αυτά ! Δείτε και την ΕΡΤ το 2013 πως συσπείρωσε μάζες...Κανονικότητα υπάρχει μονο στον εγκέφαλο του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζιτών και σε ενα 30% του λαού.Πουθενα άλλου.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.